Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskaaa24

boje sie ze juz zawsze bede sama..mam pecha

Polecane posty

Gość iskaaa24

Gość vccer
ja mam 25 lat ,nigdy nie miałem dziewczyny i nie narzekam

na pocieszkę :z facetem tez nie musi być różowo - przeczytaj o dziewczynie w ciąży ten koleś to musi mnieć zryte pod czaszką i zero klasy a dziewczyna sie zakochała :(

nie trzeba mieć wcale pecha: wystarczy być nie atrakcyjnym fizycznie, nudnym i nieciekawym efekt będzie taki sam... :P bo w końcu cały pech to racjonalizowanie własnych braków :D

a wiecie do czego ostatnio doszłam : mam gdzies swoje niedoskonałości, to ze bede z nimi walczyła powoduje tylko zmęczenie i napięcie a tak naprawde nie zmienia nic wyloozowałam :D i dobrze mi z tym :D

Gość iskaaa24
ze mna chya jest cos nie tak...jak mi sie ktos spodoba to okazuje sie beznaziejny , zajety albo 'zaliczacz":(

ja też mam pecha w te klocki, trochę dzisiaj mnie dobiło bardziej niż zwykle, ale wiem, ze kiedyś odetchnę pełną piersią i będę wolna od tych trujących myśli...wszystkim póki co samotnym i zranionym tego życzę 🌻

Gość iskaaa24
a u mnie brak nadziei...wszystko mi sie wali i mam juz dosyc:(

nie pozostaje Ci nic innego jak zacisnąć zęby i przetrzymać.... :( wiem co mówię ... pamiętaj : głowa muru nie przebijesz..z jednej strony to smutne ale z drugiej - niech los zadba już o wszystko...

Gość iskaaa24
:(

Gość ofe rma
jak się czegoś nie da zmienić to trzeba polubić.

też nie mam szczęście w miłości... ale poki co cieszę się życiem nie narzekam, jeszcze nie mam w końcu 40 na karku ;) głowa do góry! ciesz się wolnością, szukaj pozytywnych cech tego wszystkiego :D np.Ja nie musze się martwić że flirtuję z 10 naraz facetami, że chodzę na imprezy i bawię się z kim chcę, mogę umawiać się z kolegami na piwo bez scen zazdrości, mogę chodzić w wyciągniętych ciuchach i rozczochranych włosach kiedy mam \"dzień lenia\" :P Nie słysze że ubiram się albo czeszę nie tak jak \"mu się podoba\", że nie dzwonie i nie pisze kiedy on by sobie życzył... To się nazywa życie :D

hmm... a może Ty wybierasz po prosty konkretny typ faceta? podswiadomie? ja siebie o to podejrzewam też :P ale sie nie dam :) mam znajomą, ładna , fajna itd lat 26 i nie miała faceta , znaczy umawiała sie z jakimiś czasem, całowała, połamała sobie kilka razy itp ale w końcu w wieku 26,5 trafila na swojego :) na razie układa im sie świetnie:) życie pisze rózne scenariusze

Gość iskaaa24
konkretny typ faceta?hmm... niby jak... umnie chyba bedzie pusty scenariusz:( jakos nie chce mi sie wierzyc ze kogos spotkam,,ahhh

morelowy - sory ale jakoś nie wyobrażam sobie związku w którym nie moge chodzić na imprezy, bo on sobie nie zyczy, albo scen zazdrości, poza tym jak jesteś z tym własciwym to ie chce sie flirtować z innymi, dzwonienie też nie jest żadnym obowiązkiem tylko gdy ludzie się kochają jest całkiem naturalne - jak koleś życzylby sobie 10 tel dziennei to myślałabym, ze jest chory :O ale chodzenie w piżamach cały dzień jest fajne :D

spotkać kogoś to nie jest trudne, schody pojawiają się wtedy gdy ten ktoś jest zajęty,który Cię nie chce, zajęty, który ma na Ciebie chęć, popaprany, zbyt nachalny i aseksualny dla mnie, nie podzielający twojego entuzjazmu co do znajomości, mający Cię w dupie, ale robiący nadzieję, traktujący jak kumpele i nic poza tym...mnie właśnie to spotyka...

no może ...ja się nie znam nie miałam chłopa a jak trafiałm to własnie na takich co albo pisali po 100 smsów dziennie i już foch jak ja nie odpisałam albo chcieli mnie na własność i zero wychodzenia samemu... I niestety na przykładach moich koleżanek widze że u nich kończa sie imprezy bez chłopaka czy spotykanie -już nawet nie z kolegami ale też z koleżankami -jak już się z jakimiś zwiążą- a może to naturalne przy zakochaniu? nie wiem ;) aaaa i plus : można często niesprzatąć w pokoju jak nie trzeba do niego chłopaka zapraszać ;) oszczedza się kasę na wszystkie rocznice, walentynki, urodziny, imieniny i inne takie :D

oj tak z tym niesprzątaniem pokoju to fakt..komforcik:D heh nie trzeba być zawsze wyjściowo wyglądającą, moja siostra ostatnio przeżyła chwile grozy jak była w domowej szacie, potargana, bez makijażu i facet się na chatę zwalił:D teraz chodzi wyszykowana, bo on tak ma że po prostu wpada nie wiadomo kiedy:D i żyj tu w stresie hehe

Gość iskaaa24
schody pojawiają się wtedy gdy ten ktoś jest zajęty,który Cię nie chce, zajęty, który ma na Ciebie chęć, popaprany, zbyt nachalny i aseksualny dla mnie, nie podzielający twojego entuzjazmu co do znajomości, mający Cię w dupie, ale robiący nadzieję, traktujący jak kumpele i nic poza tym...mnie właśnie to spotyka... ---> jakbym czytala o sobie:( w szcegolnosci majacy cie w dupie ale robiacy nadzieje

isska 🌻 no właśnie obecnie się z takim męczę...beznadzieja jakich mało, ale tak mnie teraz wkurzył, że to uczucie wykorzystam, zeby zapomnieć...focha strzelę a co!

Gość iskaaa24
ja takiego tez mialam zrobil nadzieje z teraz ma nastepna:( dupek! tylko przykre to jest bo myslalam ze porzadny i fajny z niego chlopak jak widac pozory myla:(

Gość iskaaa24
a ja sie zakochalami teraz cierpie:(

heh, no ten mój jest wolny, ja napalona...a on mimo wszystko raczej na nie, tzn nie umie się określić i to jest najgorsze, bo zawsze ta nadzieja w sercu pozostaje...nie umie powiedzieć nie, ale nie umie też powiedzieć tak...dupek

Gość iskaaa24
aq a nie wiem czy ten moj byl juz z nia wczesniej czy nie..ktora byla pierwsza:( zalosne, bo wierzylam we wszystko co mowil:(

iska24 ---> nie chce tu pieprzyć jakiś feministycznych gadek ale wiem z -doświadczenia nr 1 cokowiek facet nie mówi to: -o niczym nie świadczy -doświadczenia nr 2 cokolwiek facet nie robi to o niczym nie świadczy :O teraz mam antytezę: "jeżeli facet mówi, ze zależy mu na kobiecie to mu zależy", "jeżeli facet okazuje, ze zależy mu na kobiecie to mu zależy". Teraz tylko szukam królika doświadczalnego ::P

Gość gość
A ja zacząłem używać najskuteczniejszych feromonow na rynku z pherowin.pl i nie mam już kłopotów z dziewczynami. Rzeczywiście dają radę. A do 23 roku życia byłem prawiczkiem....