Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

jaka dziewczyna lepsza ?? ze wsi czy z miasta ?

Polecane posty

wydaje mi sie ze związek typu dziewczyna ze wsi i facet z miasta lub tez dziewczyna z miasta facet ze wsi - ma malą szanse przetrwania, oczywiście są wyjątki... i w miescie znajdzie sie chlopak ceniący harówe i zycie na nizszym poziomie, jak i na wsi znajdzie sie lala barbie w rozowych ciuszkach, z tipsami ktora wyżej sra niz dupe ma.. ogólnie rzecz ujmując za duzo jest sprzeczności miedzy ludzmi zyjącymi na wsi i w miescie, poprostu mają inny system i hierarchie wartości :)

zosia samosia 23 -> na jakim Ty świecie żyjesz? bo na naszym, to nie ma dużej różnicy między ludźmi ze wsi i z miasta, chyba dawno w mieście nie byłaś :P

wlasnie bylam :O ale sorry dziewczyny to takie jakies lalkowate, sztuczne ani to cyca nie ma, skóra nie opalona jakieś to chude..nie wiem czy jakies to schorowane czy jak :O

To ja może od siebie coś powiem:) Jako dziewczyna ze wsi mieszkająca obecnie w mieście. Każdy człowiek jest inny i nie można go szufladkować czymś takim, jak pochodzenie ze wsi czy z miasta. Generalnie na mojej wsi dużo ciołków mieszka, ale w Łodzi to już cały ogrom :) Dziewczyny ze wsi są bardziej konserwatywne (albo mają mniej okazji) i później tracą dziewictwo, co nie oznacza, że te z miasta są puszczalskie. Generalnie u mnie na wsi to już ludzie mają internety, satelity i niestety, ale nie czuję żadnej różnicy między jednymi i drugimi.

Jarku - zdarza się ze ludzie mają jeszcze drewniane ubikacje za domem ale to naprawde rzadkość juz :) ahajka - ja np. mam inny system wartości niz moje znajome tak to nazwijmy z miasta ale jak napisalam są wyjątki

Gość mikuuuuuuuuuuśś
Sama mieszkam na wsi i się tego nie wstydzę.Co prawda nie chodzę z taką tapetą na twarzy, że się cała świecę, preferuję bardziej delikatniejszy makijaż.Moim zdaniem jak dziewczyna mądra to nie ma różnicy czy ze wsi czy z miasta!!!

Do autora topiku, oj gospodarne chłopy nie mają teraz wzięcia. Każda chce się raczej wyrwać do miasta. U nas to już spokojnie powinni przeprowadzać akcje typu "żona dla rolnika" :o

"nie ma różnicy" jak nie ma roznicy to po co przeplacac :D :P

Gość bylysobieswinki3
wiesz jaka lepsza??? WARTOŚCIOWA!! jeden pies skąd.

wiadomo ze te ze wsi są tansze w eksploatacji :) bo my wiejskie dziewczyny nie malujemy sie, nie chodzimy na solarium, a i ciuszkow nie mamy zbyt wiele albo to sobie szyjemy z kolezankami :) a wiadomo material jest tani :) nie krzyczymy ze woda w kranie jest zimna i ogolnie wiejska dziewczyna przystosowana jest do trudnych warunkow zyciowych nie to co laleczka ze wsi gdy jej sie pazurek zlamie to histeryzuje :classic_cool:

Ja, jak się zdecyduje na jakiegoś chłopaka wreszcie (ale to pewnie jeszcze potrwa) to chyba tym razem ze wsi. Ostatni miastowy wmawiał mi, że mam wiejskie kompleksy, cwięc kopnęłam go w ten miejski zadek :P

Gość aniol-sprawiedliwosci
najlepsza dziewczyna jest z kosmosu

a jesli ja mieszkałam na wsi 18 lat a od dziesieciu mieszkam w wielkim miescie to gdzie sie kwalifikuje?

poznałam całą wieś przez wakacje oczywiscie kazdego roku, z wiekszoscia sie kumplowalam tylko jedna w miare pozoostala ale ona też jest cwana a faceci w moim wieku nie lepsi