Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaam

Mój chłopak ma tak grubego, ze w prezerwatywe mu sie nie mieści

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaam

jak mam mu założyc ta prezerwatywe?

Gość bruneteczka 17
kurde ale Ci zazdroszcze laska;]nie am nic przyjemniejszego niz gruby penis;d

Gość zalamanaaaaaam
ale nie moge mu jej załozyc i po seksie jest za kazdym razem!

Gość zalamanaaaaaam
może ktos mi pomóc jak mam ja mu załozyć?

Gość głos ogółu
złap kondona jak beret i skocz z kredensu wprost na ptaka

Gość kjug
jak to nie ma kto ci pomóc? nie masz kolezanek? a moze, w aptece szukajcie przezerwatyw rozmiar afrykanski albo niech rekawyczki chirurgiczne zaklada (dyza prezerwatywa z piecioma zbiorniczkami)

Gość lazura
w sex schopach sa takie tzw.afrykańskie :D tam napewno kupisz.

Gość Dokładnie wystarczy
kupić odpowiedni rozmiar. Jeśli nie znajdziesz w aptece to na pewno w najbliższym sex-shopie

Gość karoleek
Mój chłopak ma tak grubego, ze w prezerwatywe mu sie nie mieści ------------------------------------------------------------------------------------ a w twej cipce sie miesci ? (smiechu warte) a do prezerwatywy nie wchodzi - komu ten kit chcesz wciś ?? nie umiesz i tyle i wcale taki gruby nie jest skoro go miescisz w sobie bez problemu i o zadnym bólu przy tym nie wspominasz

Gość głos ogółu
złap kondona jak beret i skocz z kredensu wprost na ptaka

Gość zalamanaaaaaam
Nie ja nie mam cipki- jak mi wchodzi w pupe to nie wchodzi bo sie nie miesci. Sam oral nam juz nie wystarcza. Chcemy sprobowac zespolenia calkowitego. Moj Michalek mowi niezadowolony ze jego poprzedni chlopak byl leprzy :-( Nie chce go stracic!

Gość lulek
Sprobuj wyciac kawalek detki motocyklowej, jazda bedzie na calego.

Zalamanam, myślę że lepiej by było gdyby twój chłopak sam spróbował sobie założyć prezerwatywę. Bobik słusznie wspomniał też o prezerwatywie Durex Comfort XL - ma średnicę 57 mm więc powinna być OK.

Gość joana krupa
moj tez ma grupeko a w dodatku takiego wielkiego ze mi przy bzykaniu zeby wybioja wiec nie masz sie co lamac sa na SWIECIKE WIEKSZE TRAGETIE. POZDRAWIAM Z USA. jOANA END gREGORY

Gość gość
Wy zamiast dymać się po ciemku sprawdźcie czy tam cukinii nie trzyma w gaciach. zdarzają się robaczywe. czasem zostawiają kokony (nie mylić z tamponem z zeszłego okresu) i wylatuje z nich na wiosnę piękny motyl, albo ćma jak kto woli.

Gość gość
hej dziewczyny wy tu o prezerwatywach a ja mam troszke inny problem.no bo moj chlopak ma grubego a problem polega na tym ze im dalej wchodzi tym jest grubszy no i przy stosunku zaczyna mnie bolec tylko ze ja jestem po porodzie bylam z szwana i niewiem czy zle to zrobili czy on faktycznie jest tak gruby ze ja nie daje rady.poczatek jest fajnie do poki nie wejdzie glebiej.najgorsze jest to ze po stosunku wszystko mnie piecze i dwa dni odpoczynku od seksu mimo ze uzywamy roznych zeli...doradzcie cos bo pierwszy raz jestem z takim chlopakiem i nie wiem co robic

Gość gość
znam ten problem, mój ma bardzo grubego, w zwykłą prezerwatywą nie daje się wcisnąć... kupujemy na allegro durex XL i są OK. A czy boli podczas stosunku? niestety tak.... gruby wcale nie znaczy lepszy.. i przed porodem i 2 lata po porodzie boli wciąż, u mnie szczególnie podczas wkładania, potem jest lepiej...

Gość tesco234
zamiast condonów w tesco są darmowe reklamówki :)