Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek_lop

Ex faceci Twojej kobiety.....................................................

Polecane posty

Gość marek_lop

Bardzo irytuje mnie pytanie jak odbieracie sex-przygody Waszych partnerek, ale tylko takie które miały miejsce przez Waszym poznaniem. Czy np. jesteście wkurzeni że Wasza kobieta nie pozwala Wam na coś, na co pozwalała poprzedniemu facetowi? A może zazdrośni o ex chłopaka? Może pierwszy odpowiem na to pytanie..a więc kiedyś podczas odpoczynku po seksie zacząłem rozmawiać z moja obecną narzeczoną na temat jej byłego chłopaka i się dowiedziałem samych interesujących rzeczy ..m.in. że oddała mu się po dwóch tygodniach znajomości...(co mnie trochę wkurzyło bo przy mnie grała na początku grzeczną dziewczynkę)...no i druga sprawa ..dowiedziałem się że z eks nigdy nie kochała się w gumce tylko nawet jak nie była zabezpieczona on sobie używał bez :] (tez mnie to troszkę ruszyło bo ja do teraz muszę się meczyć w gumkach:] ) Trzecia kwestia, z eks kochała się u siebie w mieszkaniu gdy rodzice byli obok, no co ze mną pozwoliła sobie chyba dopiero po roku znajomości. A już zupełnie mnie rozbiła gdy mówiła że eks facet używał ją jak chciał, tzn. nie pytał się czy ma ochotę czy nie, tylko robił swoje . Byłem troszke zaszokowany tymi jej opowieściami, i trochę uraziła moją męską dumę, ale z drugiej strony nie powiem, tak podniecony jak wtedy nigdy jeszcze nie byłem, i tamtej nocy pobiliśmy rekord w odbytych numerkach

Gość matafiks
Autor topicu mowi ze go podniecaja opowiesci dziewczyny o bylych partnerach seksualnych, a jak jest z Wami faceci? Podnieca Was to? a jezeli tak to co najbardziej?

Gość bla bla bla w kolko
jedno i to samo!😴

Gość marbettt
Mnie podnieca jak moja kobita mowi w jaki sposob posuwal ja eks, np w jakich publicznych miejscach etc..