Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deskorolka

Zakochałam się auu

Polecane posty

Sama w sobie .Kurcze no wiem nie jestem warta siebie .Patrzę w lusterko ,w kim ja się zakochałam ??Pasztet stary rupieć!/Ale serce nie sługa .Nie chciałam tak wyszło .Samo się tak zrobiło ......i co ja teraz zrobię ?a jak w ciąże zajdę .Objawy jakie sa objawy ?Starcza demencja ,nie pamiętam .A jak sie zdradzę łał ,Nie rupieć ze mnie nie zdradzę sie ........ale jednak kryzys wieku średniego ?A jeżeli to jest miłoś platoniczna ?Nie widziałam siebie w lusterku od czterech dni ...Czy jeszcze sie odezwę do siebie ? Plizzzz pomóżcie mi ,bo zmaltretuje siebie i wykorzystam psychicznie i na dodatek nie uzewnętrznie uczuć ,,,,,,,,,,,

Gość felicyjka29
Co za bełkot :-o

Nie dość że nieszczęśliwie zakochana to mnie od debilek wyzywaja Ale własciwie to nie mnie tylko ja :)Ma za swoje ..

ostatecznie skoro zakochana to idiotka:) co do reszty odkochaj się rzuć sukę nie warto :D

Gość Świetnie
masz dystans do kafejkowych spraw, problemów i problemików ludzi i ludzików. I masz rację, czasami sama się dziwię, że ludzie zakładają po 10 topiców, by bzdurkami wypełnić sobie dzień, a jakiś topik z dna serca, rozdartej duszy, taki krzyk rozpaczy... zika niezauważony. Pozdrawiam!

Gość Piekna kobieta ....////
no i pojechali po Deskorolce 😭

melini poczekam :)Ike no rzucę ją w cholere .suke jedna :)Ten tam coś To nie dragi to wpływ kafe (chociaz działa tak samo )i ostatnie wpisy tak na mnie podziałały :)

Całe szczęście ,że po deskorolce a nie na deskoroloce . (zamulił mi sie dzisiaj komp :)dlatego tak skąpo odpowiadam )

pewnie zainstalowała ci program szpiegowski, żeby zobaczyć czy jej w necie nie zdradzasz oj będzie burda:D to nic gdzieś tu jest topik dla molestowanych psychicznie

Gość Piekna kobieta ....////
a Deskotolka z nimi po bandzie :P;) Zero w ludzikach poczucia humoru :O oj zero :(

Kozia dupa ału napisałam dupa .Nie no chchiałam napisać że nie zainstalowałam :(i ona tam sobie chodz???i Popłaczę się chyba ,Jak może robić mi coś takiego ?nie ,nie ona .Wierzę jej ona nigdy mi tego nie zrobi .A jak zrobi ? to zaprzecze i powiem ,że nie zrobiła No i juz fajnie jest :) a do ludzi bez poczucia humoru :)Zycie jest piękne tylko Wy tego nie zuważacie :)Ale się wymądrzyła to nie ja to ona :)