Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samozwańcza Królowa Szyderców

staram się zrozumieć takich ludzi

Polecane posty

nie ma mody na homoseksualizm on zawsze był - tylko teraz , jak o wielu innych rzeczach - otwarcie się mówi o tym , że się ma taką lub inną orientację seksualną dla mnie to też zboczenie, ale nieszkodliwe - partnerzy w związku homo godzą się z takim stanem rzeczy oczywiście gdy zaczyna się dyskusja na temat dzieci w takich związkach - to co innego - to juz patologia, ale homoseksualizm jest czyms zupelnie innym niz pedofilia w pedofilii dziecko jest OFIARĄ - homoseksualisci nikogo nie krzywdza

mamani- oczywiście ale wielu pedofilii też panuje nad popędem zresztą wiesz nie wiem czy tak całe życie normalny człowiek wytrzymałby bez sexu

hetero tez nie panuja nad popedem w wielu przypadkach , stad gwalty- czyli my wszyscy jestesmy zboczencami wg Ciebie?

ike to zalezy od temperamentu. nieslyszalam o tymz eby pedofile się leczyli. tzn nie dobrowolnie, ale w sumie o wszystkim się nie mówi...

Gość i macie za swoje......
do ike nie dociera fakt, że homoseksualiści to są osoby dorosłe, świadome swojej orientacji, nie robiące krzywdy nikomu a pedofil zaspokaja tylko i wyłącznie swój popęd krzywdząc przy tym dziecko.

ike, nawet jesli pedofil panuje czy nie nad popedem , to czy nie uwazasz za nienormalne podniecanie sie naga 10letnia dziewczynka czy chlopcem?

dla mnie sprawa jest jasna- popęd mamy po to by naturalnie przedłużać gatunek- a do tego potrzebny jest samiec i samica to tyle ode mnie w tym temacie każdy ma swój pogląd na temat wszelkiego rodzaju dewiacji czy powiedzmy "kochających inaczej" ważne by czyjeś poglądy szanować a nie każdy to potrafi

ale to nie o to chodzi tu chodzi o to , że porównujesz niewinną dewiacje ze straszna chorobą

ike szkoda ze nie ogladałaś ostatnio "miasta kobiet" :D:D teraz związku i orientacja nie mają nic a nic wspolnego z przedluzaniem gatunku :D:D:D

Gość Uważam że
pedofili powinno się najpierw kastrować. Później do pierdla. I tak- przemawia przeze mnie nienawiść.

toska no akurat każdy gwałciciel ma coś ze soba nie halo- nie uważasz?:) ja doskonale rozumiem róznice między pedofilem a homosexualista- ale uważam , że oba zjawiska biora się ze skrzywienia sexualnego-

Gość ike popadasz
w paranoje z tymi swoimi poglądami. Uciekasz od dyskusji, bo nie masz konkretnych kontrargumentów a właśnie na tym polega dyskusja z tym, że o czym ja piszę, Ty w życiu nie brałaś udziału w prawdziwej dyskusji. A to co sobą reprezentujesz to przepychanka słowna.

ike popadasz to może ty podyskutujesz na temat? bo akurat w dyskusji chyba nie ocenia się rozmowców?

Moim zdaniem jeśli ktoś nie krzywdzi seksualnie drugiego człowieka, to nie powinniśmy sie wtrącać co robi w swojej sypialni. Znam lesbijki i gejów, którzy sie nie obnoszą z tym, a mnie nie powinno interesować co robią w łóżku, tak jak ich nie powinno interesować co ja w nim robie. Dla niektórych seks analny to też zboczenie. A jak zauważyłam ostatnio- matki próbują swoje dzieci leczyć z innego (ich zdaniem) odchyłu-leworęczności (co dla mnie jest chore)

i tu sie z Toba zgadzam ike skrzywienie tak, ALE homoseksualisci nie krzywdza nikogo, bo Jak jeden pan uprawia seks analny z drugim to oboje sa z tego zadowoleni i jest git - oboje zaspakajaja swoj poped pedofil gwalci i jego zaspakajanie popedu krzywdzi i zamienia niewinne dziecko w ofiare TYLKO o tą drobna roznice mi chodzi!!!!

Gość grryyyyyyyyy
a ja dokladnie tak samo mysle jak IKE I nie chodzi o usprawiedliwianie pedofilów, tylko o to ze skoro podobno homoseksualistą czlowiek sie rodzi to moze i pedofilem tez , i co on ma na to poradzic?

Gość bo ike
ma przed sobą tylko tradycyjny model rodziny. Mężczyzna - Kobieta = potomek i tyle... a idąc z biegiem czasu modele te się przekształcają, zmieniają, ulegają całkowitej degradacji, bo teraz priorytetem nie jest przedłużenie gatunku. Zapominamy o tym, ze świat się zmienia nie stoi w miejscu.

toska ale ja mowię to samo od początku- chodzi mi dokładnie o skrzywienie- a nie jego skutki- natomiast uważam, że niestety czesto ci ludzie są naprawdę nieszczęśliwi , że nie urodzili się "normalni"

Gość echhhh........
a ja uważam że rozwódki które miały mężów alkoholików to dziwki które same sobie zasłużyły na swój los-Ike,szanujesz moje poglądy?:) i te które sie pieprzą na pierwszej randce:) ale skoro szanujemy tu swoje poglądy to Ike też moje szanuje:)

a co złego jest w tym , że ike wierzy w teadycyjny model rodziny? czy każdy musi gonic za nowościami? mnie nowosci tego typu- jak posiadanie dziecka przez homosexualistów całkowicie nie przekonują

Gość bo ike
ale dlaczego skrzywienie? bo osobniki obu płci nie przedłużają gatunku?

Normalni?? No wiesz co?? A że ktoś jest piegowaty to też nienormalny??Itp itd. Dla mnie są normalni. Liczy sie człowiek a nie jego orientacja

Gość bo ike
ike, nic w tym złego, ale nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze obrażasz innych a sama trąbisz o szacunku i tolerancji...

możesz uważac co ci się żywnie podoba- to swoj mózg i twój swiatopogląd- wiem, że pijesz teraz do mnie- ale mi to nie przeszkadza, sorry

a ja uwazam ze lepiej jak dziecko ma dwie kochające sie mamy czy 2 tatusiów niż mame i tate alkoholików czy narkomanów i rzucają nim ze schodów. choc powiem ze nie wiem dlaczego ale bardziej przemawiają do mnie związki 2 kobiet niż 2 facetów :D:D:D

Gość bo ike
rozumiem, że niezgadzanie się z Twoim poglądem to atak na Ciebie? no to może rzeczywiście nie powinnaś zabierać głosu w żadnych dyskusjach.

Gość echhhh........
wierzysz w tradycyjny model rodziny?:D a od kiedy rozwodka to tradycyjny model rodziny?:D:D jak Ty mnie śmieszysz:D

julli dla mnie też są to normalni ludzie- ich orietacja jest poprostu dla mnie skrzywieniem- co nie znaczy, że poza nią nie szanuję takich ludzi albo broń boże potępiam - absolutnie nie

sorry pomarańczo ale dyskusji na twoim przeniskim poziomie prowadzić nie zamierzam