Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowankaaaaaaaaaaaaaa

Czy spodobał by Wam się taki prezent?

Polecane posty

Gość KATIYA
chyba jednak warto :o chodzi o osobisty gust... skad mozesz wiedziec ze mlodym sie to spodoba? ludzie sa rozni ! ja bym uznala to za kicz i okropienstwo( inna sprawa normlane kieliszki bez zadnych grawerkow) i nie twierdze ze kazdy podzieli moje zdanie...ale niektorzy moga tez miec takie podejscie... i warto o tym pamietac a nie byc tak zapatrzonym w siebie zeby twierdzic ze na pewno kazdy zachwyci sie tym co ja!!! a prezenty to zawsze ryzyko zawsze warto wybadac czy sie spodoba bo znam wiel par dla ktorych nietrafione prezenty nie byly zadna radoscia, a wrecz problemem bo nie wiadomo bylo co zrobic z nimi a nikomu sie nie podobaly:o

zamiast jednego bukietu dostana 2 kieliszki- to az taki problem? oprocz tego bedzie prezent. jak sie komus kieliszki nie spodobaja to zawsze moga je wywalic (tak jak by zrobili to z uschnietymi kwiatami). ja nie widze problemu:) prezent to prezent. jak bym dostala komplet poscieli, ktora mi sie nie podoba, to bym komus oddala, albo wywalila.

Gość o jejku jejku
te kieliszki są paskudne :(

Gość ma rishka
no wiesz glonka...oddadza komus prezent z wlasna data slubu tak?? to zes wymyslila rozwiazanie:o:D

tak, tak oddadza komus kieliszki ze swoimi imionami... Chryste Panie! oczywiscie ze nie!! oddac mozna posciel, a kieliszki jak sie komus nie spodobaja mozna wywalic, tak jak kwiaty. co za problem. niektorym sie podobaja, innym nie.

Gość malowankaaaaaaaaaaaaaa
Ale sękt w tym żeby mieli tylko 2 kieliszki,tylko dla siebie a nie dla tabunu gości!!! Wiem że piją i lubią wino.Miałam na myśli klasyczne kieliszki do białego lub czerwonego wina (zdecydowanie inne niż te które zostały tu zamieszczone z allegro!)

Gość mi się pomysł podoba
i bym się cieszyła z takich kieliszków, właśnie z grawerką, bo to pokazuje, że są przygotowane specjalnie dla nas.

Skoro moa o kieliszkach do wina, to może coś takiego będzie dobre http://myin.pl/kieliszki-do-wina-4-sztuki,1324.html Na pewno nie są to typowe kieliszki do wina, więc jak się kupuje coś takiego, to trzeba się liczyć z tym, że będą pasowały jedynie do nowoczesnego wnętrza. Osobiście uważam, że to fajny gadżet np. na jakąś imprezę ze znajomymi.

Gość marakeshka
a może lepiej jako dodatek do pieniędzy kupić jakąś ładną książkę z dedykacją? Dla mnie kieliszki z grawerem to średni pomysł - może i pamiątka, ale niestety zbieracz kurzu. A wystawki na meblościance też bym z nich nie zrobiła.

Gość ruanda
osobiście nie znoszę dostawać pojedyńczych, nieskompletowanych rzeczy - zalegają tylko w szafie. Dostałam kiedyś piękną filiżankę - nie użyłam jej ani razu. Do niczego mi nie pasuje. 2 kieliszki z grawerką (dla mnie to kicz) - nadają się tylko do postawienia w najdalszym kącie szafki kuchennej. Rzadko pijamy we dwójkę, zazwyczaj gości jest więcej, i kieliszki powinny być takie same. Poza tym naprawdę trudno kupić odpowiednie szkło. Co z tego, że mi ktoś wywali wysokie, piękne kielichy - skoro nadają się tylko do mycia ręcznego, bo w zmywarce się nie mieszczą?