Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Chłopak niższy ode mnie...

Polecane posty

Jakis czas temu poznalam faceta, ma swietny charakter, moge z nim rozmawiac na kazdy temat, czuje sie przy nim swobodnie, interesuje sie tym czym ja itd. Zakochalam sie w nim, jedyny problem to to ze jest niższy ode mnie... on ma 163 a ja 168, niby nie znaczna roznica ale jednak dosc widoczna. Ludzie roznie mowia o takich parach... ze dziwaki czy cos... ja szczerze mowiac tez kiedys uwazalam ze to smiesznie wyglada jak dziewczyna jest wyzsza...a teraz sama zakochalam sie w nizszym facecie... do przystojnych facetow tez nie nalezy... ale ten charakter... on ma w sobie to cos, czego zaden inny nie mial, ma dobre i czułe serce... jej nie wiem co mam robic... myslicie ze ludzie beda nas wytykac palcami?

generalnie czesto sie widuje pary..ona wyzsza on nizszy.. najwazniejsze powinno byc to co jest miedzy wami...a swoja droga to natura za bardzo go tym wzrostem nie obdarzyla.. ;)

Gość zaden problem
Nie przejmuj sie tym co ludzie pomysla, a na impreze zalozysz szpilki i nic nie bedzie widac

w szpilkach nie chodze, całe szczescie zreszta bo wtedy juz wogole by to smiesznie wygladalo

Gość zakochana-szczesliwaTOsieLiczy
wydaje mi sie ze charakter sie liczy i to co ma sie w sercu,a wiec jesli sie na prawde kochacie to nie patrz na to co mowia ludzie tylko rob to i kieruj sie tym co Ci podpowiada serce :) pozdrawiam

Gość 0/10
a ile macie lat ???

tez mysle ze charakter najwazniejszy ale jednak ten wzrost mnie troche przeraza, pierwszy raz znalazlam sie w takiej sytuacji... +sem jest to ze mamy wspolnych znajomych i wszyscy nam mowia ze pasujemy do siebie, bo on jest dobrym chlopakiem i zadnej krzywdy by mi nie zrobil.

nie mamy po 14 lat, zreszta wyzej dokladnie jest napisane ile lat ma on i ile lat mam ja

Gość 0/10
rób co chcesz ale facet ma cię pociągac fizycznie też jesli tak jest to bierz go :classic_cool:tylko potem nie zwracaj uwagi na wysokich przystojniaków :P

Gość 0/10
oki skoro tak twierdzisz to powodzenia

Gość buhahahahaha
"nie prawda ze ma mnie pociagac fizycznie, dla mnie to akurat jest najmniej wazne" do czasu aż pojawi się jakiś kolega na którego widok robić ci się będzie gorąco i bedizesz o nim marzyć na jawie :classic_cool:

Gość eeee tam
olej go ... z kurdupelkiem bedziesz sie zadawac?

Gość zaden problem
No tak, odwrotnie :D to on musi chodzic w szpilkach

ej sorry, spotykalam sie z facetami wyzszymi i przystojnymi i jakos zawsze mialam gdzies pociag fizyczny, mnie to poprostu nie bawi :)

Gość eeee tam
no co ty?!?! z pokurczem chcesz sie mężować?!?!

Gość eeee tam
widzisz sama sobie odpowiadasz czy tak czy nie ...

ok, juz nie zawracam wam glowy:) sama musze sobie wszystko jakos poukladac, jak to sie mowi milosc nie wybiera, moze wlasnie taki maluszek jest mi pisany, czas pokaze:) Pozdrawiam :)

Gość maja35
Kochane kobietki mnie się wydaje że wzrost to nie problem.Ja mam 168 mój facet 170 jak włożę szpilki wydaje się niższy ale nie zamieniła bym go na nikogo .Jest cudowny i bardzo go kocham.Nie wzrost jest najważniejszy może warto poznać człowieka a nie oceniać go po wzroście.Pozdrawiam

Witaj,też mam podobną sytuację. Ja mam 170,a mój Adaś 167.Kocham go bardzo,i wali mnie,że możemy dziwnie wyglądać..;) Fakt,że chodzę tylko w płaskich butach przy nim,bo nie chcę żeby wpadał w jakieś kompleksy. Mam dodatkowo problem taki,że moi rodzice go nie chcą zaakceptować,tzn jego wzrostu.Ale wyjaśniłam im,że innego nie chcę..i mogą mi naskoczyć ;) nie wygląd się liczy,tylko charakter i to co ma w głowie. ^^ Pozdrawiam :)

Gość jestem z niższą dziewczyną
czy to jest normalne?