Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralgolcia

sex oralny - jak faceci lubia najbardziej?

Polecane posty

Gość koralgolcia

uwielbiam sex oralny z moim mezczyzna - on tez go ubostwia, ale czasem wydaje mi sie ze ciagle robie to samo. znaczy staram sie na rozne sosoby brac go do ust i lizac sam napletek czy calego, pieszcze ustami rekoma i piersiami, pozwalam mu konczyc na mnie lub w mych ustach (czasem nawet polykam - pod warunkiem ze mniej w tym dniu wypali bo inaczej nie da sie przelknac...wiem ze wiekszosc to brzydzi ale ja lubie ii tyle :) chcialam sie spytac mezczyzn jakie pieszczoty lubia najbardziej - moj partner nie daje mi zadnych wskazowek bo twierdzi ze jest super jak jest ale chcialabym jakos jeszcze sex oralny urozmaicic :) jakies propozycje??

Gość mandro
weż go głęboko do ust i ssij bardzo mocno ale zaciskaj same usta na kutasie ,

Gość miedzy nami menelami
Nie jestem facetem, ale sadze ze to zadna filozofia - urozmaicaj to poprostu. Wydaje mi sie ze monotonne ssanie na dluzsza mete nudzi :P Penis to zlozona rzecz...troche inwencji w to wloz :)

Gość prostatadroga
czy wyjdziesz za mnie ? :-D no niezle niezle.... z opisu brzmi ze i tak robisz wiecej niz 95% populacji ostatecznie moglo by mnie jarac jeszcze jak bys na twarz wziela... ewentualnie wtedy zebrala i polknela.. no i tak ogolnie jakies zabawy moszną ( o jezu kobitki mnie zjada teraz)

Gość rrothka
ugryzc.. grunt to hmm.. burza mozgow na cafe i pomysly, pomysly, pomysly...

Gość Mariola.....
a moj nie lubi jak mu robie loda, woli po bozemu. I jak go dotykam i naciskam miedzy jajami u nasady ptaszka to go to boli, dlaczego? czy nie wszyscy mezczyzni lubia loda??

Gość miedzy nami menelami
Mariola...moze zla technika? To nie są biegi w samochodzie zeby szarpac we wszystkie strony :P zadbaj o poslizg, schowaj zeby...sprobuj na poczatek delikatnie. Z doswiadczenia wiem, ze wszyscy :D

Gość Stwórca ŚWiata
ja np: lubie gdy kobieta bierze go do buzi długo ssie no i potem robi to ręcznie i potem spusczam sie na nią moja Rada to co lubie ja

Mój lubi jak ssam, liże, biore między piersi, liżę i całuję po wewnętrznej stronie ud, a najbardziej lubi kiedy się dobrze zaopiekuję jego jądrami, a raczej kiedy moje usta to zrobią:) Aż jęczy wtedy z rozkoszy:)

Pamiętaj że lepsze wrogiem dobrego - skoro mu się podoba, to po co szukasz dziury w całym?

hmm zależy od faceta jeden lubi z brzeszka dugi ze środka a trzeci głęboko jeden delikatniej drugoi ostrzej trza pytać bo to co ja lubię to niekoniecznie on lubi

Gość www.odlotek.pl
długo powoli i namiętnie:)

Gość gość
moja Kobitka lubi połykać jak i spust na twarz całuje liże czasem i sama się bije hoojem po twarzy a nawet zdarzy jej się bawić moim analem jednocześnie trzepać kutaasa i mimo ją czasem boli połyka go całego takie tam głębokie gardło ale to juz zależy jak sobie ufają partnerzy

W tym temacie z pewnoscia narzekac niemoge ale powiem ci jedno. Technika jest wazna ale uwazam ze wazniejsze jest jej- twoje zaangazowanie. Gdy widac ze cie to kreci ze to lubisz . Gdy facet widzi jak bardzo chcesz jego k****a...uwierz juz to sprawia z******ta przyjemnosc. Po tym co napisalas widac ze niemasz sie o co martwic ale kombinowac mozesz :-) powodzenia

Gość gość
A jeżeli babeczka jest "wariacko gorąca",to co.I rozpala faceta do czerwoności.