Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdateacher

Dlaczego na naszej-klasie ...

Polecane posty

... ludzie wklejają swoje zdjęcia w czterdziestu różnych pozach, w czterdziestu różnych miejscach, w czterdziestu różnych kombinacjach? A tu w Grecji, a tu w kwaitach, a tu \'na mieście\', a tu przy drzewie, a tu koło płotu, a tu w szkole, a tu ............ O co chodzi? Czy jesteśmy już tak zapatrzeni w siebie czy o co biega?

Gość nasza-klasa.pl
:O

Gość brunetciaaaaaaaaaaa*********
to poprstu rywalizacja ....zeby pokazac sie jak najlpiej z kazdej strony...i pochwalic tym co sie ma ...lub poprpstu osoba z ktora sie jest;]

tak to poprostu szpan. Najlepsze są opisy - Grecja 2008, Warszawa 2007, hiszpania z moim ukochanym itp. Poprostu wieśniactwo jak się patrzy

No to jeszcze rozumiem, jak ktos się chwali wakacjami. Chwali się, no bo czymś trzeba nie ....? :P ALe do cholery, ileż można umieścić zdjęć swojej osoby w różnych pozach , w różnych miejscach typu łazienka kuchnia przedpokój, z misiem w ręce bez misia w ręce przy samochodzie, obok okna, no obłęd

Gość fanka anka
mi sie najbardziej podobaja takie opisy, jest zdjecie dziewczyna z chłopakiem w dniu slubu i opis ja i moj maz, chyba kazdy wie ze nei wkleja zdjeca obcych ludzi

Gość Dodaaaaamsuediembjbr
Masakra....Najpierw ludzie jak nienormalni wyrzucali kase na to zeby zostac jak to tam sie mowi "gwiazda" na fotka.pl a nagle przeszło im i zaczęło sie z nasza-klasa...a NA CHOLERE IM TO ZE SIE TAM POKAZĄ Z DZIESIĘCIU PROFILI...Hehe Warszawa 2007 ... zal żal żal dla tych wszytskich

swoją drogą to n-k tak manipuluje ludźmi, że nie ma się co dziwić.. a my sami daliśmy się sprowokować i walimy te foty jakie są.. ;) :classic_cool:

fanka no masz racje to też dobre. A jak wklejają jeszcze zdjęcie swojego kota i psa w kilku pozach, to dopiero maskara

Gość ło jezu jakie wy wszystkie
nerwowe:P

Trafiłam nawet na taką osobę (kobietę), która w tym samym ubraniu, więc pewnie w ten sam dzień, ma 8 zdjęć, tylko że w róznych pomieszczeniach u niej w domu. Nie wiem, co mam myśleć o takiej babce:)

Gość fanka anka
nie nerwowe tylko ubawione po pachy błupota innych, albo zakładanie profilu dzieciom kilkumiseicznym,

no to jak to po co? po to żebyśta się ubawili po pachy;)

albo robią sobie zdjęcia z kamerki internetowej też w kilku pozach. \\ W ogóle 3/4 profili pokazuje, że ludzie robią z siebie błaznów.

Gość zajebisty temat
ale sie usmialam

a jak tam wasze profile się mają??? Czemu ich nie usuniecie skoro to takie wieśniactwo? Po co zaglądacie na strony, ktore was wkurzają?

Gość zielona limuzynkaa123
ludzie chca sie dowartosciowac na naszej klasie, pokazac po latach co zdobyli w tym czasie, jaka jest ich pozycja, jak super wygladaja po urodzeniu dzieci

bo ludzie lubią się chwalić jak to pięknie wyglądali na ślubie, a jaki przystojny mąż a jakie piersi ma moja żonka, a jaką to ja figurę zatrzymałam po urodzeniu dziecka, a ile to podroży odbyli, a jakie mamy zajebiste mieszkanko i wypasione autko a moje dziecko ma swoje dziecięce ferrari żeby mogło jeździć po naszym pięknym ogrodzie itp... rywalizacja i chęc pochwalenia się jacy to jesteśmy boscy :P

Gość zielona limuzynkaa123
zeby sie posimac zobaczyc jak wygladaja kolezanki po kilku latach, jak ktos ma kilka zdjec to normalne ale mam znajomych ktorzy maja po 80 zdjec i pytam sie po co?

to dlaczego ich się nie zapytacie o to? Skomentujcie fotki "znajomych", boicie się? Jak mnie cała ta zabawa zaczęła drażnić to napisałam moim 3457892223 "znajomym", że i tak jedliby gowno gdyby bylo ładnie podane jakoś lepiej się z tym poczułam. Nie chcę w tej szopce uczestniczyć i już.

no po to żebyś mogła pozlewać z nich, nie?;)

Gość eternal flame
a ja naszej klasie mam pełno swoich zdjęć po to aby pokazać jaka ze mnie laska sie zrobiła:D przez cała szkołę podstawową słyszałam ciągłe docinki na temat mojego wyglądu, strasznie cierpiałam z tego powodu:( i chwała tym co założyli portal:)

i co? piszą Ci, że teraz niezła dupa jesteś? czy udają, że nie poznają?:D

hmmm ciekawe sama jestem posiadaczką konta i to całkiem fajna sprawa ale też irytują mnie osoby ktore mają 100 zdjęć czy 700 znajomych ktorzy mieszkają na drugim koncu polski:/

Gość eternal flame
mam czym sie pochwalić i nie chwalę się dobrami materialnymi:) z dawnych oprawców mam tylko parę osób - te, które wysłały mi zaproszenie i od nich padły pochlebne komentarze, a niektórzy z czystej zazdrości nic nie piszą, szczególnie "koleżanki" które wiem, że z cellulitem niańczą dzieci a ja korzystam z życia:D na tę chwilę czekałam całe 10 lat

ło jezu, stara, to gratulacje:D osiągnęłaś swój cel;) warto było czekać do 40-ki (czy ile tam masz teraz) by im pokazać i dowalić, nie?;):D

heheh i fajnych chłopców można powyrywać tylko żebyś była singlem i zebyś była ładna

Gość eternal flame
15 koniec podstawówki + 10 lat = 25 lat piękny wiek żyć nie umierać widac matematyka nie była twoją mocną stroną :P