Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanaaaa74373737

dziwne uczucie podczac orgazmu wogole czy to orgazm?

Polecane posty

Gość kochanaaaa74373737

gdy moj facet robi mi dobrze... robi mi minetke lub palcowe...na poczatku jest ok a pozniej dziwne uczucie nie moge wytrzymac i przerywam...nie ze mnie boli...bo nie boli...nie laskocze...ale takie jakies dziwne nie do opisania..moze to orgazm? ale ja nie moge tego wytrzymac i przerywam...myslalam ze orgazm jest przyjemny a to co ja przezywam to takie jakies dziwne...

Gość Też tak miałam na początku
Być może jesteś młoda i to Twoje pierwsze doświadczenia erotyczne Musisz petrzymać to uczucie a poźniej zobaczysz że będzie calkiem przyjemnie A żeby dojś do orgazmu trzeba trochę wprawy więc się nie martw:)

Gość kochanaaaa74373737
ale cieszko to jest wytzymac...zaciskam nogi rece he i jeszcze nie wytrzymuje

Gość kochanaaaa74373737
i tak to jest moje pierwsze doswiadczenie

rozumiem że ciężko bo to dziwne niezrozumiałe uczucie ale na pewno niedługo minie A jeżeli tak bardzo nie możesz wytrzymać to po prostu przerwijcie na chwilę, pieśćcie się w inny sposób a za chwilę kontynuujcie:) Powodzenia życzę:)

a czy sama sobie robiłas kiedy? dziewczyny zwykle już mają za sobą etap poznawania reakcji ciała, zanim idą do łóżka.

No właśnie U 12 ma rację Jeśli nie znasz swojego ciała będą Cię dziwić różne odczucia podczas zbliżeń z mężczyzną Jeśli masturbowałaś się kiedyś to powinnaś wiedzieć jakie to uczucie orgazm..

Gość mucha bez skrzydła
powiedzcie mi moi drodzy, jak to jets. chłopak mi robi palcówe i jest przyjemnie, ale z drugiej strony parcie na pęcherz i wrażenie że zaraz popuszcze. przetrzymac, czy zmienic kąt? jak to jest? dopiero zaczynam. z góry dzieki

podobno przetrzymać. ewentualnie mozesz miec wytrysk z pochwy, ale to podobno mega przyjemne. tak czy owak, w razie czego zróbcie najpierw tam, gdzie mozna łatwo wytrzeć, albo cos podłóżcie :classic_cool:

Gość karoolek
jak bedziesz miala orgaz to napewno bedziesz wiedziec iż to był wlasnie orgazm , jesli nie jesteś pewna - znaczy orgamu nie było - i nie spinaj sie to pzrerywac mu nie bedziesz

Gość zmieszanaaaa74373737
tak...masturbowalam sie ale nie czerpalam z tego przyjemnosci...nie podniecalo mnie to...i przestalam

Gość zmieszanaaaa74373737
mucha bez skrzydła kochana tez tak mialam:) rozmawialam na ten temat z moim facetem...to jesst normalne...czasami nadal tak mam...i to jest mowa o tym uczuciu:) napewno nie popuszcisz siku:) bo to jest niemozliwe...jedynie jakis wytrysk z pochwy...ale o siku sie nie martw:) uwierz mi na slowo. buzka no kobitko musimy razem to przetrwac;p

Gość kochanaaaa74373737
karoolek martwie sie ze nawet nie bede wiedziala kiedy bede goo miala

Gość kochanaaaa74373737
tak...masturbowalam sie ale nie czerpalam z tego przyjemnosci...nie podniecalo mnie to...i przestalam

Gość kellysviper
dla początkującej to nawet masturbowanie się jest problemem. włącz jakiś fajny filmik - pełno tego w necie - pomyśl o kimś ....

Gość kochanaaaa74373737
szczerze mowiac to nudzi mnie to i wogole nie podoba mi sie jak robie sobie to sama

Gość kellysviper
wnioskuje że sex Cię nie pociąga i to sprawia Ci ból zamiast przyjemność - na siłe się nie da

Gość kochanaaaa74373737
nie to nie tak...jesli moj facet robi mi dobrze jezykiem albo palcami jest super...na poczatku...a pozniej dziwne uczucie...

ja też mam dziwny i chyba podobny problem. Nigdy nie miałam orgazmu poprostu nie potrafie go przeżyc. Nawet jak probowałam sama piescic łechtaczke z poczatku zaraz stawała sie nadwrazliwa. Po jakims czasie od tamtego jak juz miałam chłopaka było przyjemnie jak mnie dotykal albo sama sie dotykalam a potem zamiast orgazmu ( mówił ze własnei wtedy to powinno byc rozkoszą) odczuwałam ból i jakieś kurcze mięsni tak do tyłu i do środka że az mi łzy leciały. Juz jest troche lepiej juz tak nie boli ale orgazmu dalej nie mam. Jest to bardzo dziwne, Myśle że musze sie tego nauczyc ale jeśli bedzie dalej tak beznadziejnie to pojde do lekarza bo moze to wina fizjologi. Nie zniechęcaj sie kochana -nic na siłe pieść, się jak masz ochote może w końcu to uczucie zmieni się w coś przyjemnego

ja potrafie mieć wytrysk z pochwy ale nie mam orgazmu jeśli juz to bardzo krótko, moze t własnie wynika z tego dziwnego uczucia a którym mowa, też przerywam, bo to uczycie jest nie do przetrzymania

Gość podla zdrajczyniiii
NO WLASNIE JA TEZ MAM NAD WRAZLIWA LECHTACZKE...TEZ NIE MOGE WYTRZYMAC TEGO ....I PRZERYWAM. TO JEST OKROPNE UCZUCIE....myslalam ze tylko ja mam z tym problem

Gość słodka w smaku
ja chyba mam coś podobnego gdy mój chłopak dotyka pochwy członkiem jest to przyjemne , albo kiedy sie o mnie [ osiera ] ale tylko do pewnego czau i nie wytrzymuje , i przy takich rzeczach z pochwy leci mi taki jakby śluz , można coś z tym zrobić żeby to tak bardzo nie leciało ???? pomóżcie z góry dziękuje :)

Gość extazi
Nie kazda kobieta ma takie samo cialo...kazda orgazm przechodzi w inny spodob...jedne placza,drógie sie smieja,trzecie odplywaja ,czwarte krzycza..Niema takich samych kobiet.Ja dlugo nie mialam orgazmow,myslalam ze cos jest ze mna nie tak..ale potem chyba nadeszla ta pora-kiedy o tym nie myslalam...tak mi dobrze bylo przez pare sekund,ze myslalam ze zwariuje,chcialo sie krzyczec...potem ustawalo to uczucie w momencie bylam mokra...gdy dotykalam łechtaczki byla tak wrazliwa na dotyk ze tak mnie gilało..i wiłam sie po lozku...przyjemne uczucie:))Kazda KOBIETA ZBUDOWANA JEST INACZEJ..ale pamietam jak rozmawialam z moimi kolezankami,mowily ze tez maja orgazm w pozycji na jezdzca....-TY NA NIM...posówaj sie w przód i w tył.wolniej i potem szybciej..nie mysl o orgazmie...on sam przyjdzie:))POWODZONKA:))

"można coś z tym zrobić żeby to tak bardzo nie leciało ????" Nienormalna jesteś? Za jakiś czas (po antykoncepcji np.) będziesz marzyła żeby leciało... Dorośnijcie najpierw do seksu... Powstrzymujesz się od orgazmu i narzekasz że nie masz i do tego chcesz być sucha... Brawo!

Gość bogini sexu
puknij się w głowe dziewczyno jak nie chcesz żeby z ciebie leciało to po co wgl uprawiać seks??jak nie chcesz orgazmu

Gość słodka cipcia
puknij się w głowe dziewczyno jak nie chcesz żeby z ciebie leciało to po co wgl uprawiać seks??jak nie chcesz orgazmu