Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowankaaaaaaaaaaaaaa

Czy spodobał by Wam się taki prezent?

Polecane posty

Otóż niedługo wybieramy się na ślub i wesele do kuzyna męża.2 tygodnie po tej uroczystości mamy znów ślub i wesele u drugiego kuzyna męża. Dla nas jest to wcale nie mały wydatek gdyż wiadomo muszę ubrać siebie i męża,fryzjer,buty itd.W dodatku mamy małe dziecko.Dlatego też postanowiliśmy dać jednej i drugiej parze tylko 200 zł bo nie stać mnie na więcej i zamiast kwiatów (uznałam że i tak będą mieli ich do groma,uschną i się wyrzuci)Kupić 2 kieliszki do wina lub szampana,z wygrawerowanymi imionami i datą ślubu.Czy byście byli zadowolone z takiego pomysłu?

Gość wolałabym dwie filiżanki
z pięknej porcelany, bez graweru

Gość ccbbbbbbbccccccbbbbbbbbb
Mi się taki pomysł podoba. Filiżanki też fajny pomysł ale jeśli ktoś ma kasę.Bo dobra porcelana kosztuje.

Gość ***przyszła panna młoda***
Mi też się podoba Wasz pomysł i sama bym chciała dostać taki prezent:)

Gość fajny pomysl
moglyby sie przydac juz na weselu. Przynajmniej widac, ze pomysleliscie o nich. Filizanki musza do czegos pasowac, a szklo to szklo

Gość dejzi69
moim zdaniem pomysl jest super,ja bym sie ucieszyla i gratuluje zdrowego podejscia do dawania pieniedzy mlodym para.brawo,to tutaj rzadkosc i wyjatek.

Gość pewnie że tak
bo po co mi stos kwiatów?

Gość NOOO nareszcie ktoś pomyslał
o czymś praktycznym !!!!!:D sama bym na to nie wpadła ! Ja tez wolałabym dostać filiżanki albo kieliszki zamiast kwiatów,które potem stoją jak snopy w wiadrach !

moja przyjaciolka dostala takie kieliszki. stoja sobie na poleczce i przypominaja o tym szczegolnym dniu:) bardzo fajny prezent:D

Gość luizka1
Ja bym się ucieszyła z fajnych kieliszków do wina (bez daty ślubu), bo bardzo lubimy wino :)

Gość luizka1
My zamiast kwiatów prosiliśmy o nowe zabawki dla dzieciaków. Za miesiąc nasz ślub, a za 2 m-ce otwierają nowy dom dziecka niedaleko, także troszkę radości dla dzieci :)

Gość głowacizna
Dobre te kieliszki, tylko bez grawerów

jak beda to zwykle kieliszki do wina bez grawerow to glupio tak tylko 2 dawac. oto wlasnie chodzi zeby byly Imiona Panstwa Mlodych i data slubu. taka pamiatka:)

dla mnie ten pomysł to bomba:) Super prezent, który na pewno będzie niezwykłą pamiątką

Gość Kamilcia24
Bardzo fajny pomysł. Pracuje w kwiaciarni i wiem jakie bukiety wciska się gościom weselnym a i tak potem stoją w tych wiadrach takie połamane. Szczerze szkoda na to kasy. My poprosiliśmy gości żeby zamiast kwiatów kupili kupony totolotka a całą kwotę z ewentualnych wygranych przekażemy na cel charytatywny.

Gość joij
pomysl fajny, a gdzie mozna zrobic taki grawer na kieliuszkach? I ile moze to kosztowac?

Gość ja bym wolala tego szampana
niz kieliszki ;)

Gość pewnie że fajne ale obcykane

Bardzo dziękuje dziewczyny za wypowiedzenie sie co na ten temat sądzicie :) Gdyby mnie było stać na więcej to na pewno bardziej bym młodym przychyliła nieba.Mi właśnie bardziej zależy na grawerze by coś przypominało im o tym dniu jak również chodź troszkę nas,coś czego nie zapomną.Sama dostałam na swoim ślubie tonę kwiatów i serce mnie bolało jak musiała z każdym dniem coraz więcej wyrzucić do kosza. Ktoś się pytał o cenie.Otóż na allegro mnóstwo jest takich kieliszków do wina/szampana.I możesz zrobić sobie grawer jaki tylko chcesz.Koszt z przesyłką to 40-50 zł.

Gość joij
dzieki

Gość nie nie nieeee

Gość ashantii
hmmm kieliszka tak z grawerem nieeeee:( bo to takie kiczowate:/ co to moje zdanie... ale myslicie o 2 tak? wiec o ile kieliszki dobre i fajne to super pomysl to tka ilosc nie do konca kilkoro moich znajomych w prezencie slubnym dostalo wlasnie po kilka takich dwojek -kieliszkow, kazda para inna no i nie byli starsznie szczesliwi bo woleliby caly wiekszy komplet kieliszkow, wiecie wpadja do was goscie to milo mies te same kileiszki a nie 12 roznych... ja tez bym wolala komplet:) zdecydowanie tyle mojej refleksji no i zdanie osob po slubie moze warto sie z kilkoma innymi goscmi na taki komplecik wlasnie zlozyc?

Gość marysia 333
ja osobiscie uwazam ze to okropnie kiczowate dawac zastawe zgrawerem:/ taka gorska cepelia z kramiku z pamiatkami:/ jak bym to dostala to pewnie by lezalo latami schowane w szufladzie i bym byla zla bo wyrzucic nie wypada , oddac nie da sie, a gracą miejsce w domku:) ale to moja osobista opinia i preferencje kazdy ma swoj gust wazne zeby trafic w gust mlodych, moze wiec najpierw sie dowiedzcie jakos czy im by sie podobalo takie cos?

mi sie ten pomysl podoba, bo widzialam takie kieliszki u mojej przyjaciolki. sa one 2, bardzo wysokie, z nich sie nie pije, tylko sa ozdoba, pamiatka! pieknie ozdobione, nie sa zwyczajne, gladkie 2 kieliszki- bo takie cos to bez sensu.

Gość KATIYA
o zesz:o po co komu takie kieliszki co stoja na polce??? socjalistyczne wystawy w meblosciankach...z tym mi sie kojarzy jak mlodzi maja wyczucie i gust to raczej zadowoleni nie beda:o

to lepiej sterty kwiatow dostac i po kilku dniach wywalic? ja bym sie z kieliszkow ucieszyla, u mojej przyjaciolki na poleczce stoja i wygladaja bardzo ladnie. pamiatka i tyle. i nie ma co debatowac czy ktos ma gust czy nie!