Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bllondiiiiii

Seks do końca przy tabletkach??

Polecane posty

Gość Bllondiiiiii

Hej. Mam takie dziwne obawy .... Otóż jestem przy 2 opakowaniu tabletek i kochałam się pare razy z moim chłopakiem do końca, czyli spuszczał się do mnie. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo , że jestem w ciązy ?? Czesto mi niedobrze teraz, wierci mnie w brzuchu, miałam dzis goraczke, chce mi sie cały czas spać i łamie mnie w kościach. Nie wiem czy to sobie ubzdurałam ,czy coś w tym jest...

Gość SENEDY
moze tak ci sie wydaje bo facet sposcił ci sie do srodka i moze troszke sie obawiasz , ale nie ma czego jezeli bierzesz regularnie tabletki to nie zajdziesz w ciaze, a te bóle i sennosc to wina hormonów ja tez biore tabsy ale facet zakłada gumke , bo jestem wtedy pewniejsza , znam osobiscie dziewczyny które zaliczyłay wpadke przy tabsach , wiec ja stosuje tabsy+gumki

Gość raczej sobie ubzdurałaś
albo to reakcja na tabletki. Tabletki są po to aby zabezpieczać przed ciążą i aby móc kochac się do końca. Oczywiście nie są 100% pewne, zwłaszcza jeśli popełniłas w czasie brania jakies błędy, np zapomniałaś tabletki, lub zwymiotowałaś ją. Na ciąże raczej marne szanse i ja obstawiam na stres i przyzwyczajanie do tabletek, bo podczas pierwszych trzech opakowaniach organizm może różnie reagować. Poczekaj do końca opakowania i zobacz czy dostaniesz krwawienie, jesli tak to w ciązy nie jesteś, mozesz tez zrobić test ale chyba przed okresem wiarygodny ie będzie. Dla uspokojenia powiem Ci, że objawy ciązy występują nie wcześniej niż w drugim lub trzecim miesiącu, więc tym bardziej to nie ciąża ;)

Gość wedug mnie
brałam tabletki 4 lata, chłopak ZAWSZE konczyl we mnie (po to je bralam przeciez!) i w ciazy nie jestem:)