Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca32

Spotless krem dla skóry trądzikowej - używał ktoś??

Polecane posty

Gość pytajaca32

Znalazlam w gazetce promocyjnej z Super Pharm krem pielęgnujący dla skóry trądzikowej firmy Spotless. Szukałam w internecie jakiś opinii na jego temat, ale znalazlam jedynie strone informacyjna od producenta. W sumie po jej przeczytaniu zaczął mnie ten krem kusic, ale ze mam juz spoko podobnych kosmetykow i jakos rezultatów większych nie widać to wolalabym sie upewnić czy krem jest wart swojej ceny, bo kosztuje nie mało, bo ok 60 zl na promocji. Z gory dzieki za jakakolwiek opinie od uzytkowniczek.

Gość spotlesss
kupilam ten krem i szczerze mowiac mam mieszane uczucia..po pierwsze ma dziwna konsystencje..jest gesty w przeciwienstwie do kremow nawilzajacych ktore stosowalam do tej pory (pichtowy antybakteryjny profarma proderm).iwostin na noc tez dziwnie sie rozprowadzal ale ten to juz w ogole..po drugie zapach..na pewno ładniejszy niz pichtowy czy iwostin ale jezeli ktos nie lubi zapachu taniego kremu glicerynowego cytrynowego do rąk albo linomagu to nie polecam;) jesli chodzi o plusy..skora jest po nim nawet gladka daje uczucie swiezosci. o zwalczanie pryszczy nawet sie nie łudze, wystarczy mi tylko zeby nie powodowal nowych, bo do tego celu mam inne srodki.stosuje go dopiero od trzech dni wiec mam jeszcze nadzieje ze sprawdzi sie w swojej roli bo zreszta za taka cene to już chyba musi..