Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamylla

byłam u ginekologa

Polecane posty

Gość kamylla

on wysławiał się luzackim językiem do mnie np czy daję du.py facet lubi sobie poru.chać że mam małą dziurkę czy mam duzo orgazmów i inne tam nie wiem czy powinnam sie obrazić czy on ma poprostu taką osobowość i tak rozmawia Proszę odpiszcie coś bo nie wiem czy ja jestem przewrażliwiona czy on jakis dziwny

Gość ech kolejna prowokacja
0/10 💤

Gość no może musial sie
zniżyc do twojego poziomu, żebys zakumała o co chodzi? :o

Gość karoolek
psinco go obchodzi czy dajesz , psinco czy masz orgazmy !! to nie jest dziedzina ginekologa i nie po to tam jak domniemam przyszłaś - trzeba go było przywołac do porzadku a zaistniały fakt zglosic do jego pzrełozonego - by nauczyc chama obycia

Gość kamylla
przysięgam, że to nie prowokacja, to nie jest żart, serio, naprawdę to przeżyłam i lekarz do mnie tak mówił nie za bardzo chcę iść do innego bo się umówiłam jeszcze a podczas badania jest ok, delikatny tylko to wysławianie się....

Gość chyba sobie jaja robisz
:o

Gość kamylla
nie jestem prostacką dziewczyną, jestem magistrem i on mnie też pytał co skończyłam

Gość kamylla
jestem zaskoczona bardzo, myślałam i oczekiwałam że jakieś dziewczyny mi coś ciekawego napiszą, poradzą, wyrażą swoją opinię...ale niestety zawiodłam się :-(

Gość no to zmień lekarza

mój ginekolog nigdy by tak nie potraktował pacjentki jest bardzo kulturalny dobrze wychowany , współczuję ci ale ja bym drugi raz na twoim miejscu nie poszła ;/

Gość dkdkdkdkdkdk
Powinnaś była zareagować, takie teksty są po prostu chamskie. Ja bym go przywołała do porządku do razu. Poza tym ja nie rozumiem, co ginekologowi do twoich orgazmów??? I pożycia- tez natychmiast trzeba było zareagować. To nie jest luzactwo, to jest chamstwo, które gdzie indziej na świecie byłoby niedopuszczalne i obwarowane paragrafem "molestowanie seksualne". Molestowanie seksualne to jest KAZDE, także werbalne zachowanie o charakterze seksualnym które cię razi i obraża.

Gość kamylla
będąc w gabinecie byłam trochę zszokowana i odpowiadałam grzecznie na pytania, dopiero później zaczęłam analizować. Pytał mnie o orgazmy i napiszę nawet jeszcze coś więcej -podczas badania złapał mnie za dłoń i powiedział że mam drobną rączkę. Zastanawiałam się właśnie nad tym - czy byłam molestowana.Wydaje mi się, że tak.

Gość kamylla
Czyli ogólnie radzicie mi, żebym nie poszła już do tego lekarza. W takim razie dlaczego inne pacjentki do niego chodzą ? Czy był chamski tylko dla mnie ? Czy on jest jakimś zbokiem ?

Gość dkdkdkdkdkdk
Tak jest, radzimy ci zebys więcej do niego nie szła, bo to dupek i gnojek, który przekracza granice między tym, co mu wolno a co nie.

Gość marta84
to co to za lekarz w jakim miescie powiedz nam zeby ustrzec sie przed nim

Gość kamylla
Jestem ciężko zszokowana, nie słyszałam o takich zachowniach i raczej żadna mi nie opowiadała takich historii. :-O

Gość fksdjkfsdkfsdkfjskdjfk
poziom prowokacji spada -1/10 🖐️

Gość kamylla
bardzo proszę, żeby napisała mi jakaś dziewczyna, która mi wierzy jest taka ? albo nawet facet czy wszyscy myślą że ginekolodzy są święci ?

Gość gwoździkowa
rob co chcesz jak nie chcesz, to nie idx do niego jak chcesz, to idź tylko mu na drugi raz przerwij przy pierwszym wyrazeniu, które ci sie nie podoba - w końcu to ty jestes tam klientem i niewazne, czy rpzesadzasz , czy nie - nie podoba ci sie taki sposób traktowania, to ma cie tak nie traktowac; poza tym nie, nie przeszkadzas, to jest chamstwo i molestowanie postaw goscia do pionu i już, bedzie wiedział, ze z toba takie numery nie przejdą i bedzie sie zachowywał

Gość cos mi sie wydaje że ten topik
założyl bywalec! :o

Coś mi się zdaję, że ktoś tu ma manię prześladowczą :P Ja Ci kamyllo wierzę. Na topikach do ktorych linki wrzuciłem znajdziesz przykłady jeszcze bardziej szokujących zachowań ginow :o Cóż mogę Ci doradzić? Jeśli ogólnie jesteś zadowolona z jego kompetencji lekarskich i nie chcesz szukać innego gina to może zacznij od grzecznego zwrocenia mu uwagi. Jak wyjedzie z takim tekstem następnym razem to powiedz: \"Czy mógłby pan zwracać się do mnie w sposób parlamentarny?\" Powinno poskutkować. Jeśli nie - odpuść sobiew chama i poszukaj kulturalnego i kompetentnego lekarza. Pozdrawiam!

A.. i jeszcze jedno - pytanie o orgazmy podczas współżycia ma uzasadnienie tylko w jednym przypadku: przy problemach z zajściem w ciążę. Rzeczywiście orgazm podczas zbliżenia zwiększa prawdopodobieństwo zajścia. W każdym innym przypadku takie pytanie świadczy o - lagodnie mówiąc - niezdrowych zainteresowaniach doktorka :o

Gość kamylla
dzięki bywalec, masz chyba rację, powiem szczerze że na pewno jeszcze raz do niego pójdę bo się umówiłam i zobaczymy co będzie.

Gość dldldlldldlddl
Panie bywalec, o języku polskim to ma pan blade pojęcie: "Czy mógłby pan zwracać się do mnie w sposób parlamentarny?" Musze cię zmartwić. Nie można wyrażać się "parlamentarnie" Można się wyrażać co najwyżej "nieparlamentalnie", tylko w takiej formie ono instnieje. A w jakiejby nie istniało, propozycja odzywki tak trafna, że ten gościu, ten gin-blech to splułby się co najwyżej ze śmiechu.

Gość dldldlldldlddl
A co do ciebie autorko - nie idź tam więcej! po co ci to? Po co masz się dawać macać zboczeńcowi albo wysłuchiwać świńskich tekstów? W przyszłości polecam metodę "na lesbijkę". Jak ręką głupie teksty odjął.

Gość kamylla
przecież on wie, że nie jestem lesbijką - o wszystko mnie wypytał.Ustalaliśmy środki antykoncepcyjne i powiedział do mnie - "No jak się du.py daje to trzeba się zapezpieczać" Chyba rajcowało go to gadanie A ty wszystkie takie mądre mówią że zbluzgałyby go, trzasnęły drzwiami itp Ja nie należę do cichych osób ale byłam trochę zestresowana i sparaliżowana. Po kilku dniach zaczęłam tą wizytę analizować w głowie.