Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaa1777

Ginekolog

Polecane posty

Gość olaaaa1777

Witam . OD 3 dni spoózniał mi sie okres ... zaczelam sie bac ze jestem w ciazy.Dzis juz dostalam ... ale jestem zapisana na wizyte u Ginekologa. CZy mam isc do niego z miesiączką ? bedzie mnie badał? pozdrawiam

Gość beznadziejna jestem..
pójdź i powiedz,że umówiłaś sie w zwiazku z tym,ze spóźniał Ci sie okres(bo tak?)i powiedz,ze juz go dostałaś,po co mialbny Cie badać,tzn tak mi sie wydaje,że nie będzie

Gość olaaaa1777
a wiesz moze czy wypisze mi tabletki anty bez badania? Ps. ide do Gina po raz pierwszy ...

Gość beznadziejna jestem..
Nie mam pojecia,ja nie brałam nigdy tabletek,pewnie będzie pytał o różne rzeczy,musi te tabletki jakos dobrac a nie wypisac pierwsze lepsze,jesli to bedzie jakis dobry lekarz i Cie nie zbyje byle czym.Jak moja znajoma szła po tabletki to ja babka badała

Gość jeśli to Twoja pierwsza
wizyta to w ogóle powinnas zostać zbadana, czy Twoje narzady rozwineły się tak jak trzeba i ja bym z tego absolutnie nie rezygnowała. Mnie przy dobraniu tabletek nie badała, ale to już była moja druga wizyta po roku. Badania miałam swoje, a mianowicie próby wątrobowe. Lekarz sam powinien je zlecić a jeśli tego nie zrobi to się upomnij. Ja akurat tabletek nie mogę bo mam nadmiar bilirubiny- Zespól Gilberta i mogę tylko plastry, próby wątrobowe to wykazały, a objawów nie mam żadnych

Gość Asiolekkk17
A myślisz ze jesli mam okres tez bedzie mnie badala? to nie bedzie problem?

i czy nie powinnas teraz teleranka oglądać?? myslisz ze pójdziesz do ginekologa a on ci tak hop siup tabsy wypisze?? normalny ginekolog powinien zapytać twoich rodziców o zgode bo jesteś niepełnoletnia...

Gość Asiolekkk17
campini nie badz taka madra ...

Gość jeśli to Twoja pierwsza
zadzwoń i przełóż wizytę. Z okresem nie ma sensu iśc do lekarza bo Cię nie zbada, a powinien.

ale mi dowaliłaś, zaraz sie rozpłacze. gdybys chodziła na lekcje biologii i przystosowania do zycia w rodzinie to podstawy byś znała, a ty ni w zab:o