Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mdm

Sposób na cellulit - kawa !

Polecane posty

Zmieszać pół kubka kawy parzonej po turecku, ewentualnie do tego łyżkę soli i łyżkę cynamonu. Zalać wrzątkiem i zrobić z tego klejącą papkę. Otrzymaną papką należy się nacierać 2-3 razy w tyg. A później spłukać. O tym sposobie przeczytałam w tygodniku Gwiazdy Mówią. Stosuję ten przepis od środy 16.07.08 (wieczór) i dziś (20.07.08) już 6 raz. Smaruję się codziennie rano i wieczorem. Zaobserwowałam, że moja skóra jest gładsza w dotyku.

Gość aleee
co to znaczy ''kawa parzona po turecku''?

Gość polecam peeling kawowy
to jest peeling kawowy i nie nalezy stosowac go tak czesto wystarczy 1-2 razy/tydz. gdyz zadaniem peelingu jest usunięcie martwego naskórka. przepis: kawa (może być taka prosto z paczki) + sół + mozna dodac troche cynamonu + oliwa(spozyecza lub oliwka dla dzieci) + żel (najlepiej bezzapachowy) = gładka skóra, delikatne natłuszczenie

2x dziennie?? To sie robi 2x w tygodniu! Ja biore fusy i wode która nie chce sie wylać + troche oliwki Ziaja i skóra po tym jest naoliwiona. na razie zrobiłam 2x. Zeszła mi za to skóra z tył nóg którą spaliłam 3tygodnie temu! :/ ale ja mam cellulit widoczny gołym okiem

Gość piękny temat
jak to zeszła Ci skóra, którą spaliłaś??? możesz jaśniej?:D

nie robie juz 2 razy dziennie, nie chce mi sie,

ok 2tyg temu za długo leżałam na słońcu i przez kilka dni skóra z tyłu nóg była strasznie czerwona, smarowałam ją co chwile kremem itd. i zrobila się normalna, a po peelingu kawowym zaczęła schodzić ;)

Gość sibi
ja stosuje piling wraz z oliwą z oliwek,stosuje się go 2 razy w tygodniu!nie wolno przesadzać bo skóra może być podrażniona.po miesiącu zauważalne fajne efekty,a piling niezwykle tani i lepszy od tych w sklepach.a uwaga z cynamonem niektórych podrażnia