Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosen

Język włoski ŁÓDŹ

Polecane posty

Witam, czy ktos moze mi polecic dobra szkole jezykowa w Lodzi? Chodzi mi o kurs jezyka wloskiego - poziom podstawowy. Jaka szkole polecacie? Ile kosztuje taki kurs? :)

Gość a gdzie jest łódź
??? :o

Nie no jak mozna nie wiedziec, gdzie lezy ŁÓDŹ ? To tak jakby nie wiedziec gdzie jest Krakow, Warszawa ...

To nie topic o krajoznawstwie lecz o szkole jezykowej :P :P :P

Pisalam o nauce jezyka a nie o nauce o kraju. zreszta...ja tu zyje w srodowisku naturalnym i wloski mam na co dzien, 24 godziny na dobe i za darmo. Ide sobie pogadac po wlosku, pa:)))

Tak wie czy ktos cos wie? Patrzylam na strony internetowe szkol, ale nie wiem, ktora wybrac...

Gość gringo1701
Jak włoski to Progres - to szkoła ale też centrum egzaminów CELI

Gość gość
Podbijam.Jaką szkołe polecicie w tym roku?

Gość Alonna
Polecam to centrum języków obcych https://www.studium.com.pl/jezyki/jezyk-wloski/ Aktualnie jest to druga szkoła, do której chodze i jestem o wiele bardziej zadowolona niż z poprzedniej Zajęcia sa wieczorami tak wiec mogłam sobie je dopasować do pracy, poza tym chodzę tam raz na tydzień, co mi o wiele bardziej pasuje niż system zajęć dwa razy w tygodniu. Poza tym w szkole stawia sie głównie na umiejętność mowienia a własnie po to zapisałam się do szkoły. Aby nie uczyć się suchych regułek ale aby nauczyć się rozmawiać.

Gość marysia090

W Łodzi polecam Ci szkołę Berlitz. Uczyłam się u nich włoskiego i dzięki temu miałam możliwość pojechania na wymianę studencką do Włoch. Jak się na miejscu okazało, sporo umiałam i bez problemu mogłam się porozumieć na zajęciach, w sklepie lub restauracji. Była to ogromna satysfakcja i cieszę się, że poświęciłam czas na naukę tego języka. Jest piękny, a zajęcia  w tej szkole odbywają się w fajnej atmosferze i dzięki temu nauka jest przyjemniejsza.