Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna jestem..

Zszycie błony dziewiczej....

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej zaszyj wargi c**y to bedzie miał frajdę.Kobiety bez cnoty to jak nowe opony po bieżnikowaniu.Taka do kazdego pójdzie aby ją przeleciał

Zszycie kosztuje duzo mniej niz 3500, nie wiem skad wzielas te ceny. Poszukaj dokladniej w necie, w ofertach gabinetow. A do dajacych dobre rady - skoro chce sobie zszyc, to jej sprawa, po co kogos osadzac....

Gość NIE NIE NIE ONA
o moj boze. poprostu mu powiedz ze sie masturbowalas palcem i pekla ci blona,albo czyms wiekszym. tracisz dopiero dziewictwo jak uprawiasz seks nie jak przebijasz blone. tak powiedz swojemu chlopakowi. tak pozatym to twoj chlopak to straszny frajer!!! jakby odszedl to znaczy ze to ciul, katolicka s****wa, ktorej nikt nie chce!!! peace

Gość gość
Wchódź na niego niech cię rypie i po problemie.

Gość gość
ja przesżłam taki zabieg w klinice medicover i powiem ci że mój facet i aj bylismy zadowoleni z efektu, nie oszukujmy się ale mam swoje lata i już dawno straciłam dziewictwo, a w zwiazku z tym że mój facet jest wspaniały chciałam mu coś takiego podarować, czemu nie jeśli jest taka możliwość to uważam, że warto korzystać

Gość gość
Wiesz najlepiej jak powiesz ze wkładałaś tampon jak już zasugerowałaś wcześniej i powiedz ze coś cie strasznie zabolało i nie wiesz teraz czy błony nie przebiłaś bo krew leciała tak czy tak. To strasznie głupie, ale skoro i tak już sobie tak pościeliłaś to albo to, albo prawda.

Gość gość
Panienki ze znakiem jakości "Q" kogo chcecie kłamać.Wasze cnoty wystrzeliły jak rakiety na księżyc.

Gość gość
Będzie miał mniej do roboty studnia została wykopana.Tylko ty jako doświadczona lepiej go przyjmij.

Gość pimpkowajulia
Powrócę do tematu. Miałam robiony taki zabieg w euro-klinice w siemianowicach – wyszło ok i jestem z niego zadowolona. Ktoś jeszcze miał tam u nich jakieś operacje?

Gość gość
Ile taki zabieg kosztuje i czy jest trwały?

Gość Siss
Coś Wam powiem. Chyba nie jest łatwo znaleźć faceta, dla którego czystość będzie bardzo ważna, a jednocześnie który nie będzie oceniał za błędy przeszłości, tylko będzie się dla niego liczyło to, że teraz ktoś chce żyć inaczej. Ale myślę, że się da, bo wbrew pozorom porządni ludzie na świecie istnieją.

Gość gość
Warto gromadzić wspomnienia po różnych szwagrach odwiedzajacych ci/pkę

Gość gość
Partner powinien docenić doswiadczenie kobiety,po utracie błony.

Gość gość
Po co szywać,do czego ci błona potrzebna.?

Gość gość
Cnota to nie część zamienna.

Gość gość
Kobieta raz się jej pozbywa.Nie ma problemów w czasie badań u ginekologa,może wkładać tampony bez problemów.

Gość gość
Po co o tym pisać .Kobiety się jej pozbywają aby być naomalnie badane.

Gość Zybis
Kobieta bez cnoty to używka. Towar powystawowy. Posiada mniejszą wartość. Nie wiadomo ile miała członków a ile palców w sobie.

Gość gośćtutuś
Ale po co? Po co zszywać. Nie rozumiem. Co się stało to się nie odstanie, a zaczynanie związku od kłamstwa nie wróży dobrze na przyszłość.

Gość gość
Najlepiej pospawać łukiem elektrycznym