Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majdankka

wpisujcie najbrzydsze imiona żeńskie i męskie

Polecane posty

Gość majdankka

Najbrzydsze : Monika,Marek, Anna

Gość watpię czy kogos to wzruszy
jakie imiona tobie (i mnie) sie nie podobają

Gość Lodi Dodi
NAJPIĘKNIEJSZE: -Curtis -Kamil -Dawid -Dariusz

ale najbrzydsze bo...? bo sie z kims kojarza? akurat te co wymienilas sa ok. chyba Ci sie kojarza z osobami ktorych nie lubisz :)

Gość majdankka
niech przynajmniej ludzie wiedzą jak nie nazywać swoich dzieci, faktycznie że Gracjan jest okropne a jeszcze gorsze Oliwier lepiej wybrać jakieś szlachetne saropolskie jak np Antoni, Piotr

Gość KAMILisko glupie psisko
fuj fuj fuj rzygac mi sie chce

Gość dgdg
genowefa,stacha,antonina

no ale imiona jak hrabia jeden i drugie i takie nazwisko najlepsze ze mieszkaja w jakiejs wsi i bylo zdjecie gdzies pod jakas szopa na podworku....

Gość pięciojajowe
no ale to i tak nie jest wazne, bo tobie nie poodba sie ania imie, a mnie nie szkodzi i uwazam, ze jest calkiem przyzwoite. ja nie lubie swojego imienia karolina jest ohydne. podoba mi sie wweronika kacper artur oliwia aurelia cyprian nienawidze starych imion typu kazik czy antoni wlasnie takze takich ktore byly popularne do znudzenia czyli marcin piotrek lukasz wiktor jest okropne i w ogole mnóstwo imion

Gość majdankka
nie wiem co niektórzy tak przeżywają jeżeli np moje imię się komuś nie podoba to nie będę się załamywać w sumie moje też mi się za bardzo nie podoba

Gość manicpanic
mi się podobają imiona rzymskiego pochodzenia: Mariusz, Lucjusz, Tyberiusz, Aleksander, Maximus, Commodus, Juliusz :classic_cool: bo brzmią tak po królewsku :classic_cool:

Gość nogawka
antonina jest świetne. piotr, paweł, jacek, jarek, ewelina, marta, martyna - nie znoszę.

Gość wczoraj usłyszałam w sklepie
jak mamusia krzyczała na swoją na oko 5 letnią córę - FRANCZESKA PRZESTAŃ- ubaw po pachy :classic_cool:

Gość manicpanic
no oczywiście tylko niektóre imiona rzymskiego pochodzenia są ładne bo Horacy lub Ma rek to już nie bardzo

Gość majdankka
teraz wszystkie dziewczynki które się rodzą po 2000 roku są nazywane w większości :Julia albo Oliwia weźcie przestańcie :-O

Gość renata marzena żaneta arleta
aneta, dorota to mega brzydkie imiona

Gość Zołzik
szlachetne imię? Co za bzdura! Szlachetna to może być osoba, która jakieś imię nosi. I jest to bez znaczenia, jakie. Oliwier, Gracjan a zdjęcie pod szopą. To już wszystkie Oliwiery i Gracjany mogą mieszkać tylko w miastach? Gracjan mi się nie podoba, Oliwier bardzo ładne.

chodzi o to ze babka to jaks niezbyt rozgarnieta z tego co zauwazylam jak napisala, wyglad tez nie za bardzo jakis podlotek a wydziwia jak nie wiadomo co ;/ w ogolew tym rejestrze normlne ladnie wygladajace i piszace matki daja ladne imiona a te co niezbyt po polsku pisza to daja np jessica i victoria,oliwier oskar, viktoria vanessa, samira i samanta itp w tej chwili nie wymyslam bo spisuje te imiona z tej str

Martyna,Victoria,Samanta,Emilia jest ok,ale zdrobnienie Emilka albo Emi paskudne;Nicola itp.Ludzie mnie zawsze będa zaskakiwać nieprzemyslanym nadawaniem imion.Łączą egzotyczne imiona z najpospolitszym nazwiskiem i potem rosną takie Eufrozyna Amalia Kapusta.

ale macie problemy ... Jednemu się np. Marek bądź Antonina podoba, drugiemu nie. I to, że ktoś założy topic z misją, aby inni tak nie nazywali dzieci, to sorry, ale nikogo to nie wzruszy. Choćby dlatego, że zaraz odezwie się inna osoba, że dane imię jest świetne.

no ale eulalia kielbasa tez nie brzmi... albo edyta gorniak tj u mnie w miasteczku jest w moim wieku i ma 3 letnie dziecko pracuje obierajac cebule a jej facet siedzi pod sklepem i chleje, a wytrzeszcz od wodki ma taki, ze patrzec isenie da;/

Gość Zołzik
Wybacz, ale ja po polsku piszę całkiem znośnie a imię Oliwier mi się podoba. Poza tym nie rozumiem tego całego zamieszania z imionami. Od 9 lat mieszkam w Belgii i uwierz, tu ludzie nie mają takich problemów. Skoro Oliwier w Polsce jest blee, to Kasia w Belgii też powinna być, a nie jest. Gusta są różne, co jednemu pachnie drugiemu śmierdzi. To normalne, ale nie jest powodem do obrażania innych. Jeśli kiedyś będę miała syna, nazwę go Olivier :)

Gość mi tam i tak
Najbardziej nie podobaja sie Zosie,Marysie ,Stasie,Jasie ,Franki itp skladanki:-o Nie wspomne o Jasicach czy Alanach itp Wiktoria to bardzo stare i popularne imie w Polsce na poczatku XX wieku,mi sie podoba

Gość Sialalinkaaaaaaaaaa
topik powinien nosic tytul wpisujcie imiona osob, ktore daly wam kosza :o zalosne

ja nikogo nie obrazam ale kazdy chyba zauwazyl ze baby nierozgarniete daja imona jak z kosmosu i tez nei mam zamiaru sie obrazac ze komus sie marysia nie podoba a ja wlasnie mam maria na imie:)

Ja tam jestem za tym,że imię powinno pasować do nazwiska.dziewczyny kiedyś je zmienią także rodzice powinni stawiać na neutralne (nie mylić z nudnymi) imiona.Chłopcy moga sobie być dżordżami i majkelami chociaż uwazam,że to głupota.Jesteśmy Polakami i mamy tyle pieknych imion....po co szukać "za miedzą".