Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majdankka

wpisujcie najbrzydsze imiona żeńskie i męskie

Polecane posty

Gość skealanimal
miałam w życiu nieszczęście do Zachariaszów i chyba dlatego na sam dźwięk tego imienia mam ochotę się pochlastać :D a swoją drogą, mnie bez różnicy kto ma jak na imię, krysia, marysia, majkel, jeden pies.

te refluks dluzszej stopki nie miales?? trzeba sobie bylo konstytucje wpieprzyc

Gość Zołzik
Dla mnie jeśli ktoś ma ochotę może szukać "za miedzą". Nic mi do tego.

przez takich jak ty niszczy sie polska kulture i tradycje;/ mamy swoje piekne imiona to wydziwaja i staraja sie by na sile swiatowi

Gość hydratacja
i tak nic nie pobija eryków. każdy eryk, którego znam, podczas przedstawiania się mówi: jestem eryk, egzotycznie i po amerykańsku. dajcie żyć :D

Gość Zołzik
Ktoś już kiedyś dobrze odpowiedział na taki zarzut. Sprawdź sobie pochodzenie różnych "polskich" imion, i zobaczymy ile znalazłaś rdzennie polskich.

moze nie wszystkie sa rdzennie polskie, ale sa typowo polskie kazdy powie ze stanisalawa to typowo polskie, a olivier to zza miedzy;/

Gość Zołzik
hydratacja-----------???????????????????? Możesz opisać dokładniej? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić. Pewno przez to, że nie znam żadnego Eryka ;)

Gość Zołzik
Zgoda Kciukiem. Tylko pomyśl, jeszcze parę lat i ten Oliwier spowszednieje.

Gość 111111111111111
akurat nasze imiona nie muszą się wszystkim Polakom podobać i nie dziwie się,ze ktos szuka za miedzą,nie każdy chce mieć Stanisława,Mirosława,Dobromirę,Bożenę czy też Jarosława

nie takie imie nie spowszednieje, mama mi opowiadala ze z 10lat temu tez byla jazda na wymyslne imiona dala mi klika przykladow (juz ni pamietam) ale i tak sie nie przyjely, le tj sie daje masowo od 3 lat claudie oliwki nikole itp tak to minie niedlugo i znowu sie odezwa kolejne mody:) a i zawsze beda klotnie na temat tych dziwactw wybaczcie ze tak nieskladnie:)

Gość natalia***
A moj synek ma na imie Allanek... i co w tym zlego???

Gość Zołzik
Widzisz, 11111111111111 i o to chodzi, ale nie każdy to pojmuje :(

Gość Zołzik
natalia--------> nic.

Gość natalia***
nie nie mam w rodzinie cyganow... a jak sie komus jakies imiona nie podobaja to ich sprawa... mnie sie moje imie bardzo podoba i mojego syna rowniez.. a Allan to nie jest cyganskie imie...:))

jest cyganskie, d cholery cyganow ma allan na imie tj 90% marokanczykow abdul lub mahomed

znam Dominike Dominik.....najgorsze sa np. Paweł Pawłowski....nie rozumiem takich rodziców

Gość melon mix
ja bym dała synkowi na imię Kevin...a córce Ashanti lub Naomi i nie obchodzio by mnie czy komuś się podoba czy nie...

Gość Zołzik
spadam, wstała moja córcia,Lilka. Pewno też nie wiadomo co;), choć na "polskim rynku" utrzymuje się już dość długo.

Gość hydratacja
Zołzik - eryków znam trzech. jednemu, jeszcze za czasów podstawówki rodzice powiedzieli, że eryk to imię prosto z ameryki. chłopak się "podjarał", więc do dziś przy każdej okazji wali świetny żarcik: jestem eryk, po amerykańsku. drugi sam zmienił imię na eryka, bo siedział w stanach i miał tam kilku znajomych erick'ów, więc teraz z dumą każdemu oznajmia, że na imię mu eryk, prosto z ameryki. (wcześniej był łukaszem i nie wiem, co mu w tym nie pasowało.) a trzeci ma jakiś kompleks polaka, nigdzie nie pisze swojego imienia po polsku, a zamienia je na erick, więc przestawiając się mówi: jestem erick, mam imię jak z ameryki. dodam, że cała trójka pochodzi z różnych miast i nigdy się nie spotkali, więc nie mogli ustalić wspólnego żartu. nie wiem czy tylko ja na takich trafiam, ale ostatnio nawet jakiś eryk do radia dzwonił, koleś w radiu mówi, że ma niecodzienne imię, a owy eryk: wiadomo, imię amerykańskie i egzotyczne. coś w tym musi być :D

ja tez nie chce nikogo tu obrazac, ale po co na sile chca sie wyroznic w tak glupi sposob?