Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdateacher

Dlaczego na naszej-klasie ...

Polecane posty

straszny kocurze na sam byś chciał gdyby cie gnembili w szkole bo nie byłaś zbyt atrakcyja i takie tam ja sama w podstawowce nie byłam za ładny dzieckiem i do tego miałam w klasie prawie samych chłopcow bo to klasa sportowa a teraz jestem na studjach jestem i zmieniłam sie nie chwale sie ale wyrosłam na niezłą laske z tego co koledzy z podstawowki mi pisali i aż sie miło robi :)

Gość ło jezu jakie wy wszystkie
ło jezu, coś taka nerwowa?:D złość piękności szkodzi;) a matematyka, to rzeczywiście nie jest moja najsilniejsza strona:P zresztą teraz to te szkoły to jakieś takie pozmieniane, wycudowane:D

Gość eternal flame
skoro Nasza-klasa daje mi możliwość pokazania wszystkim, to dlaczego mam z tej możliwości nie korzystać:) tym bardziej, że mam czym sie pochwalić:) uciekałam w książki i opłaciło się:) skończyłam podstawówkę, liceum z wyróżnieniem, 5 na dyplomie studiów - kierunek biotechnologia :) mam super figurkę, wiem, że podobam się innym, znam własną wartość i wiem czego chcę od życia :) po prostu mi sie udało i sama tylko wiem ile trudu mnie to kosztowało:) a pomyśleć, że byłam kozłem ofiarnym... jednak jest sprawiedliwość na tym świecie:)

Gość eternal flame
pozmieniane, wycudowane, ale ciągle dodawać uczą :P w słupku mozna jak ktoś nie potrafi w pamięci :P

dobrze, wezmę sobie do serca te słupki:D

Gość eternal flame
wrażliwa dusza z ciebie:P pewnie będziesz nosić uraze do końca życia:(

raczej nie, co najwyżej do północy:D

Gość eternal flame
:) czyli wykorzystałam całkowicie transfer w tym dniu? zaraz po północy mogę znów:P sprytne:)