Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa....

jak to jest w przebieralni na basanie

Polecane posty

Gość wstydliwa....

czy po wyjsciu z basenu dgy idziemy do przebieralni to jest ona jedna i sciagamy majti i i stanik przy wszystkich, jak to jest, ostatnio bylam na basenie jak bylam mala:(

Gość nooo taaaa
ja zawsze do przebieralni chodze z ratownikiem :p

Gość wstydliwa....
wybieram sie z kolezankami i co mam sie tak przy nich rozbierac? ;/ na prawde jestem wstydliwa mam male piersi:(

Gość wstydliwa....
to moze chociaz zmienie stanik pod bluzka lub zaslonie sie recznikiem, a reczniki swoje sie bierze? a nie mozna isc do jakiejs lazienki sie przebrac na prawde:(?

Gość wstydliwa....
a moze udam ze zapomnialam stanika i zaloze na to bawelniana sukienke, mocno bedzie mokry.... prosze pomozcie mi

a nie wiem nie chodzę :-o co się martwisz, jakby było źle, to by tyle osób nie chodziło idź, idź

Pewnie, że są toalety, możesz przebrać się w toalecie. A ręcznik musisz mieć swój.I klapki.I obowiązkowo czepek.

Gość rgtghbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
czepka nie trza miec ,u mnie nikt nie ma

Gość wstydliwa....
obsych osob bym sie nie wstydzila gorzej z kolezankami... a jest tam jeszcze swiatlo czy moze troche ciemno? a nie widzielisci jak ktos sie przebiera np odwracajac do sciany lub za recznikiem.......;/

tak czy owak trzeba wziac prysznic przed wejsciem do basenu,wiec chocbys sie przebierala w kiblu to i tak musisz sie przeciez nago umyc.

Gość wstydliwa....
czemu prysznic przed wejsciem do basenu? a tam sa jakies polki zamykane do rzeczy czy to tak wszystko lezy luzem?

a chcialabys plywac w wodzie wymieszanej z wydzielinami z cudzych genitaliow,czyims lupiezem itd.? zawsze trzeba wziac prysznic przed wejsciem do wody! dostaniesz kluczyk i zeton do szafki.

Gość ta co była na basenie
- możesz przebrać się w łazience:) / często kobiety z nich korzystają w tym celu/ ; może na twoim basenie będą specjalnie wyznaczone przebieralnie - bywa i tak; nie musisz rozbierać się przy koleżankach - częśc kobiet faktycznie nie krępuje się i rozbiera do naga, część jednak woli nie odsłaniać intymnych cześci ciała - Twoja wola, Twój wybór:) - na basenach są zwykle szafki zamykane na klucz - klucz dostajesz przy wejściu ( kaucja 5- 10 zł oddawana przy zwrocie kluczyka ); kluczk ma gumkę, dzięki czemu można go mieć na ręce w trakcie korzystania z basenu; wyjątkiem są chyba pływalnie, gdzie nie ma szafek - zabierasz ze sobą: strój, czepek, klapki, ewnetualnie żel i gąbkę do mycia po basenie, suszarkę:), bieliznę na zmianę, coś do pica i/lub jedzenia;), ręcznik BAW SIĘ DOBRZE:)

Gość wstydliwa....
no fakt... po tez trzeba wziac prawda? a przebieralnia i suszenie wlosow tez wlicza sie w czas?

Gość qwertyjmnbvc
jaki czas? placisz za plywanie, przebiranie i suszenie juz za free ze tak powiem, ja zawsze biore prysznic w kostiumie, nie rozbiore sie do naga i mozecie gadac co chcecie, 90% bab nie powinno sie robierac bo sa grube, z celulitem a te starsze tak ohydnie owlosione cipska maja ze az na rzyg czasem mnie zbiera ja jestem zgrabna i szczupla ale moj tylek to moj tylek da sie umyc w kosiumie, woda przeciez przez niego przesiaka i mozna go odchylic, a przebiram sie szybko zaslaniajac recznikiem choc bywalo ze opadl tu i owdzie :P ale trudno sie mowi a co do mycia by nie bylo w wodzie wydzielin z gneitaliow itd, kobieto naiwna, ludzie do basenu charkaja, sikaja i pluja... wiec czym sie martwisz.. zawsze chodze na najwczesniejsza godzine wlasnie po to by woda byla jak najczystsza :P tobie tez radze

ja chodze na basen w Islandii,tutaj nikt nie charcze ani nie pluje,za to czesto wychodza sikac do lazienki,nawet z malymi dziecmi.i wszyscy sie myja bez kostiumu.czasem tylko jakies dzikie Polki czy Wietnamki wstydza sie rozebrac przy innych kobietach.nigdy nie zachcialo mi sie rzygac na widok zniszczonego ciala...nie gapie sie i tyle.przyznaje,ze sama bylam kiedys taka \'dzika Polka\' na szczescie ucywilizowalam sie.natura,ludzkie cialo,ot co...

Gość wstydliwa...
obcych ludzi bym sie nie wstydzila, ale jak idziecie ze znajomymi znacie kolezanki kilka lat nigdy nie widzialyscie ich nago a nagle macie sie rozebrac i beda widziala wasze miejsca intymne... no po prostu sie wstydze ich... potem beda myslaly a jakie mam cycki a jakie to i tamto..

Nie wstydź się,nie ma ludzi idealnych!!Twoje koleżanki też na pewno mają swoje kompleksy.Twój strach wynika z braku akceptacji własnego ciała,chyba jesteś bardzo nieśmiałą osóbką!I nie martw się, idąc na basen możesz założyć kostium wcześniej,pod prysznicem jak najbardziej możesz go mieć na sobie i nikt nie będzie na Ciebie krzywo patrzył.a przebierając bieliznę po basenie,wystarczy ze zrobisz to owinięta ręcznikiem.Jeśli się stresujesz że ręcznik Ci spadnie to poćwicz wcześniej w domu. Więcej śmiałości Kochana i baw się dobrze :)