Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalal

Chyba sie uzależniłam od fajek

Polecane posty

Gość lalalalal

:O zaczełam palić z nudów w te wakacje i już nie mogę się obejść bez palenia.. robię to pokryjomu przed chłopakiem bo jakby się dowiedział to by mnie chyba zabił :O

Gość tomekpl
Zostaw ten syf póki możesz,.,.,. ------------------------- http://www.i23.pl - Forum (Przerwa techniczna wywołana niedostępnością serwera)

Gość uzależniłam się od sztycy Kale
W okresie zimowym na przełomie grudnia i stycznia psie suki mają ciekę i trą tyłkami po dywanach zostawiając na nich środek smarny lepszy od oleju SCHELL HELIX który maksymalnie zmniejsza tarcie pomiędzy dywanem a dupą suki. Na ten smar reagują psiory i tak jak w przypadku mojego 3 letniego WODOŁAZA o imieniu KALI staje się uciążliwe ponieważ mój pies siorpie na dywan smarem który kapie mu z rynny po kłakach które mu zwisają do samego dywanu. Aby temu zapobiec obcięłam mu je i wygoliłam mu sztyce jednak podczas golenia gdy trzymałam psi komin ściśnięty w ręce aby zgolić kłaki z pniaka pies zaczął szybko suwać tyłkiem do mojej zaciśniętej dłoni aż po kilkunastu suwach prysnął z jego kranu środek zmniejszający tarcie podobny do oleju schell helix hexalajn powodując że tarcie między moją ręką a psim pilotem było maksymalnie małe przez co pies mógł swobodnie wsuwać i wysuwać parówkę z mojej garści aż do czasu gdy stała się mocno czerwona i nabrzmiała a pies zaczął mocno sapać i wytrzeszczać oczy do tego stopnia że było widać same białka a z jego pyska ciekła ślina zwisając glutami do samej ziemi. Po tym wszystkim pies odskoczył i zostawił miją reke całą w smarze który miał zapach kiszonej kapusty zmieszanej z kiszonymi ogórkami oraz śledziami w occie i wędzoną baraniną.

Gość pjkdlall
slaba psychicznie jestes

Gość lalalalal
słaba psychicznie jestem to fakt i to bardzo.. ale co to ma wspólnego z paleniem ? mam 18 lat :O

Gość ja się uzależniłam od Bakusia
Ja ostatnio wzbudziłam na sobie mojego psa 3 letniego RODWAILERA Bakusia w okresie jego wzmożonej chcicy czyli w okresie świąt Bożego Narodzenia bo w tym okresie psy mają największą chcicę. Wcześniej trzymałam go na głodzie seksualnym przez półroku pilnując aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów. Po tak długim okresie pies miał taką chcice że jak go do siebie dopuśćiłam sunął ze dwa razy w mój rów i doznał bardzo silnego stanu zacietrzewienia wydalając tyle smaru że zapaskudził mnie w pieruna. Do tego wył z podniecenia które po tak długim okresie głodu seksualnego było tak silne że trwało okolo 10 minut a pies siorpał smarem jak poj**any. Jak się wznieciłi wyspermil to ze mnie zlazł a ja przez tydzień nie mogłam domyć siebie tego sluzu a kijanki zapchały gęstą galaretą moją jaskinie !!!

ja po 8 latach \"nalogowego\" palenia stwierdzilam, ze wcale nie bylam uzalezniona:o to nie jest takie proste :o

RODWAILERA?? Biedny piesek:O Nie dosc ze nie za urodziwy to jeszcze pani mu sie pozal Boze trafila:O

Gość wszyscy chlapią płynami ustroj
na brzuch !!!

Gość lalalalal
Agniecha... - a kiedy zaczelas palic ? ja to wsumie jak mialam 15 lat to juz siegnelam po papierosa :P ale wtedy to był taki szpan...

Gość krótka sierść jest miła w doty
Mój psiór 2 letni doberman ma krótką sierść i prawie gołą parówkę i zważyłam że od pewnego czasu biega za mną po mieszkaniu wysuwając z izolacji czerwony przewód w kształcie owalnego ostrosłupa i skacze na mnie i uderza tym czerwonym zaworkiem o moją nogę. Pewnego razu gdy wyszłam po kąpieli nago z wanny na mieszkanie mocno rozgrzana gorącą kąpielą mój pies rzucił się na mnie od przodu i przewrócił mnie na dywan i zaczął szybko wsuwać ten czerwony ostrosłup do mojej jaskini mocno przy tym dysząc i sapiąc i przewracając tak oczy że były widoczne same białka. Do tego zaczął lizać mi cycki. Po czasie zaczął tak sapać i wyć że aż sąsiedzi słyszeli w całej okolicy. Za chwile tak zaczął sapać że się zesrał na moje nogi i zaczął mnie gryźć po cyckach a tyłkiem to ruszał tak szybko, że aż było czuć spalenizną i czułam mocne grzanie. Za chwile zauważyłam że moje całe krocze jest w śluzie który spływa p moich udach a pies suwa dupą tak szybko że czuje ogień w dziurze. Trwało to jeszcze chwile i pies przestał ale na dupie wisiały mu bobki a na parówce miał pełno śluzu. To skurwiel jeden szedł przez całe mieszkanie suwając dupą po dywanie i zostawiając na nim autostradę śluzu i smaru oraz główien i robił tak przez kilka okrążeń mieszkania WYDZIELAJĄC PRZY TYM DUŻO SROMU

Na osiemnastce sprobowalam i stwierdzilam, ze nigdy, potem chodzilam z chlopakiem ktory palil bez przerwy i chyba sie wtedy oswoilam, zaczelam popalac okazjonalnie, a tak od roku pale regularnie:)

Gość podobnie jak ta rosiczka
Maniek skoro napisałeś ze Herflik Ci doradził byś złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będziesz musiał używać reki. Wyprubowales ta metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musisz zmieniać muchy bo ci sie topią w spermie która ci wpływa pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach. Czyli jesteś drapieżnikiem podobnie jak ta drapieżna roślina pożerająca muchy. Czyli przyczyniasz sie do zmniejszenia ilości much przez co działasz pożytecznie podobnie jak ta rosiczka !!!

Gość posłuchałeś rady Herflika
Maniek ty nawet nie zdajesz sobie sprawy jaki jesteś pożyteczny chłopina. bijąc konia około 10 razy na dzień stwierdziłeś, ze to zbyt męczące dla twej reki i posłuchałeś rady Herflika i zacząłeś łapać muchy urywać im skrzydła i wkładać je sobie pod napletek. Muchy te wibrują z dużą intensywnością dając ci pełnię maksymalnej rozkoszy. Muchy te musisz często zmieniać ponieważ topią ci sie w nasieniu, które wpływa pod twój napletek. Przyczyniasz sie dzięki temu do zmniejszenia ilości much więc działasz pożytecznie, a jednocześnie stajesz sie drapieżnikiem, ponieważ podobnie jak rosiczka topi muchy w swych kwiatach to ty topisz je pod swym napletkiem i doznajesz przy tym pełni maksymalnej rozkoszy.

Gość lalalalal
ehh... właśnie moj chłopak jest przeciwny paleniu i tak sie chowam :O np jak zapale to odrazu lece szorowac 2 razy zeby, wietrze cale mieszkanie i wylewam na siebie pefrum zeby tylko nie poczul hehe :P Np teraz wypaliłam 3 papierosy i znowu mi sie chce :O

Gość lalalalal
aa- i zjadam pol paczki gum extra mietowych :P :classic_cool:

Gość pjkdlall
ludzie slabi szybciej zapadaja w nalog i gorzej z niego wychodza poza tym moga sobie tez wmowic

Gość lalalalal
wiem ze to malo- miesiac :O ale takie mam odczucie :P

Gość BĘDĄ SIĘ ONE GIĘŁY
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ BĘDĄ SIĘ ONE GIĘŁY OCIERAJĄC SIĘ O TWOJE WĘDZIDŁO, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość lalalalal
ee to juz wszystko wiadomo- wmówiłam do sobie :P tak samo jak kiedyś zapaliłam zioło.. też sobie wmowiłam ze to jest super i wogole ale jakoś przestałam :)

Gość niezapomniana rozkosz
Maniek spróbuj sobie włożyć pod napletek bąka albo trzmiela one bardzo silnie wibrują doznasz przy nich niezapomnianej rozkoszy i się obficie zalejesz nasieniem.

Gość Dzięki za pomysł kolego
Cześć kolego ! To ja Maniek miałeś racje z tymi trzmielami i bąkami zaraz jak podsunąłeś mi ten pomysł poleciałem na łąkę i w deszczu starałem się wyszukać trzmiela albo bąka ale znalazłem go dopiero nad ranem był wycieńczony i zmoknięty jak samsk**wysyn ale go w domu rozgrzałem pod lampa dałem mu polnych kwiatów z których pobrał nektar i nabrał sił. Następnie urwałem mu skrzydła i wsadziłem se go pod napletek. Trzmiel ten zaczął tak silnie wibrować ze po chwili odpłynąłem na maxa i wylałem z swego pręta pełno nasienia które nie było w stanie zatopić tego trzmiela ponieważ trzmiele są niezatapialne bo maja na sobie te natłuszczone włoski. Po chwili tak se napaprałem nasieniem na brzuch ze az spłynęło mi w okolice jajeczek i bokami zlało się po brzuszku na tapczan ale było watro. Aktualnie trzmiel odpoczywa w słoiczku w śród kwiatów jest troche uspermiony ale podgrzewany jest lampą, jak sie posili, sperma zaschnie na nim i nabierze sił to znów go wsadzę pod napletek i przeżyje niesamowitą rozkosz. Jeszcze raz dzięki kolego za rade jeśli chodzi o te trzmiele i bąki !

Gość szkoda mi tych uspermionych
trzmieli i much !!!

Gość pjkdlall
moim zdaniem sranie w banie o. uzalezenienie/problem z rzuceniem jest teraz na topie i tyle. tez palilam wiem co to znaczy