Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Jak zrobić dobry kwaśny kapuśniak??

Polecane posty

To chyba najlepiej z kiszonej kapusty, tylko nie przemywanej wodą tylko od razu takiej z beczki czy z torebki, będzie napewno wyraźniejszy smak :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uppupuupuuuu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kawśny kapusniak
kup starą kiszoną kapuste nie płucz tylko wyciś ją osobno ugotuj pasek żeberek lub jakis kawałek wieprzowiny i dodaj pokrojone w kostke ziemniaki może być też marchewkapo tarta a kiszoną ugotuj osobno a jak wszystko będzie miekkie połącz jeżeli mało dla Ciebie kwaśna dodaj odciśnięta wode z kapusty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×