Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlekKwaśniewskiZwawy

TEKST PO ANGIELSK

Polecane posty

Potrafi ktoś przetłumaczyć mi? "A small town waitress gets a nail accidentally lodged in her head causing unpredictable behavior that leads her to Washington, DC, where sparks fly when she meets a clueless young senator who takes up her cause - but what happens when love interferes with what you stand for?"

nikt nie potrafi? Proszę!

Gość gggh
hgh

Może dziś ktoś spróbuje i mi pomoże?

Gość ZAnglii72
"A small town waitress gets a nail accidentally lodged in her head causing unpredictable behavior that leads her to Washington, DC, where sparks fly when she meets a clueless young senator who takes up her cause - but what happens when love interferes with what you stand for?" moge ale to jest podsumowany / streszczony tekst troche trudno. Kelnerkowy przez pomylke gwozdz zawadzil sie w glowie ktore spowodowalo niespodziewane zachowywanie przez ktore znajduje sie w Waszingtonu, gdzie sytuacja wybucha gdy spotyka sie z nieporadnym mlodym senatorem ktory zajmuje sie jej sprawamy - ale natomiast co sie stanie jak milosc przeszkadza z wlasnym przekonaniem / wiara. Przepraszam jak to jest troche zle po Polsku napisane ale wpadlem na ten forum szukajac czegos innego, pracuje w Polsce ale urodzony jestem w Anglii.

Gość essejka
Paznkokiec kelnerki z malego miasteczka ktory przez przypadek wbil sie w jej glowe powodujac jej zadziwiajace zachowanie, ktore to prowadzac ja do Waszyngtonu, gdzie podczas podczas spotkania z mlodym niedoswiadczonym senatorem obudzila sie milosc. Senator decyduje sie na reprezentowanie kelnerki - no i co moze sie stac w momencie gdy milosc staje na drodze twoich przekonan?