Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mage

Krwawienie po porodzie

Polecane posty

Gość Mage

Mam pytanie jestem juz miesiąć po porodzie naturalnym nie długo mam wizyte kontrolną u lekarza ale nadal mam niewielkie plamienie, na dodatek pojawił sie przykry zapach czy to świadczy o jakimś zapaleniu ?

Jak ma brzydki zapach może jak najbardziej świadczyć o nieodpowiednim gojeniu się lub zakażeniu. Jak najszybciej do lekarza - to może być niebezpieczne dla Ciebie.

Mało się o tym mówi, ale ten nienajciekawszy zapach to jest normalny objaw!! Ja też tak miałam i panikowałam że może coś jest nie tak, zwłaszcza że o higienę dbałam bardzo mocno.A co do długości krwawienia to tez bywa różnie. Ja jestem na początku 9 tygodnia po porodzie i jeszcze plamię :o U lekarza już byłam i jest wszystko ok.

Gość malamibuu
ja jestem miesiec po porodzie,tez mam nadal plamienie i TEŻ mam ten dziwny jak dla mnie zapach,ale podejrzewam ,ze bierze sie onz tego,ze mam jeszcze w srodku szwy,ktore ostatnio zaczely same wychodzic i ze to one powoduja ten nieprzyjemny zapach, ktory czuje nawet kilka minut po umyciu.

Gość Mage
Troche sie uspokoiłam. to moje drugie dziecko a tak panikuje, z tym że pierwszą miałam cesarkę i dlatego mam takie obawy. Pozdrawiam