Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvxxxvw

dzuewczyny czy waro robic henne na brwi?

Polecane posty

Gość vvvxxxvw

jeszcze nie mialam a mysle ze by mi pasowalo jak czesto to sie robi ile kosztuje a co wtedy z tymi wloskami ktore odrastaja?

Gość kas ik
ja zrobiłam sobie ostatnio na muszelce, mój chłopak zwariował :-)

Gość a.g.a.**
czesto musisz robić , pracuje w takim zakładzie co sie to robi .. nie warto , a po drugie ile masz lat ? i nigdy czarne jak jestes młłoda ! A to ze odrastają , to ponownie musisz je regulować ! A nie jest to drogie .. u mnie 10 zł nałozenie i zmycie ! po tym są rudawe i musisz czesto to robić !:)

Gość vvvxxxvw
dzieki za odpowiedz ja mam 25 lat i jestem blondyna ale brwi mam ciemniejsze jednak pomyslalm ze gdyby zrobic grafitowa henne by bylo ok po prostu widze ze dziewczyny maja podkreslone brwi , wiesz takie wyrazne no chyba ze jest lepszy sposob , jaki?

a ja polecam :) na brwi robie grafit z czarnym, albo sam grafit a na rzesy czarny, to ze po regulacji trzeba znowu wyrownywac to norma ale pewnie sama tez tam skubiesz... a ze zrecznoscia kosmetyczek to nie ma porownania:) jestem zawsze zadowolona:):) i z tuszem moge odpuscic a oko jest podkreslone:) teraz sa wakacje wiec tym bardziej, nic sie nie pomaże nie posypie:) ja place 30 zl za wszystko to duzo ale odpowiada mi ten salon:) ponizej 20 tez mozna sobie zrobic calosc:)

Gość ja robilam nic nie bylo widac