Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkkkkkkk

czy doswiadczony seksualnie facet moze miec opory przed zwiazkiem z dziewica?

Polecane posty

Gość jakkkkkkkkk

Gość niunia17aaaaa
raczej nie...kreci go to ze bedzioe pierwszym:)i najczecsiej w takiej lasce zakochuje sie na amen:)

Gość jakkkkk
dzieki:) oby tak bylo:P

Gość yo yo yeah
oczywiscie,że tak! taki facet ma już zwykle wypracowane ulubione pozycje,upodobania,które najczęściej nie odpowiadają nowicjuszkom!

Gość niunka co ty wiesz o facetach

Gość niunia17aaaaa
nie sluchaj gooo:)faceta kreci to ze moze byc nauczycielem dla poczatkujacej zycie seksulane dziewczyny:)tzn to tez zalerzy od chlopaka:)jesli jestt w luzku niewyrzyty to rzeczywoiscie moze mu to przeszkadzac ale prawdziwy fajny chlopak doceni to ze jestes dziewica:)

Gość qpqpqp
może mieć...nie każdy facet chce być hmm nauczycielem,tylko po prostu chce by było mu dobrze z kobietą,żeby nie musiał non stop uważać czy nie sprawi jej bólu czy taka lub inna pozycja będzie jej odpowiadała...

Gość niunia17aaaaa
no ale pomysl przeciez jak on ja kocha to napewno nie bedzie mu to przeszkadzalo...bo kltory facet niechcialby byc pierwszym...?pomysl.....teraz dziewictwo stalo sie cenne...bo malo ktora laska wogole nia jest

Gość qpqpqp
zgodzę się z tym,że to zależy od faceta,ale naprawdę,nie kazdy dorosły facet chce być pierwszym,niektórzy chcą kobiet doświadczonych,które wiedzą,jak sprawić mu przyjemność

Gość niunia17aaaaa
ja osobiscie marze o tym zeby moj chlopak byl prawiczkiem...nawte nie ma innej opcji..nie bede z chlopakiem wyjebanym na dziesiata strone....bo to co w nim najpiekniejsze wtedy nie bedzie juz moje...pozatym nie wyobrazm sobie ze kochajac sie z nim....bede myslec o tym ze byl juz w innej...to dla mnie nie do pojecia:D no chyba ze mnie oklamie.....no to chyba jednak wole byc oklamana w tym przypadku

Gość piwo to moje paliwo
2 razy miale dziewice, i mi starczy :o przyjemnosci z seksu zero 🖐️

Gość wybierz pseudonim dla siebie
Okłamie raz, okłamie i kolejny (np że nie chodzi do łóżka z innymi dziewczynami).

Gość qpqpqp
:) to życzę powodzenia w poszukiwaniu,ale myślę,że jak się naprawdę zakochasz to zmienisz zdanie i będziesz w stanie wybaczyć swojemu facetowi wiele grzechów jego przeszłości

Gość niunia17aaaaa
kurwaaaaaaaa ale gadacie glupoty!!!!jejkumjak chloapk ja kocha...toooo nie bedzie mu przeszkadzalo to ze jest dziewica...opowiadacie glupoty...pozatym nie bedzie dziewica wieczniee.....!!!!!!!!!!raz ja rozdziewiczy i po sprawie!!!!!!pozniej jzu normalnie beda sie kochac no nie!!!!!mowicie tak jakby dzoiewica juz na zawsze zostawalo dziewica....ja te jestem....i wcale nie wydaje mi sie ze kiedys bede kiepska w luzku....bo eksperymentowanie w luzku mi sie podoba....aa ze pierwszy raz bedzie nie udany i bedzie mnie bolalo..to chyba z tego powdu facet mnie nie rzuci.....wkocu po cos jestesmy ze soba razem...nie zawsze musi byc idealnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaa niechce mi sie czasami was sluchac

Gość niunia17aaaaa do qpqpqp
napewno nie bede z takim idiota jak ty......ja szukam ksiecia z bajki a nie byle kogo.....i napewno on nie bedzie patrzyl tak na to jak ty...jestescie panowie zalosni.....widac mlode i niewyrzyte...tylko ciekae co zrobicie jak bedziecie szukac partnerki na zone.....to ciekawe czy bedziecie chcieli taka wyrabana na kadza strone....zegnam

Gość jakkkkkk
niunia --> dzieki:) najgorzej to powiedziec ...nie wiem jak zareaguje

Gość petrosito
to Ty gadasz głupoty :o seksu się tzreba nauczyć! czy myślisz,że tylko za pierwszym razem będzie bolało? boli zazwyczaj nawet za 2,3 itd. a to,że ,,wydaje Ci się,że lubisz eksperymentować" jest smieszne! nie znasz własnego ciała i skąd możesz wiedzieć,że Twój facet-prawiczek nie będzie lubił takich pozycji,które Tobie nie bedę odpowiadały?

Gość fajna kobieta
Dziewczyno,nie znasz facetów ani trochę,bedziesz miała bolesne rozczarowanie,a teraz żyj sobie swoimi złudzeniami :D

Gość niunia17aaaaa do petrosito
laska nie sluchaj ich...sa beznadziejni..jesli Twoj chlopak jest powazny i normalny to zrozum...bedzie Cie na rekach nosil za to ze jestes dziewica....aaa jesli mysli tak jak ten petrosito to pierdol go....:)pamietaj facet mmusi na kobiete zasluzyc...a bycie dziewica to zaszczyt i duma;)nie daj sie byle komu tylko temu wyjatkowemu jedynemu:)wtedy bedziesz miec udane zycie seksulane...pozatym facet niegdy Ci nic nie zarzuci.....ani nei wypomni ze juz skims bylas....:)mi sie wydaje ze skoro ja daje chlopakowi siebie...i on jets moim pierwszym to tego samego oczekuje od niego:)i jelsi tylko bede chlopaka kochac toooo to ze jest prawiczkiem niczego nie zmieni a wrecz przeciwnie bede bardzo szczesliwa;)ze czlowiek ktorego kocham jest tylko i wylacznie moj:)Ci faceci co tu pisza.....to piusza tylkjo i wylacznie o "przyjemnosci".....co z tego ze kilka stosunkow bedzie nie udanych...jesli pozniej bedze razem wam cudownie jak poznacie swoje ciala;)a tak wogolke to ile ty masz lat????

Gość jakkkkkkkkk
ja 24 on 28...on juz mial kilka dziewczyn przede mna ami jest glupio pow boje sie ze odp w tym wieku jescze tego nie robilas ? wiadomo jak ludzie teraz reaguja:( w tym wieku byc dziewica to rzadko spotykane i zdaje sobie z tego sprawe

Gość niunia17aaaaa
ile???????????????????????????????????????? o bozeeeeeeeeeeeee no to chyba ja nie bede sie teraz juz owgole wypowiadac...nie wiedzialam ze az taka stara jestes....starszne...hehehehehh ja to mam 17 hehe ale nie wyobrazam sobie tego zeee do 24lat tego nie zrobie hehehe....u mnie to moze kwestia co najmniej 2,3lat heheheh:)yyy do 24 bym niewytrzymala...nie jestem az tak wytrwala;d juz amm swoje potrzeby hehe a co dopiero jak bede miec 24 hehehe

Gość petrosito
haha,dobre :D jeżeli receptą na to,by facet nie zostawił dziewczyny jest to,że jest ona dziewicą,buehehe mozesz trafić na takiego,który wykorzysta Twoją niewinność,poużywa sobie i wymieni na kolejną

Gość niunia17aaaaa do petrosito
no tyle ze na szczescie nie kazdy jest takim zwiedlym kutasem jak ty:)prawda?????i nie zostawai laski po tym jak sie z nia przespi hehehe musialby byc psychiczny i niewyrzyty tak jak ty heheh

Gość petrosito
nie znasz mnie i Twoje obelgi na mnie nie działają:p widać,że jest małointeligentna gówniarą,która niewiele wie o facetach

Gość jakkkk
wlasnie dlatego nie chce mowic bo wiem ze taka sama reakcje moge uslyszec od niego:(:(:(:( teraz jestem zalamana

Gość niunia17aaaaa
niepomoge Ci....bo sama juz nie wiem...wkoncu masz 24lata;/

Gość 24 LATA STARA
NO NIEŻLE NIUNIA..... Ja pierwszy raz kochałam się w wieku 21 lat i do tej pory (8 lat) jestem z tym jedynym! Warto było czekać... Życzę Ci, żeby był na tyle dojrzały, aby to docenił.

Gość to żeś niunia taki pasztet
że cię żaden nie chce? Miałem taką dziewicę, jak cholera , anal lubiła żeby być dla idioty męża nierusana ......

Gość jakkkk
ja chyba nic nie powiem :(

Gość Jupijej
Eh,ja spotykałam się kiedyś z chłopakiem,który bardzo mi sie podobał.Po pewnym czasie wyszedł temat seksu,nie ukrywał,że miał przede mną partnerki seksualne,ja byłam wtedy dziewicą.Powiedziałam mu o tym i wszystko zaczęło się sypać,wyraźnie się odsunął,a kiedy przyparłam go do muru stwierdził,że nie chciałby być tym pierwszym,bo gdyby coś się później posypało to on miałby straszne wyrzuty sumienia dlatego,że odebrał mi dziewictwo,które mogłam zachować dla męża