Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahern

Pytanie!

Polecane posty

Gość ahern

Dostałam zaproszenie na wesele, w związku z którym zakupiłam elegancki zestaw złożony z topu na ramiączkach, żakietu, spódnicy i wysokich butów na obcasie. Całość jest w kolorze czarno-białym i dopełniają ją delikatne dodatki. W stroju tym czuję się dobrze i odpowiednio, jednak moja znajoma stwierdziła, że spódnice czy spodnie na weselach, to obciach totalny i że ona będzie trzymać się ode mnie z daleka, żebym nie przynosiła jej wstydu (sama zakupiła sobie czarną sukienkę w grochy przed kolano, podtrzymującą się na biuście, ponieważ nie ma ramiączek.) Moje pytanie do was - spódnica na weselu zamiast sukienki, to naprawdę taka siara? Czuję się beznadziejnie w tym momencie, bo nie jestem zwolenniczką picowania siebie w taki sposób, żeby wyglądać lepiej niż panna młoda, która przecież powinna być gwiazdą wieczoru! Pomóżcie :(

Gość kazdy nosi to co lubi
kazdy chodzi ubrany jak lubi

Gość żałobnica
kobieto, luzik. noś to, co lubisz, innym nic do tego. a znajomej kij w oko i po krzyku.

Gość ale plama
Ja zawsze w spódnicach i nic obciachowego w tym nie widzę, niezłą znajomą masz, tępa lala pewnie.

to raczej twoja znajoma ma problem a ty jesli tylko dobrze sie w tym stroju czujesz idź smiało i baw sie dobrze

Gość o jaaaaaaa
ta twoja znajoma na wesele pewnie pojdzie w gorsetowej, połyskującej sukni jak przystało na wieśniarę (bez obrazy dla wsi) :o

Gość ucho od śledzia
nie ma na szczęście żadnej reguły, ubierz się elegancko i wygodnie i nie słuchaj rad swojej dziwnej znajomej

Gość o jaaaaaaa
sorki nie doczytalam;) to jeszcze "lepiej" sukienka w grochy. kiedy to sie nosiło bo juz nie pamiętam. :classic_cool:

Gość nie no to musi być
prowokacja!:o

Gość niunia2121
ja mysle ze poprostu ci zazdrosci i tyle moim zdaniem takie stroje sa bardzo eleganckie i nie sluchaj tej twojej znajomej pewnie sama sobie pluje w twarz ze nie kupuila czegos takiego, widzialam wiele kobiet na weselach ktore byly podobnie ubrane i wszystkim sie podobalo:) a wiec milej zabawy zycze a twoja znajoma sie nie przejmuj bo kobieta chyba nie ma gustu

Gość ahern
Żadna prowokacja! Hormony mi szaleją, więc boli mnie, co ludzie mówią, sorry :D Dzięki za rady, lepiej się poczułam i optymistycznie patrzę na to wesele, kamień z serca.