Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leta24.supernova

kurka siwa...westy sa za 7,25

Polecane posty

cholera...tyton..tylko tyton...ech...a ja tak lubie od czASU DO CZASU CAMELE...a teraz to na tytaniu lux beda viceroje:(czy jak one sie tam zwa

Ty sie Jarek nie ciesz , bo pierdolnie Cie samochod i nie pozyjesz dluzej od palaczy:P) Ps.Mam swiadomosc ze to niezdrowe, ale pale i lubue i juz. Gadki zdrowotno-moralizatorskie prosze sobie darowac:P)

jarek 84 pedal ---Ty sobie jakies ziolo zapal, bo Ci emocje mozg rozsadza. (co by dosadniej nie powiedziec) :P)

Gość no wlasnie lol
tez pale PALL MALL i cena 6.90 ::) a na pewno zdrożeją :(:(:(

widzisz jarus...bywa tez tak, ze sa i tacy co na papieroski za 12 zeta i wiecej maja. na dobre cygara...a...na dobre piwo za 20zl...i lepsze trunki... i ty tylko pomarzyc mozesz o taki zyciu...nie palisz...nie stac ciebie na owy nalog i zal ci dupe sciska.... a palacze sobie poradza...i bez twoich durnych rad...

A ja nie lubie cieniasow, co to w necie posilkuja sie wulgaryzmami, i wieszaja sie na innych , a w realu nosa nie wysciubiliby zza drzwi , ze strachu ze ktos im pysk obije tak na dzien dobry, za wkurwiajacy sposob bycia i jeszcze bardziej wkurwiajaca facjate :P)

Gość a jaskiek
a ja sie w sumie ciesze. sama nie pale, denerwuje mnie dym tytoniowy i wkurza fakt, ze jak wychodze z knajpy , to wszystko "jedzie" fajkami. bleee :o nie mówiąc juz o całowaniu z palaczem bleee :o i pewnie czesc osób, ta "mniej' uzalezniona rzuci te smierdziuchy

Gość no wlasnie lol
dziewczyny nie zwracajcie uwagi na tego idiote :) szuka zainteresowania na babskim forum zgrywa cwaniaka a w rzeczywistosci to zasyfiony prawiczek ktory w zyciu realnym jest zerem i nie ma nic ciekawego i madrego do powiedzenia :) tak tak :) studiowalam co nie co i taki wlasnie do niego rysopis pasuje :)

Gość ja to sie cieszę
że nie tylko drożeją papierosy ale i wprowadzany jest zakaz palenia w lokalach! :D

Gość co sie jareczku
martwisz, bedzie mniej idiotow na tym swiecie. takich jak ja np.:D

Dalej się tak podniecacie tym ścierwem ? :O Musicie to naprawdę lubić :O 🖐️

Gość no wlasnie lol
nie na podstawie 2 postów tylko kilku tygodni jereczku :) kazdy towj post to obrazanie przeklinanie i wyzywanie... szkoda ze w realnym zyciou jestes zagubiony małym człowieczkiem.

Nigdy nie przestanie mnie dziwic fakt, ze ludzie ktorzy uzywaja w stosunku do drugiej osoby slow typu kurwo, scierwo itd , uwazaja sie za kogos lepszego od tego ktorego atakuja. W ktorym miejscu ja sie pytam ? jak ma sie klase , to nikt nie jest kogos takiego w stanie , wyprowadzic z rownowagi do tego stopnia, zeby uzywac takich slow i w takim tonie pisac do kogos. skulska , normalnie mi wstyd ze jestes kobieta.:classic_cool: