Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karollo

czekoladowe sciany

Polecane posty

witam, niedlugo robie remont w pokoju mam zielone rolety i zolto-zielona kanape i nie wiem na jaki kolor pomalowac sciany zeby to wszystko do siebie pasowalo. nie chce zoltego ani zielonego bo wtedy tego koloru bedzie za duzo. myslalam aby dwie sciany pomalowac na czekoladowo a 2 na bezowo. do tego zileone dodatki. co o ty myslicie?

Gość ddfddddddddd
ja osobiscie nie lubie polaczenia brazu z zielenia, ale wlanie tez myslalam nad bezowym. a moze kawa z mlekiem na sciany plus biale rogi pokoju?

Ja nie lubię piwnicy w domu, dlatego czekoladowy by odpadł w przedbiegach. Poza tym za dużo kolorów w jednym pomieszczeniu trąci choinką. Najlepiej wybrać jeden podstawowy plus dodatki w drugim kolorze, ew. jego odcieniach. Przy zielonych dodatkach dałabym jaśniutkożólte (kogel-mogel) ściany.

Gość ddfddddddddd
poszukaj inspiracji w programach typu dekoratornia itd- czasami maja niezle i nawte tanie pomysly. z farb polecam sniezke-niedawno malowalam pokoj na soczysta czerwien i nie ma zadnych smug itd (pozal sie boze co zrobili wczesniej "fachowcy"). fajne pomysly znajdziesz tez na necie i zobaczysz czy to co uwazalas/es za genialny pomysl naprawde do siebie pasuje. jesli masz maly pokoj odradzam ciemne kolory ale to chyba jasne