Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkkkkkkk

czy doswiadczony seksualnie facet moze miec opory przed zwiazkiem z dziewica?

Polecane posty

Gość jakkkkkkkkk

Gość Dop******lam dziś każdemu
jakie opory jakiego typu

Gość melon mix
jak doświadczony to kurwiarz...a taki bierze każdą :O:O

Gość warszawiak_
oczywiście bo wiadomo ze taka to loda nie zrobi, o analu można zapomnieć:O trzeba sie z nią cackać, by nie daj Boże zabolało, wszystkiego uczyć, pokazywać...

Gość jakkkkk
no bo ja mu nie pow..troche sie wstydze wiem ze to glupie ale mam juz swoje 24 lata i wydaje mi sie ze on sie zdziwi..jest starszy

Gość jakkkkk
warszawiak_ no wlasnie ..takiej reakcji sie boje:(

Gość warszawiak_
ee przesadzasz, będzie dobrze, powiedz prawdę, bo kłamstwo ma krótkie nogi, podświadomie każdy facet pragnie być pierwszym kochankiem kobiety, więc się nie smutaj :)

Gość najmądrzejsza naj
Bądż dumna że jesteś dziewicą i nie daj Bóg nie dawaj du...pierwszemu lepszemu!!! bo ten ,,doświadczony" zrobi oczy żeś dziewica ,kopnie w du... a następny będzie pytał z kim to zrobiłaś i nie uwierzy Ci że tylko raz! no i nazwie Cię dziwką,każdy facet chciałby dziewice tylko dlaczego nie żenią się z nimi?

Gość warszawiak_
ale takie dosłowne prowadzenie za rączkę jest jak najbardziej OK!

Gość jakkkkkk
wiem ze to moze wydac sie glupie ale boje sie jego reakcji typu w tym wieku jeszce nie? boje sie ze nie zrozumie..ze nie bede wiedziala co robic i jak sie zachowywac ahh

Gość Dop******lam dziś każdemu
jakkkkkkkkk --- normalnie mu powiedz i nic nie kombinuj on cię poprowadzi toć są tacy co lubią być pierwszymi i może to być wielką zaletą .

Gość innaaa
rozumiem Cie teraz wszyscy wysmiewaja dziewice w tym wieku..:( przykreale tak jest

Gość innnaaa
nie? a co bys sobie pomyslal o dziewczynie dziewicy w wieku pow 24lat? chcialbys taka?

Gość innaaa
aha.przepraszam:):P z wyp mozna bylo wnioskowac ze facetem:)

Gość innaaa
wracajac do tematu dziewice w wieku 24 lat zawsze uwazane byly za nienormalne, niestety:(

Gość nie wiem po co pytasz
odpowiedziec ci moze 3-4 przypadkowych facetow, w dodatku niereprezentatywnych, bo siedzacych na kobiecym forum. Czy mozesz z ich wypowidzi wyciagnąc jakiekolwiek wnioski?!!!!

Gość ja przezylam
swoj pierwszy raz w wieku 24 lat z doswiadczonym seksualnie facetem. nie zorientowal sie ze jestem dziewica. przed seksem powiedzialam mu zeby byl delikatny bo ja jestem "tam" dosc malutka i nie chce zeby mnie bolalo. uwierzyl:) nie bylo ani krwi ani jakiegos wielkiego bolu. Tobie radze powiedziec to samo i bedzie ok:)

Gość Dlaczego tak
trudno niektorym uwierzyc, ze jest 24-letnia dziewica badz 24-letni prawiczek? Wy myslicie, ze jak jestescie supertowarzyscy i walicie sie po roznych dyskotekach to oprocz was nikogo na tym lez padole nie ma? Otoz g.. prawda. Sa ludzie, ktorzy w dupie maja takie zycie i wola sie czyms zajac, spedzac inaczej czas, moze wtedy nie mozna znalezc tak latwo tej jedynej, a numerek w kiblu to troche traci zezwierzeceniem.. Wiec nie pierd.olcie, ze to niemozliwe, bo to jest bardzo powszechne. Sam jestem prawiczkiem, mam 25 lat, spotkalem na swej drodze juz 3 dziewice i kazda miala 22+ lat. Jakiejs taniej wyswiechtanej blachary co to zerznal ja jakis kolezka w wieku 16 lat to bym kijem nie dotknal.

Gość Persefona1980
A jak dziewica ma 28 lat to co?

Gość Persefona1980
I się przyczepi do niej taki doświadczony to co wtedy?