Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcęśliwa cyferka

działka WAWA

Polecane posty

Gość szcęśliwa cyferka

mam pytanie, ile kosztowałaby mnie działka w Warszawie, taka możlwa do zabudowy, bo chciałabym postawić na niej domek. Wymiary tej działki to gdzieś około 400 m2 nie więcej, jak myślicie, ile ona może mnie kosztować.

Gość pol miliona

Gość skoro to telefon
obawiam się, że w samej Warszawie nie ma działek pod budowę "domku". Gdzieś na peryferiach, to możliwe, ale na pewno nie w samej Warszawie jako takiej. Tym bardziej jak ty sobie wyobrażasz ot tak sobie budowanie domku bez akceptacji miasta?

scęśliwa cyferko - dom, który pokazałaś ma wymiary 18.8 × 25.7 m czyli zajmie powierzchnię 483m2, przypominam jeszcze o zachowaniu odstępu od sąsiadów minimum 3m. chyba, że działka jest osobna bez sąsiadów to sobie możesz postawić w granicy działki ale i tak ni chu chu nie wlezie na 400 m2 :D

Gość szcęśliwa cyferka
mi nie chodzi w samym centrum miasta, gdzieś na boczu jakiejś dzielnicy, i ja chce kupić gotową dzaiłkę akceptacją na budowę domu.

Gość szcęśliwa cyferka
Powierzchnia zabudowy domu to 167.1 m² także spokojnie wlezie

Gość szcęśliwa cyferka
pomyłka około 192 metrów kwadratowych zajmie

Gość szcęśliwa cyferka
to jak? jest ktoś kto się orientuję w cenach?

Gość szcęśliwa cyferka
a nie 500 tysięcy????????? bo ja patrzyłam ofery w internecie i są bajecznie dogie, nie stać mnie na aż takie ceny, więc ię martwię, mój budżet na działkę może wynieść nie więcej niż 400 tysięcy zł.

ok 800m^2 kosztuje w granicach 300tys a wogole 400m^2 to cholernie malo :o

Gość szcęśliwa cyferka
400 m2 to mało? wprawdzie z mężem chcemy zbudować na niej dom, mieć miejesce na garaż altanę i jakiś ogród no i przydałoby się mieć trochę przestrzenie wokół. wprawdzie nie chce mieć drogiej działki ale i nie chce mieszkać na odludziu, pasowałaby jakaś korzystna droga dojazdowa i miec jakśch sąsiadów (chodzi mi o osiedlowe domki jednorodzinne wokół działki), jak myślicie ile metrów mi potrzeba do spelnieneia moich wymagan i ile taka działka kosztowałaby. przypominam że to jest plan mojego domku : http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=35&a=76&sid=3&projekt=32

Gość szcęśliwa cyferka
więc.....

Gość szcęśliwa cyferka
czy jest ktoś kto mi pomoże?