Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udupiona przez tp

UWAŻAJCIE NA TP!!!

Polecane posty

Gość udupiona przez tp

Pilnujcie wszystkiego jak oka w glowie. mnie juz udupili. najlepiej zmiencie operatora. poznalam osobe ktora tam pracowala. robia wszytsko by szkozic klientowi... nawet nie wiecie co sie dzieje za waszymi plecami.

Gość a tele2 sto razy gorsze
;)

Gość ajakbymciezjadl
multimedia sa ok

Gość udupiona przez tp
nie ma komu ufac. najlepiej miec komorke. tam mozna ontrolowac cokolwiek...

prwda:) bierzcie bilingi..jakie oni przekrety robia to porażka.. od tak do ostatniego rachunku doliczono 103 zl jak sie okazalo....

Gość udupiona przez tp
nie ma juz uczciwych operatorow. rozwodze sie z tp. zaluje ze tajk pozno...

Gość udupiona przez tp
przedluzyli mi umowe bez mojej wiedzy. nawet sie nie skontaktowali zeby mi powiedziec... chamy. i nie moige juz tego zmienic. przynajmniej raz musze zaplacic rachunek z abonamentem 170 zł:O:O:O

Gość udupiona przez tp
o doliczaniu kaski nie wspomne. chcialam wziasc net z ery ale musze miec do tego lacze tepsy. inaczej powiedialabym im goodbye smiecie.

"przedluzyli mi umowe bez mojej wiedzy" a tu już ściemnieasz bo podpisałaś w umowie, że jeżeli nie wypowiesz to automatycznie przedłużą na czas nieokreślony po zakończeniu :P jak sie coś podpisuje to trzeba wpierw dokładnie przeczytać ;)

Gość udupiona przez tp
chcialabym spotkac tego co to wszystko nakreca:O aha, ale oni cio moga napisac ze wyrozmawiales oprocz abon. ile s tam godzin/minut..

Gość karoolek
oni mieli sie skontaktowac z Tobą ??? łał co za komunistyczne myslenie , wybacz ale nie popre Cie ! czasy kiedy ktoś myslal za nas sie skonczyły , teraz ty musisz myslec za siebie , skoro nie wypowiedzialas umowy w ustawowym okresie ustawowo pzredluzono ci ja - normalna praktyka nowoczesnego swiata

Gość udupiona przez tp
dwa wpisy wyzej. przegrales zycie.

Dobrze. Przedłużyli jej umowę na czas nie określony ,ale w każdej chwili ma prawo ją zmienić ,zawiesić lub zrezygnować.

Ja tez przedłuzyłam umowe z tp (mam live box\'a) \"dali mi\" najszybszy internet(wczesniej mialam 512) plus godzine na telefonie stacjonarnym darmowa,intenet chodzi 2 razy wolniej niz wczesniej a ostatnie dwa rachunki przyszly za ponad 250 zeta,składałam juz dwie reklamacje ale nic zero reakcji :o

Gość udupiona przez tp
nie wiedzialam. dostalam rachunek jeszcze przed dniem w ktorym podpisywalam umowe. a na nim jakies pakiet startowy czy cos. no to mialoam do nich isc nazajutrz i polazlam. a oni mi mowia ze taka i takla sprawa. sorry ale jak tak to katuja banie malo czliwke sie nie zsra bo dzwonia czy taka czy taka oferta bla bla.. a tak to nie dbaja o klienta. nie czytalam szesciu stron drobnego druku. i umowa tez byla zajebista. dopiero pozniej sie spostrzeglam ze umowa jest na 15 a przyjechali mi zamontowac 30. pol miecha w plecy:o

Gość karoolek jestes glupszy
niz ustawowa ustawa przewiduje :classic_cool:

Gość udupiona przez tp
mam prawo, ale obowiazuje jakis tam miesieczny okres wypowiedzenia. i musze jeszcze za sierpien zaplacic te 170 zł. musialabym rozwiazac umowe na nieokreslony zanim ja wprowadzili w zycie,.. tryb natychmiastowy wiaze sie z karami np za udostepnianie neostrady nielegflanie itp:O

Gość udupiona przez tp
jak mi chcieli zaproponowac live boxa to dzwonili co dwa dni i katowali. jak juz powiedzialam ze nastepnym razaem am jej odp bo sie chyba zdecyduje to zapadla cisza:O a ja nie bed dzownic i sluchac przez 10 minut melodyjki i wciskac najpierw 3 pozniej 6 pozniej 1..:O

Gość udupiona przez tp
już wole zadzwonić na portal erotyczny i posłuchać jak jakaś dziwera mi sapie do słuchawki

Gość udupiona przez tp
czy ja moge cos zrobic? myslalam zeby zlama jakis punkt zeby mi odlaczyli w trybie natychmiatsowym ale to sie na pewno wiaze z karami... albo przeciac kabel i jak miecha nie bedzie neta to nie zaplace... chcialm wziasac inny et a teraz promocja mi przepadnie

Gość udupiona przez tp
widze ze "wygraniec zyciowy" sie msci:O

wszystko jest w umowie, którą podpisywałaś. Mi umowa na neo kończy się we wrześniu, a ja już podpisałam na nowych warunkach, żeby nie płacić haraczu. Tylko mnie już od 1,5 miesiąca sami bombardowali ofertami :)

Gość udupiona przez tp
a ja nawet nie pomyslalam o tym,. nikt nie dzwonil do mnie. myslalam ze to dopiero za rok.... aolbo ze jak sie zkonczy oferta to mni odetna net i juz..