Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tojaa

urwany film

Polecane posty

Witam... Mam takie pytania: po pierwsze, czy jest możliwe, aby nie pamiętać czy się z kimś \"przespało\" po zażyciu zbyt dużej dawki alkoholu? Bo mam różne urywki w pamięci z tego wieczoru, ale z tego zdarzenia nic.. Czy to możliwe, że akurat tego mogłabym nie pamiętać?? słyszałam, że takie coś raczej się przypomina (jakieś sceny itp) choćby podczas snu... Bardzo się boję, czy nie zostałam wykorzystana:(( Mam bardzo złe podejrzenia.. Choć nikt nic nie wie, a sam zaintersowany nie przyznaje się do winy. Zadnych \"naocznych\" świadków też nie ma.. Wszyscy za dużo wypili... Jakie są ślady po stosunku? (zawsze kochałam się w gumce) Kiedy z kobiety wypływa sperma? Bo na drugi dzień miałam dziwną akcję, coś mnie jakby \"zalało\" ale dopiero koło południa... Czy to możliwe, że to sperma? Ale najgorsze jest to, że nie biorę pigułek.... I dlatego mam jeszcze jedno pytanie z tym związane: Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w dzień bezpłodny? bo naliczyłam się, że właśnie taki mi wtedy wypadał... Z góry dziękuję za każde poważne potraktowanie tej sprawy, to dla mnie bardzo ważne, bo jestem w związku i w życiu bym czegoś podobnego nie zrobiła gdybym była świadoma!! bo bardzo kocham moją połowę.. Zresztą mój facet o wszystkim wie.. tzn wie o moich podejrzeniach. Nie mogłam tego przed nim ukrywać. A może coś więcej niż tylko alkohol? bo mam 3 godziny \"wycięte\" z życiorysu... Ale czy to możliwe, jeśli ktoś by mi czegos dosypał, to ocknęłabym się już po 3 godzinach?? bo ostatnie \"migawki\" mam własnie z przed i po 3 godzinach, ale co się działo w międzyczasie..!?:(((

Gość delnd
, mysle ze pamietałabys o jakimkolwiek seksie wtedy

Gość ohhh sister
matko dziewczyno, bardzo Ci współczuję jeśli to prawda i choćby to był dzień niepłodny to bym poleciała po postinor!! tzn ogólnie wydaje mi sie ze nikt by bez gumki Cie nie chciał wykorzystać i na pewno nikt by nie chciał skończyć w Tobie, a jeśli to mogła być sprawa podciągnięta pod gwałt i łatwo udowodnić, na ale nie wiem ...

Gość delnd
a ile wypiłas jesli mozna wiedziec?

Gość coffeina
mysle ze to ile wypila nie ma znaczenia no chybaze wypilas dwa piwa i masz luke w pamieci to znak ze ktos ci cos dosypal, ale z tego co napisalas wczesniej wypilas sporo. wydaje mi sie ze powinas cos pamietac...najlepiej idz do lekarza on bedzie w stanie stwierdzic czy doszlo do stosunku, nie zwlekaj bo pozniej bedzie za pozno

No własnie już jest za późno:( Na badanie i tabletkę po:(( Bo dopiero 3 dni później ktoś mi powiedział, że coś mogło się stać, ale pewny nie jest... i zaczęłam się zastanawiać, co mógł oznaczać ten \"wyciek\" ze mnie... Czy to możliwe że to sperma, bo jak napisałam zawsze kocham się przy użyciu gumki, więc nie orientuje się, po jakim czasie nasienie wypływa z kobiety.. Czy rano powinnam mieć mokro? czy tak jak to mogło mieć miejsce, wypłynęło ze mnie dopiero kilka godzin po przebudzeniu? najbardziej boję się ciąży:( A po jakim czasie można wykryć coś we krwi?? bo wiem, że test wiarygodny jest dopiero po paru tygodniach.. a zwariuję od tej niepewności tak długo!:((( To moja wina... nie powinnam pic tak dużo wśród ludzi, gdzie nie ma ani jednej zaufanej i trzeźwej osoby. A ile wypiłam, trudno powiedzieć, bo kiedy jest wesoła atmosfera, to zazwyczaj się nie liczy..

Gość coffeina
apropo spermy to mizawsze wyplywa zaraz po jak tylko rusze sie z lozka, no i czasem caly dzien jeszcze mam mokro a na drugi to juz mie leci a ci kiedy polecialo?

Gość tommy37
urwany film po kilku piwach-mozliwe-duzo pijesz?-bo to moze byc alkoholizm. i rzeczywiscie na urwanym filmi nic sie nie pamieta

Gość magdaaaaa
bardzo mozliwe. ja kiedys jak malo pilam po wypiciu 3 piw rowniez nic nie pamietalam. podobnie jak ty jakies 2/3 godzinki nic zupelnie,. zrobilam wtedy loda facetowi [ niesiwadomie] o czym dowiedzialam sie po 2 tygodniach a wszytsko sie zgadzalo bo po tym zdarzeniu mialam jakies chrostki na jezyku i na ustach ale wczesniej tegio nie powizalam. drugi raz tez mialam podobnie nie pamietalam calej nocy w ktora kochalam sie 4 razy z facetem,loda rowniez robilam itd i nic. zupelne zero. wiec nie dziwi mnie to.

Gość jolcia1965
to idż na policje i zgłos to jak najszybciej

Gość kiszona
Wiesz co .. chyba bys pamietala:) Przynalmniej takie jest moje zdanie. Moze sie myle