Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leta24.supernova

kurka siwa...westy sa za 7,25

Polecane posty

Gość no wlasnie lol
a teraz jareczku zastanów sie : co w zyciu osignoles, co zroibiles jakie marzenia spelniles... i co ?? i nic ... zero!!!..zastanow sie nad soba bo tylko sie kompromitujesz i obnażasz swoje słabosci

no wlasnie lol , poki co to Ty sie kompromitujesz, wczuwajac sie tak bardzo, wymyslajac w pocie czola kiepskie gramatycznie zdania, ktore probujesz przekazac jako swoje madrosci zyciowe. A juz szczytem naiwnosci , glupoty i czego tam jeszcze chcesz, jest myslenie ze taki Jarek wezmie do siebie te Twoje wypociny :) :) Ps.Sorry , Jarek ze sie za Ciebie udzielam , ale wkurzaja mnie juz te swietojebliwe idiotki :P)

Gość no wlasnie lol
prawdziwy facet jesli juz zagada na takie strony to tylko szukajac jakies porady itp. jesli juz wchodzi na fora to dla mezczyz np. motoryzacja , sprty itp. Wymienia pogladay z innymi nawiazuje znajomosci :) niestety ty potrafisz tylko pisac kurwa i co myslissz ze jestes super coool i wszystkim imponujesz? o nie moj drogi :) jestes zerem a z prawdziwym facetem nie masz nic wspolnego kolego , , zastanow sie nad soba i nad swoim zyciem

Ty! A Ty wiesz ze to mozliwe, ze oni 24 h na dobe siedza przed kompem i szukaja info o Tobie? Zeby pozniej wywalic Ci to na kafe! Heh. :)

A co ja mam powiedzieć jak palę tylko Davidoff albo cygaretki? Ostatecznie Marlboro... Dziś zapłaciłam 9,20, bo Davidoff nie mieli;//

Gość dobrze wam tak śmierdziele ...
Gdybyście byli mądrzy, to zamiast palić byście pili wina za 3,45 zł, jako i ja czynię 🖐️ Nie żartuję - przyjemność większa i dłużej trwa, szkodliwość z kolei znacznie mniejsza. Po co się truć szlugami?

Gość nie palę
No i dobrze,ze papierosy drożeja,oprocz tego,ze smierdzicie palacze to jeszcze bedziecie coraz biedniejsi,chyba,ze zmadrzejecie i rzucicie ten smierdzacy nałog. PALISZ...ŚMIERDZISZNawet perfumy najznakomitszej marki nic ci nie pomoga,bo będziesz smierdziec cała/ły.

Gość króllear
Czarno biała myślisz, że bez Ciebie i TWojego wstawiennictwa żaden facet sobie tu nie poradzi? Jesteś typowym lizo-włazi dupem. Myślisz, że któs Cię polubi za to:D?

Gość no pety straszliwie walą
jak kiedyś przyszedłem do chawiry z klubu gdzie wszyscy palili (ja nie palę w ogóle) to jeszcze na drugi dzień mi bluza cuchnęła tak, że musiałem wyprać :-O powinni tego zabronić, albo ich gdzieś izolować :-O🖐️