Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamylla

byłam u ginekologa

Polecane posty

Gość głowacizna
Masz racje, zawsze każdy taki madry, jak rpzed kompem siedzi. Nie dziwię się, że cie zamurowało. Ale na następną wizyte już bedziesz wiedziała, czego sie spodziewać i nie dasz się zaskoczyć. Powiedz mu coś, żeby mu poszło w pięty

\"Panie bywalec, o języku polskim to ma pan blade pojęcie...\" \"parlamentarny 1. Odnoszący się do parlamentu 2. Zgodny z dobrymi obyczajami\" (Słownik języka polskiego; Wydawnictwo Naukowe PWN\" http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=parlamentarne Pozdrawiam moją rozmówczynię i dziękuję za troskę o moja poprawną polszczyznę. 🖐️🌻 Sugeruję jednak Pani korzystanie ze słowników w przypadkach wątpliwych. Na marginesie: ludzie wykształceni i dobrze wychowani zwracając sie do kogoś w piśmie per \"pan, pani\" uzywają przy tym wielkiej litery. :P

Gość kamylla
jeżeli chodzi o ten reportaż z Interwencji, tu cytat : Potem ginekolog kazał mi usiąść na pieska. Wsadził mi palce do pochwy, i kazał obracać biodrami, klepał mnie swoją ręką - mówi Małgorzata, dziennikarka, którą badał dr Leszek W. Sorry ale mnie to rozśmieszyło, jak kobieta z własnej woli mogła się zgodzić na coś takiego ? Chyba tylko w celach dziennikarsko-dedektywistycznych. To upokarzające, boszszszsz... kucać na podłodze, on włożył palce a ta kręci pupą...idiota jakiś.

To nie śmieszne, raczej żałosne. :o Oczywiście dzielna dziennikarka pozwoliła się tak \"zbadać\" w celach demaskatorskich mając z sobą ukrytą kamęrę i mikrofon. Na pewno miała sygnały że dr zboczek ma takie zwyczaje. I nie dzialo się to na podłodze lecz na fotelu gin. Dlaczego kobiety mu na to pozwalają? Na to pytnie szukałem odpowiedzi na pierwszy z topików do którego linki wkliłem wczoraj. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3711319&start=0 Zapraszam do lektury i wypowiedzi.

Gość seba_student
bywalec nie wiesz czy zostały wyciągnięte jakieś konsekwencje wobec niego

Nie, Seba nie wiem. Ale wątpię... Musialby mu ktoś założyć sprawę przed sądem a do tego chyba nie doszlo. Przed jakimś cialem lekarskim się spoko wybroni najwyżej dostanie jakieś upomnienie. Idę jednak o zakład, że konsekwencją tego dokumentu jest .... kilkukrotny wzrost popularnosci jego gabinetu wśród pacjentek! Tak, tak... WZROST nie spadek! Wiesz, natura kobieca kryje przed nami jeszcze wiele tajemnic. Są kobiety, które do gina faceta chodzą nie tylko w trosce o swoje zdrowie....

Gość wielka madra głowa
Wiesz co, madralo, moze i niektóre kobiety czerpia satysfakcje seksualną z tego, ze pan doktor wkłada im palce w pipę i kaze obrazac biodrami i cisza sie, że slini sie na ich widok, ale są to raczej przypadki marginalne. To tak, jakby powiedziec, że kobietom sprawia przyjemność, jak jakis menel albo i nie menel rzuci sie na nie i je zgwałci. Bo to taki dowód, że sie spodobała.

Tak, zapewne są to przypadki marginalne ale w kilkumilonowej aglomeracji ten margines to jednak sporo kobiet. Ciąglę brak mi czasu żeby puścic nowy topik na ten temat ale w końcu muszę się zmobilizować bo temat arcyciekawy. ;)

Gość kamylla
co za beznadziejne stwierdzenie gdy szłam do gina nie byłam nastawona sexualnie, ani w promilu procenta nie miałam w głowie myśli o sexie, nawt nie wiedziałam czy będzie to kobieta czy facet.Myślałam raczej, że to będzie kobieta ale nestety zobaczyłam doktora i nie chciałam się już wycofywać. Był dla mnie zuchwały, sugerował mi że się puszczam ( a mam stałego partnera -narzeczonego) W większości ludzi oczywiście bronią tutaj takich lekarzy bo to oczywiście ma być moja wina.

kamylla----> nic nie jest Twoją winą i nikt nie twierdzi że alkutrat Ty należysz do tego marginesu! To że założyłaś ten topik świadczy o czymś przeciwnym - że Twoje odruchy na "dziwne" zachowanie gina są jak najbardziej normalne. A co do dr Leszka W. (nazwisko ujawniła pacjentka na forum pod materiałem) można poczytać: http://www.znanylekarz.pl/lekarz-17557-leszek-walczak-ginekolog-warszawa.php Tego naprawdę nie wymyśłił bywalec :P

No proszę.... Prawda w oczy kole :P A jak komuś brakuje argumentów to ucieka się do taki chwytów. Żenuaaa - jakby powiedziała jedna moja znajoma :classic_cool:

Gość aniolekkkkk z chmur
wszystko jest mozliwe a lekarze ktorzy wala glupie teksty to niestety polskie realia.....