Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

do bywalców topiku ARTROSKOPIA KOLANA - KTO Z WAS MIAL

Polecane posty

przeprszam,ze zakladam osobny temat,ale nie moglam sie doszukac tego co mnie nurtuje, tyle stron w tym topiku, nie bylam w stanie wszystkiego przeczytac.. artroskopie i resekcje ciala hoffa mialam w pazdzierniku 2006, od tego czasu praktycznie caly czas boli mnie kolano, raz mniej raz wiecej, od paru dni dretwieje mi cala noga, nie wiem co sie dzieje, mial ktos cos takiego? od jutra ide na magnetronic i laser, mam serio 10czabiegow, potem robie rtg i do lekarza.. czego sie spowidziewac? Pozdrawiam

Gość pogiętuska nick tymczasowy
Byłam na fizykoterapii: seria lasera, krio i magnetron no i lipa....efekt placebo. Nic nie pomogło. Ja niestety jestem przed artro, mam ból i chrupanie w kolanach od 5 lat ale jeszcze nei zdecydowałam się na zabieg. Boję się bo po tym co czytam większośc osób ma po zabiegu problemy. Nie wiem czy lepiej miec tak jak jest czy zrobic zabieg i miec gorzej. Decyzja o zabiegu jest dla mnie trudna bo w tej chwili mam pełną ruchomośc w kolanach a nie wiem jakby było po zabiegu.

Gość pogiętuska nick tymczasowy
gino, nie jest lekko....gdy byłam na fizjo terapeuci zasugerowali cwiczenia na mięsień czworogłowy uda....ale jak tylko załatwiłam skierowanie to stwierdzili że skoro nie miałam artro i nie wiadomo dokładanie co mi jest to boją sie ze mną cwiczyc.... normalnie załamka...gdy miałam podnosic ciężarek nogą i usłyszeli jak mi chrupie to stwierdzili że lepiej nóg nie cwiczyc :-( podejrzewam że mam i chondro i rozwalone któreś więzadła gdy sprawdzali manualnie to wyczuwają jakieś zwłóknienia, rzepka się przesuwa do wewnątrz ale na zewnąterz nogi nie da rady, no i ten cholerny ból, nie ma to jak łazic po schodach z zakupami... chcę nowe kolana !!!!! ale jak juz to niech będą ładne żebym mini mogła nosic ;-)