Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce czarna xwke

problem z gra wstępna

Polecane posty

Gość chce czarna xwke
kontrola b ludzie twojego pokroju są najgorszym syfem w necie, dziwka to twoj tata :) matki ci nie obrażam bo ona juz zbyt wiele wycierpiała patrząc na ciebie jak dorastasz...

Gość chce czarna xwke
moj ma urlop :)

Gość Coala spadł z drzewa
Chce...nie wkurzaj sie na kontrole. pomysl sobie ze ty ciupciasz, a on wciaz bawi sie sam ze soba....

\"Mam ze swoja Panią taki problem w łozku poprostu nie ma pieszczot i całusków tylko odrazu przechodzimy do sedna. \" a moze kły umyj, coby Ci z paszczu nie waniali :o

Gość chce czarna xwke
ty bys się nie wkurzał jak by ci kobiete od dziwek wyzywał. szkułbym mu ryja chetnie :/

Naglą myśl i możliwość buchająca pieśnią, o której sen ostrzegał radosnym półgłosem... Zamiast ust, które jeszcze całować się nie śmią - papieros, zapalony drugim papierosem. Zetknięcie ramion w loży lub w głębi karety, koncentrujące życie w płonącym rękawie! Słodkie ognie bengalskie, rozkoszne rakiety, i oczy roześmiane w śmiertelnej zabawie. Shake-hand za długi nieco, a chcący trwać wiecznie, i odpychanie ludzi: nie mówcie! nie radźcie! i słowa, drżące, wdzięczne, niepotrzebne, śmieszne, Jak koronki i wstążki na przecudnym akcie.

Gość najmądrzejsza naj
każda kobieta ma kompleksy dotyczące swojego ciała,ona na bank też,więcpewnie o to chodzi

Gość Ja tez tak miałam
gra wstępna mnie irytowała. I to ja mam wieelkie potrzeby sexualne ;( No i mnie facet rzucił dla takiej, która chce raz na miesiąc :(

Gość chce czarna xwke
"a moze kły umyj, coby Ci z paszczu nie waniali " nie mam z tym problemów :) dbam o ząbki myję codziennie rano i wieczorkiem :P

nie wiem czy bym sie wkurwail bo jescze nikt mi bliskich ni etykal. ale tak drapiac sie po jajach :) to mysle iz nie mialoby to sensu - najwyzej wylogowalbym sie ps. ale pomysl z kisielem jest niezly...hehe

Gość chce czarna xwke
Kontrola b jak chcesz radzic to radz tak żebym cie zrozumiał, poza tym przeczytaj to co napisałes i zastanow sie czy to rady ? :/ nie radz bedzie git :) wracając do tematu o jakich kompleksach mowimy na swoim punktcie ? Ona ma swiadomośc że jest atrakcyjna i wie że wszycho mi sie w niej podoba nawet mnie pytała ostatnio co bym chciał w niej zmienic jeżeli chodzi o layout odpowiedziałem jej że nic.

Karmię frasunkiem miłość i myśleniem, Myśl zaś pamięcią i pożądliwością, Żądzę nadzieją karmię i gładkością. Nadzieję bajką i próżnym błądzeniem. Napawam serce pychą z omamieniem. Pychę zmyślonym weselem z śmiałością. Śmiałość szaleństwem pasę z wyniosłością. Szaleństwo gniewem i złym zajątrzeniem. Karmię frasunek płaczem i wzdychaniem, Wzdychanie ogniem, Rgień wiatrem prawie, Wiatr zasię cieniem, a cień oszukaniem. Kto kiedy słyszał o takowej sprawie, Że i z tym o głód cudzy się staraniem Sam przy tej wszytkiej głód ponoszę strawie.

Gość chce czarna xwke
27 i poł jedzie z poezja pieknie :) co cie tak wzięło?

jednak bardziej lubie maryję :-) Zalotność jest pachnąca i różowa, a mądrość żółta i sucha. Wolałabym, by mnie Mickiewicz chciał całować, niż by mnie chciał słuchać. Jeśli Serafinowie, Potęgi i Trony nie patrzą na kobietę męskimi oczyma, nie warto iść do nieba po gościńcu stromym: nic tam nie ma. Niechaj śmierć mi nie będzie niewiastą w całunach, lecz mężczyzną o bujnych ramionach; a pęknę w jego ręku jak dzwoniąca struna roześmiana i rozmarzona. Życie zaś niech mnie niesie ku złotej Cyterze na tęsknym, rozkołysanym okręcie: chcę na pokładzie bezsilnie leżeć w nie kończącym się święcie...

Coali layout kojarzy sie tylko z reklama - teraz jak zobacze jakas laske to pomysle layout i bede widzial goracy kubek knorra

Gość chce czarna xwke
chodziło mi o wyglad :) ale mi smaka narobiłeś coala goracy kubek serowa mniam

Gość chce czarna xwke
smigam dzieki za te życzliwe i troszkę mniej rady :) 3majcie sie ludziska

Gość koziołek
:)

Gietki, trza bylo mu Mariole pozyczyc na testy.

wiatraki nie są pod ochroną, mimo że od stuleci człowiek próbuje z nimi walczyć. One jednak, nieugięte, w walce tej trwają niezwyciężone. Dlatego postanowiłem, że nie będę z wiatrakami walczył, a będę się z nimi bawił. :) wróć tu jutro, żeby można było sie bawić. 😭