Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Chłopak niższy ode mnie...

Polecane posty

Gość Lili 19
Ja tez jestem wyzsza od mojego chlopaka i rowniez bardzo czesto zastanawialam sie i czasem nadal zastanawiam, czy powinnam to uwazac za problem, czy nie. Moi rodzice rowniez uwazaja ze to nie jest chlopak dla mnie ale ja go bardzo kocham i nie wyobrazam sobie bez niego zycia!!!!! Dziewczyny, olejcie to co mowia ludzie na wasz temat!!!!! wkoncu to wasze zycie i od was zalezy wasze szczescie!!!!!!! pozdrawiam;)

Gość emilleczka
pomozcie... Poznalam chlopaka,ma 16 lat...ma jakies 165 cm...a ja 173. Mam 15 lat i jestem wysoka jak na swoj wiek. Nie wiem co mam robic,bo on sie we mnie zakochal. A ja w nim nie...ma swietny charakter...ale nie chce miec chlopaka nizszego ode mnie...

Gość ludzka ciekawosc
3 cm roznicy wzrostu ( ona wyzsza) jest bardzo widoczna?

Gość emilleczka
co mam zrobic...jetem razcej nie smiala i nie lubie sie wywyzszac...ale to mnie denerwuje.Polubilam go,ale moze warto to zakonczyc niz to sie rozwinie

Gość tak o nia chodzi
up

Gość miaaauuułł
13:31 [zgłoś do usunięcia] Lady Love to chyba nie ma znaczenia, zreszta wiekszosc o tym pisze jezeli chodzi o mnie to z pierwszym partnerem kochalam sie po 7 miesiacach niestety czy tez stety nasz zwiazek po poltory roku sie rozpadl, teraz jestem z nowym partnerem 2 miesiace i jeszcze nie podjelam tego kroku choc nie powiem sa momenty w ktorych bym go poprostu schrupala Jestem jaka jestem i nie przeszkadza mi to a to ciekawe

Gość Andzia14

Gość Andzia14
Chłopak absolutnie nie moze być niższy do dziewczyny. Ha brak mojej tolerancji to nic w porównaniu z tym co pomyslą ci co was zoabczą. Chłopak mósi ale tomusi yć wyższy do dzieczyny. Nich sobie ci niscy faceci znajdują dzieeczyny we wzroście 15ocoś a nie te wyskie!!!@

Gość D no i jest

Gość magggus
a ja tam nie patrze na wzrost milosc jest najwazniejsza i serce a nie wyglad a kto sie takim czyms przejmuje ten prawdziwnie nie kocha

Gość majkie
emilleczka......... ten Twój ma duże jeszcze szanse Cię przerosnąć.

Nich sobie ci niscy faceci znajdują dzieeczyny we wzroście 15ocoś a nie te wyskie!!!@ niskie tez wola wysokich nawet bardziej niz te wyzsze wiec kurduple mają podwojnie przechlapana🖐️

ja tam nie patrze na wzrost milosc jest najwazniejsza i serce a nie wyglad a kto sie takim czyms przejmuje ten prawdziwnie nie kocha kazda tak mowi ale nijak to sie ma do rzeczywistosci:o

Gość 212sexy
A ja mam 179cm i wielu chłopców jest ode mnie niższych. Generalnie to mi to nie przeszkadza, chociaż swojego chłopaka chciałabym mieć wyższego. Z drugiej strony serce nie sługa i jak się już zakochałaś to myślę, że wzrost nie powinien być istotny. :)

To i ja się wypowiem. Ja mam 179 cm, mój chłopak 168 cm. Na dodatek ja jestem katoliczką, on prawosławny. Mieszka 200 km ode mnie. Jesteśmy razem pół roku i nie chce żadnego innego faceta. Odkąd z nim jestem, żaden inny dla mnie nie istnieje, tych inny prawie ich nie zauważam (nawet tych wysokich, przystojnych, wykształconych i bogatych, bo te cechy nie są najważniejsze). Z innymi facetami po prostu czasem rozmawiam, ale nie marze o nich, bo nie mam takiej potrzeby. Mam wszystko z moim facetem. Zamierzamy niedługo razem zamieszkać, bo ta odległość jest dobijająca, ślub może za 2 lata. Aha ja mam 19 lat, On 23. Dość często się kłócimy, ale co z tego, wszyscy się kłócą. Jak się pokłócimy to i tak wszystko sobie wybaczamy i tulimy się i wiem, że on mnie bardzo kocha, tak samo jak on wie, że ja jego. Od pierwszej rozmowy z Nim, wiem, że jest cudowny i wyjątkowy. Pasujemy do siebie, mimo wzrostu czy wiary. Kochamy się bardzo i chcemy być razem. Owszem nie czuję się zbyt komfortowo w większym gronie ludzi, kiedy patrzę na Niego z góry, ale niech gadają co chcą, niech się patrzą, a za jakiś czas wielu z nich zacznie nam po prostu zazdrościć. Nie warto słuchać innych w tych sprawach, tylko serca i swojego rozumu. (Też nigdy nawet nie brałam pod uwagę tego, że mogę mieć o tyle (i w ogóle) niższego chłopaka). Stereotypom mówimy: NIE!

Gość gościówka
Mój chłopak z którym jestem już od 9 miesięcy jest niższy ode mnie o 15 cm . Nadal jesteśmy ze sobą . Nie rozmawiamy nawet o tym , nie wzrost jest najważniejszy ale to co do siebie czujemy . Dużo osób mówiło mi , że ten związek nie będzie udany (a mówili to 5 miesięcy temu jak nie więcej) i nie mają racji . Przeżyłam z nim wspaniałych 9 miesięcy i mam nadzieje , ze dzisiejsza kłótnia nie popsuje nam tego związku bo chce być z nim długo , bardzo długo . Więc nie przejmujcie się jakimiś 5 cm . ;)

"moja sasiadka ma meza 15cm chyba nizszego,ale co para z nich super" Też nam takie dwie pary. Rekord - 18cm kobieta wyższa od faceta. Oboje po 30-tce i sporo lat razem. Zgrani, zakochani, szczęśliwi. Wnioski wyciągnijcie sobie sami.

Gość Klaudusiaa. :*
Ej.. no sorry ale ja też mam niższrgo od siebie chłopaka, lecz to jest bardzo mała róznica. Ale bardzo go kocham i mysle że to jest właśnie ten. Nie martw sie opinniami innych, jak jesteś z nim szczęśliwa to będz z nim do końca. ;)

Gość IMO13844
Po trzech latach autorka z pewnością się tym dalej zamartwia. :classic_cool:

Gość wielguska
Ja 190cm on 180cm....cztery lata razem.

Gość ona_s
Witam Was:) również mam niższego faceta od siebie ja 176, On 164 cm wzrostu , jesteśmy razem od sześciu lat. Moi rodzice przez 4 lata nie mogli zaakceptować naszego związku, ale w końcu dali sobie spokój:) Ja mam 23 lata,a on 26. Dodam jeszcze że nie należę do osób bardzo szczupłych, a on jest szczupły. Bardzo się kochamy, 1,5 roku temu oświadczył mi się, oczywiście przyjęłam:) nie wyobrażam sobie życia bez niego:)

Gość Szyba
ona_s - spora różnica, ale jeśli wam to nie przeszkadza to nie widzę problemu, szczęścia życzę.

Gość ona_s, śmiesznie to musi
wyglądać:D...może chociaż schudnij trochę:P

Gość Hranina Oletka Stringinowa
Jak go Kochasz, to okej. Czym sie tu przejmowac?:P