Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkkkkkkk

czy doswiadczony seksualnie facet moze miec opory przed zwiazkiem z dziewica?

Polecane posty

Gość to ja Samanta lisiczka
nie powinien, jezeli ma to jego problem

Gość jaakkk
Jupijej --> dlatego wole nie mowic..boje sie ze tak sie skonczy

Gość Jupijej
Hmm,no nie wiem co Ci odpowiedzieć:( W takich sprawach nie powinno się kłamać,miejmy nadzieję,że ten Twój zareaguje normalnie:)

Gość niunia17aaaaa
wcale nie jestem pasztetem jestem ladna dziewczyna:);ppodobam sie wielu facetom...ale zrozum ze mi nie da nic seks z byle kim..no bo pomysl...co mi z tego zeeee uprawialabym seks z takim cholernym idiota jak ty????co....?jak juz sie rznac to z kims wykjatkowym...a byle komu to kadza umie dac dupy:)to nic trudnego:)

Gość schowaj się paszteciaro
nikt Ci nie każe iść do łóżka z byle kim:o po prostu powinnaś zrozumieć,że Twój problem to to,że nie masz w głowie oleju :)

Gość niunia17aaaaa do read_between_
hehe alez ty jzu sie o to nie boj:)to moj problem:Djestem tak sliczna wyjatkowa , niezwykla i seksowna.....zeeee kazdy chcilaby byc moim facetem:)aa jeszce jak dowie sie ze taka chodzaca piekna isitota jest dziewica tp juz wogole chyba oszaleje z zachwytu:D

Gość petrosito
ja bym nie chciał i jakbyś się tylko odezwała ze swoimi poglądami to pewnie wielu facetów by z Ciebie zrezygnowało :o a skoro tak się przechwalasz swoją urodą to tym bardziej utierdza mnie w to w przekonaniu,że jesteś zwykłym pasztetem

Gość niunia17aaaaa
no to masz peszka bo mnie nie poznasz:]aaa ja sie nieprzechwalam tylko poprostu wiem jak jestem...znam swoja wartosc i siebie szanuje;]aa dla takiego kogos jak ty to szkoda mi czasu:)charakterek masz zrabany wiec u mnie juz jestes przegrany niestety:Dbuzkaaaaaaaaaaaaaa hehe

Gość niunia17aaaaa
aa moze i mam...heheh :)i co boli Cie to????;]jak widze cvo piszecie top chce mi sie kupy paaaa hehehehehehhe

Gość będzie ciężko
dziewczyna jeszcze niedojrzała,tym gorzej dla niej,jak ktos ją potraktuje jak szmatę,przeżyje mocne rozczarowanie i jej wiara w nieskazitelnych-prawiczków minie :D

Gość niunia17aaaaa
hehehe myslicie ze dam supy komus kogo nieznam nawte jesli bedzie wydawal sie odpowiedzialnym czlwoiekiem...i ze przez jeden gest pokaze ze mu na mnie zlaerzy...???oj mylicie sie moi drodzy:)conajmniej musze byc z facetem 2 lata zeby zgodzic sie an seks...wiec jesli nie bedzie nic do mnie czul to chyba nie bedzie oplacalo mu sie czkeac prawda???hehehehhe

ahaaaaaa... no to drastycznie zmienia postać rzeczy, zwracam należny honor... ale żeby już całkiem zyskać szacunek w moich oczach zajrzyj od czasu do czasu do słownika języka polskiego, bo momentami aż oczy bolą jak się czyta Twoje posty..

Gość Ewa Ewalina Ch
Można poznawać drugiego człowieka całe życie,a potem boleśnie się rozczarować :( Zadziwia mnie Twoja wiara w człowieka,z którym chcesz iść do łóżka po 2 latach znajomości,osyś trafiła na takiego,który cię nie wykorzysta i nie porzuci

Gość niunia17aaaaa do read_betwe
wiesz....ortografie mam niezle opanowana....tylko ze jak tu pisze z wami...dziwologami tooo....niechce mi sie poprostu myslec nad znakami......pisze tak zeby bylo szybko bo wlasnie sobie cwiczeeee:)i tak sie odrywam od czasu do czasu

Dziwolągami? Wszyscy piszący na tym temacie mają podobne zdanie (odmienne od Twojego) więc to raczej Ty jesteś dziwolągiem!

ogólnie rzecz biorąc dziewictwo dziewczyn, to mocno przereklamowana sprawa. Bardziej podejrzane jest dziewictwo u chłopaków, i tzw stanie fiuta. Możesz być dziewicą nawet orleańska, ale jak nie będziesz miała w sobie tego co się nazywa seksapilem i facetowi fiut nie stanie , to możesz zostać w dziewiczym stanie do usranej śmierci, więc nie podskakuj bo wyżej nerek nie podskoczysz piękna niuńko

Gość niunia17aaaaa do White Shadow
eeejjj wejdz zejdz ze mnie:)aaa nie wydaje Ci sie...ze moze jednak jestem niezwykla i wykatkowa a nie dziwna:)jestem gorsza bo nie dam byle komu???hehehe fajnie masz

Gość niunia17aaaaa do bardzo miły b
hehe kolego no ale skad wiesz jaka jestem....?nawte mnie nei widziales...moze jestem sliczna....i seksowna a do tego szanujaca sie to zle??hehehe

Ty dziewczyno to widać nie rozumiesz tego co ja piszę:o Czy ktoś tu Cię obraża z tego powodu,że nie chcesz spać z byle kim? Czy ktoś Cię do tego zmusza? Nie! Napisałaś,że wszyscy mamy tu złe zdanie i jesteśmy dziwolągami,więc chciałam Ci uświadomić,że nie masz prawa nas obrażać

Gość nie lubie infantylnych
te niunia troszke nielogiczne twoje teksty... najpierw mowisz ze autorka tematu jest stara i dziwisz sie jak mogla tak dlugo wytrzymac, a potem mowisz ze nie dasz dupy byle komu. Twierdzisz ze u ciebie to kwestia 2,3 lat. A skad pewnosc, że w ciagu tych 3 lat spotkasz wlasciwego?? a jak nie spotkasz to oddasz sie byle komu, zeby nie byc stara dziewica?? niezly lol z ciebie:D

Gość niunia kwestie seksu
traktuje przez pryzmat poswięcenia sie kobiety dla meżczyzny. cos w stylu "dam ci jak zasłużysz".:o

Ja straciłam dziewictwo z chłopakiem,z którym jestem do tej pory i w żadnym wypadku tego nie żałuję,a Ty jesteś żałosna i widać niedowartościowana skoro ciągle powtarzasz jaka to jesteś piękna:o

Gość niunia17aaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!mam was dosc jestescie beznadziejni...jakbyscie mnie poznali zminilibyscie zdanie...no ale nie bedzieecie mieli okazji poznac niuni:)to papap nie bede z wami jzu dyskutowac boooo......bo...........aaaa szkoda slow

Gość nie lubie infantylnych
wiedzialem ze kretynka, nie umie odp na pytania. dobra idz dalej obierac ziemniaki:D