Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamane serduszkooooooo

czy faceci sie zakochuja? bo zaczynam w to watpic...

Polecane posty

Thrall ---> jestes kobieta czy facetem? ja nie rozumiem jednego jak mozna mowic komus ze sie nam podoba ze sie za nia szaleje ze chce sie z nia byc a potem jakby nigdy nic wiazac sie z kims innym...:( wiem ze takich syt pewnie tu bylo duzo ale moze ktos mi to wytlumaczy bo sama sie pogubilam:(

Miłość jest jak róża, piękna lecz ma kolce i rani w obie strony tak samo. Ale życie ma swoje dobre strony dla których warto żyć i do nich dążyć :)

ktos umie odp na moje pyt?:(:( jak poznac ze facetowi zalezy ? a jak ze klamie?\ pogubilam sie bo myslalam ze dobrze odczytywalam znaki:(ahhh

Gość gkgkkg
Owszem, zakochują się. To że w tobie nikt się nie zakochał to jeszcze nie znaczy, że tak jest z każdą. Niestety.

Gość gkgkkg
No coż, jak się nie jest durną idiotką idącą na lep męskich kitów to w przybliżeniu można odróżnić kiedy facetowi zależy a kiedy tylko wstawia bajer żeby cię "wyrwać" No ale niektóre nigdy się tego nie nauczą.

Gość gkgkkg
To może dziewczę nie bierz tak łatwo za dobrą monetę tych męskich tekstów. Sama jesteś sobie winna, dziewczę.

gkgkkg ---> nie jestem durna idiotka...prosze tylko o rade bo sama juz nie wiem.... Jarek_84 ---> dzieki od razu mi lepiej:P

Gość gkgkkg
I wiesz co, ktoś kto nadaje sobie nick złamane SERDUSZKO musi być infantylną, naiwną niunią, która sama nigdy nie dorosła.

Gość podśmiewcaaa
większość wie o co facetowi chodzi (czy kłamie czy nie) , ale i tak się łudzą , że zatrzymają go przy sobie...taka kobieca słabość :)

Gość gkgkkg
Owszem, jesteś, skoro nie potrafisz odróżnić jednego od drugiego.

Gość raczej chadziaje
"Złamane serduszko" to nędzny nick, znacznie lepszy byłby "złamany kutas", prawda gkgkkg :P ?

Gość gkgkkg
Do takich tekstów trzeba podchodzić z dystansem. Pożartować, poprzekomarzać się, ale wziąć na wstrzymanie i patrzeć co z tego dalej będzie. No i nie rozkładać nóg od razu.

Gość gkgkkg
Raczej chadzieje - nie einsteinie o uwiędłym ostatnim neuronie, lepszy byłby złamane serce, jak już koniecznie. A ty uważaj, bo ci się złamie ten głupi pysk.

Gość innaaaa
uwierzyla ś bo to normalne ze jak sie kogos kocha lub ktos sie nam podoba to sie wierzy...wcale nie jest latwo wyczuc faceta bo niby jak mamy to zrobic jak siezachowuje ok i ladnie mowi:(

Gość raczej chadziaje
Ty to mi możesz zrobić jedynie laskę :O .

innaaaa ---> wlasnie:(

Gość
innaaaa, zlamane serduszkooooooo => jak serce łomocze tym bardziej trzeba myśleć głową, a nie piczą... Właśnie padł mit o inteligencji emocjonalnej rozwiniętej bardziej jakoby u kobiet.