Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem nic

dzieci się nudzą... Jakie rozrywki?

Polecane posty

Jakie gry/zabawy/zajęcia mogą zainteresować dziewczynki, jedna w wieku ośmiu, druga dwunastu lat? Robienie biżuterii z modeliny? wycinanki? Nie za duże te panny na takie zajęcia? Namiętnie bawiły się takimi urządzeniami do puszczania baniek, oglądają bajki, ale też zaczynają lubić ciuchy;-) Podpowiedzcie coś, bo nie mam pomysłów

Gość moze czas
kupic im wibratory?

np. zabawa w policjantow i meliniarzy. jedne dzieci siedza za stołem pełnym butelek[ kregle ] a drudie dzieci z kijami [ palkami] wpadaja i robia obławe. pouczajaca zabawa

bardzo śmieszne :-|

Gość prawda syćko
Czas wprowadzić bibułę do zabway;) Może będą prjektantkami mody, biżuterii, domów;)

dzięki! :-D Bibułę kupię, papiery kolorowe też, a co;-) Jeszcze coś podpowiesz, prawda syćko?

Gość gach and gachami
a jeszcze lepsza masturbacja :classic_cool: :o

Ooo! Super! Tylko muszę podrukować jakieś opisy, bo sama nigdy nie robiłam takich papierowych cacek! Dzięki, Józiu :-D

Gość prawda syćko
modelinę:P mogą sobie zawieszki n korale, jakies kejnoty robić na rzemyk:)

Gość prawda syćko
szalik na drutach, opaskę na zimięna uszy zrobić:) malować farbami:) robić foty:)

Moje dzieła włóczkowe raczej nadają się do straszenia dzieci, niż do zachęcania ich do radosnej twórczości;-) Farby też fajnie, robieniem fot nie zrobię na nich wrażenia... bo same pstrykają komórkami:-) Ale lubią rysować, więc malowanie też może się przyjmie:-)

Gość prawda syćko
No własnie to im powiedz zasady robienia fotek. Nawet komorką. Np kwiatow, zwierzakom itp. Ja lubiłam domino:) i gry planszowe:)

Niech robią biżuterię. Niekoniecznie z modeliny - możesz kupić plastikowe i szklane koraliki, rzemyki, zapięcia - teraz tego wszędzie pełno, nawet w Empiku. Ja jak byłam mała uwielbiałam pleść bransoletki z muliny (pamiętacie je jeszcze? ;) ), ale nie wiem, czy Ty potrafisz je robić. A origami jest fajne. Ponadto w księgarniach dużo jest podręczników, które opisują jak zrobić różne przedmioty codziennego użytku (np. flakony z butelek oklejonych włóczką i muliną, miski z modeliny czy łupiny orzecha kokosowego oraz inne \"cuda\"). Powodzenia.

Gość ja sobie tak mysle
jak bedzie cieplej to uciesza sie z basenu w ogródku