Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 :O jestem z facetem i nagle on mi włosy przeczesuje a tam na czubku łyse koło wypadające włosy to choroba lub pogrzeb... ale tu był stan dokonany czyli one już wypadły :( co prawda częściowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 na głowie! o łonie by nie było na ogólnej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja na to kur... Napisano Lipiec 22, 2008 to straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 22, 2008 :D Wyłysiejesz.. i nie będziesz musiała się golic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 przestańcie!!! to poważna sprawa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrinne 0 Napisano Lipiec 22, 2008 Jak będziesz się tym tak zamartwiać, to na bank wyłysiejesz...nie tylko na głowie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 22, 2008 Poważna sprawa ? Nie żartuj sobie ze mnie. Jak coś się da zinterpretować da się zinterpretować w dowolny sposób, a więc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 no nie mogę na Was liczyc...:( poza tym chyba wstałam lewą nogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 nogą* bo mam złe przeczucie i się boję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 22, 2008 Ten sen można będzie już niedługo dopasować do setki zdarzeń, które nastąpią już niedługo.. i tak oto dołączysz do licznej rzeszy ludzi wierzących w prorocze sny. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrinne 0 Napisano Lipiec 22, 2008 To się połóż i wstań jeszcze raz:P A co do obaw...im bardziej się czegoś boisz, tym większa szansa, że to się urzeczywistni, więc uspokój się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 Boże... na warszawskiej pradze rodzice wyrzucili z drugiego piętra nowo narodzoną dziewczynkę :( a ja się tu pierdołami zamęczam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 22, 2008 Widzisz Luśka.. tylko po co nam to powtarzasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 22, 2008 Humor.. zepsuty na jakiś czas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrinne 0 Napisano Lipiec 22, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 przepraszam... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 22, 2008 Wypadanie wlosow, zebow - straty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2008 bo jakaś rozchwiana emocjonalnie jestem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 22, 2008 --> spacer w chmurach A odwrotnie ? Jak mi się sniło (po filmie z wilkołakami) że mi twarz przy pełni zarasta ? :P --> Luśka .. stało się. Sza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach