Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samozwańcza Królowa Szyderców

staram się zrozumieć takich ludzi

Polecane posty

Gość bo ike
szanuję i toleruję, ale są skrzywieni... no wybacz!

mamani- ja tez tak ważam- ale uważam że NAJLEPIEJ jak ma mame i tatę- kochających się rodziców obu płci dla pomarańczy wyjaśniam - że dotyczy to również mojej sytuacji- też bym wolała żeby było w mojej rodzinie inaczej- a jest jak jest

MaMani-też tak uważam. Jak już mówiłam znam homoseksualistów-ba właśnie podgląda ten temat moja przyjaciółka najlepsza lesbijka. I uważam że byłaby cudowną matką.

Gość zgadzam się z IKE
Homoseksualizm to takie samo schorzenie. Tyle, że ludzie już sie z tym oswoili. Za 50 lat w Europie Zachodniej i pedofla trzeba będzie zrozumieć w imię mody, postępu i poprawności politycznej. :o

Gość bo ike
bo społeczeństwo nie jest przygotowane na kolejną ewolucję, najzwyczajniej w świecie boi się.

czytaj ze zrozumieniem nie oni są skrzywieni a ich orientacja zreszta pass w tej chwili oczywiście zaczyna się nagonka na osobe o innych pogladach i wy chcecie rozmawiać o tolerancji ;)

ale homoseksualizm to nie moda. popatrzcie na starożytność :D On byl od zawsze... to nie "nowa moda".

Gość bo ike
a sama jesteś fair wobec swoich przekonań tolerancji i zrozumienia innych poglądów? ;)

Gość echhhh........
ok,możesz ze mną nie rozmawiać na moim niskim poziomie:d ale tradycyjny model rodziny to mąż,żona,dzieci:D:D a nie rozwódka z mężem alkoholikiem:D:D jak ja lubię te wszystkie "święte" :D tylko kogoś oceniać-spójrz najpierw na siebie🖐️

moj poprzedni maz był alkoholikiem;) nie obecny;) ja przynajmniej nie krzycze głośno że jestem mega tolerancyjna- tym się różnimy

a pozatym ludzie sa rózni. np jak dla mnie taki Jacykow nie powienin miec dzieci itd... dziala mi na nerwy... ale znam wiele przesympatycznych cieplych osob o innej orientacji i uwazam ze bylyby super mamajmi bo mają dobry kontakt z dziecmi. Julli tez mam kolezanke o innej orientacji. nie wiem czy to takie uczucie czy taki kaprys zeby sprobowac bo nie trwa to u niej dlugo... ale jakos niezastanawiam sie nad tym z kim chodzi do lozka. dla mnie to fajna mila ciepla dziewczyna :) a to co robi w sypialni to jej sprawa i tyle. za to wkurzają mnie ludzie pokroju np Biedronia ktorzy na sile popisują sie swoimi pogladami sexualnymi to jest sztuczne i niesmaczne :-/

samozwancza - bo przyjmuję za jedyny własciwy schemat - on- ona i tyle w tym temacie

Moja kumpela jest od dziecka lesbijką i jest to dla mnie naturalne. Jest super osobą i nie pochłania całego czasu by manifestować swą oriętację. Wygląda jak ładna, zwykła laska. Ja też nie lubię dziwolągów. Ale u nas gej kojaży sie właśnie z lateksem i kolorowymi piórkami

a czy człowiek to tylko jego popęd? nie więc szanuje w nich wszystko inne proste i powiem wam mam koleżanke lesbijkę, mam znajomych gejów- oni znają mój poglad na ten temat- i sorry mniej się gorszą od was i tak zasadniczo jak byscie popytali pedofilii, gejów, lesbijki, i innych- czy woleli by być tacy jak wy- większosc by powiedziała- tak - sami sobie zdają sprawę ze swojej inności

Można.Bo homoseksualistów nie można wrzucić do jednego wora. Tak jak nie lubie kobiet i mężczyzn hetero, którzy publicznie obwieszczają ludziom o swoim seksie tak nie lubie homoseksualistów , którzy trąbią o swoim seksie proste!!

ike ja mysle ze nie o to chodzi ze woleli by byc tacy jak my tylko ze woleli by byc wiekszoscią. woleli by byc w takiej dobrej sytuacji jak my ze nikt ich nie potepia, nie muszą walczyc i sie ukrywac... bo prawda jest taka ze mimo "tolerancji" i tego co się mówi w mediach to w naszym spoleczenstwie szczegolnie na wsiach i w mniejszych miastach jest to poprostu napiętnowane!

Gość kakao22
Ja mysle ze autorka topicku to wcale nie autorka tylko AUTOR,i to napewno ty poedofilu!!!!!!!Chcesz tylko zapoznac kobiety ze swoja brudna strona,udajesz kobiete cwany lisie,zeby tylko nam dzieci zboczencu ogladac,lazisz medo po forach dla kobiet i podgladasz fotki dzieci,a fuj ty swinio,masz nasrane w glowie ,spadaj stad poczwaro

mamani a rozmawiałas kiedys z gejem albo lesbijką? tu nie chodzi tylko o akceptację

ike, :D No to znaczy, że nie znasz żadnego homoseksualisty i tego akurat jestem pewna. żaden ani gej ani lesbijka nie powie Ci, że źle się czuję ze swoją orientacją, Oni tacy są, tacy byli i tacy będą, to nie jest choroba, którą możesz się zarazić, tak samo jak Twoja orientacja, oni ją odziedziczyli, otrzymali w spadku. Tacy się urodzili. Masz błędny obraz myślenia i do Ciebie to nie dociera, uparta jak koza.... i nie pisz o tolerancji poglądów, bo na głupotę nie ma tolerancji ;) o matko!

ike napisalam Ci juz ze mam kolezanke ktora jest lesbijką :) Ona jest zadowolona z tego bo to jej wybór.

IKE - gejostwo to dla ciebie schorzenie? lesbijstwo i biseksualizm tez?

mamani- ale to nie wybór;) samozwańcza możeby i się usmiali- a czy ja komuś czegoś zabraniam? przecież nie będe sobie wmawiać czegos- jeśli myslę inaczej wcale nie uważam że moja prawda jest najprawdziwsza- ja po prostu czuję i widzę to tak a nie inaczej

I właśnie dlatego nie mogą sie poczuć dobrze bo zawsze ktoś skomentuje ich jako \"niewinne dewiactwo\"...ajj szkoda, bo ja myślałam ze mamy 21wiek i umiemy rozróżnić co jest chorobą a co orientacją. I w imieniu mojej kumpeli pisze że to jest chore bo czytając to ona poczuła sie skrzywdzona na pewno. I weś tu żyj z takim \"piętnem\" nadanym przez nawet obce osoby. żyj ze świadomością że jesteś \"chory \" wg. niektórych

ike wybór wybór :d bo mozna swoja orientacje ukrywac, mozna życ na sile inaczej... nie slyszalas nigdy o gejach ktorzy pozakladali rodziny i jakoś żyli... jasne ze to dla nich męka i oklamywanie samych siebie ... ale wybór zawsze jest :) a to ze godza sie na taki związek to znaczy ze tak wybrali :)

samozwańcza - wybacz nie każdy gej i nie każda lesbijka są tak super zadowoleni ze swojego ja- ja pochodze z małego miasteczka- tam nawet na murzynów patrzą jak na ufo- wszystko zależy od tego gdzie się ktoś urodził sorry to że twoi znajomi czują się ze sobą super- to nie znaczy, że wszyscy tak się czują chyba że wychodzisz z założenia , że jedyne prawdziwe jest to co ciebie dotyczy i ciebie otacza...........

ike no wląsnie. ale oni sie nie czuja ze soba super dlatego ze jak napisalas w waszym miasteczku jest jak jest... dlatego ze spoleczenstwo ich traktuje jak margines i wytyka palcami a nie dlatego ze pociąga ich ta sama pleć :)

mamani styl życia owszem to wybór- ale homosexualizm wyborem już nie jest a to dwie rózne rzeczy