Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexa25

zmalały mi piersi- jestem zrozpaczona!!!!!

Polecane posty

Gość Alexa25

Zawsze miałam wielkie, jedrne piersi, urodzilo mi sie dziecki i karmilam przez ok. 2 miesiace, teraz minęło ok 7miesiecy, a moje piersi sa o wiele mniejsze i sflaczale - co robić....... -tez tak macie??

Gość no patrz a steczkowskiej
cudownie urosły już na stałe z prawie wklęsłych pryszczy AA:P

Gość oo jeeee
tez tak mam, niestety :( przed karmieniem mialam miseczke a, w trakcie karmienia b w porywach c (!!!:) a teraz.......... wrocilam do a, ale ile w niej luzuuuuuu :(:( i kompletnie nie wiem co robic :( sa jakies magiczne lekarstwa powiekszajace biust ?;):(

Gość Alexa25
ja zawsze mialam duze piersi, w ciazy mi jeszcze sie powiekszyly, a teraz sa mniejsze niż zawsze mialam...........

Gość mamucha23
niestety raczej nie ma motody. Noramle jest ze po ciazy i karmieniu piersi maleja a im wiecew ciaż tym piersi coraz mniejsze. Tez urodziłam dziecko karmie do tej pory a ma juz 20 miesiecy i piersi zmalały.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass
zadne tabletki lepiej wezcie kredyt i powiekszcie operacyj nie mozna juz za 8-9 tys i efekt na stale ja tak zrobilam i byla to najlepsza moja decyzja

Gość ania345
tak dlugo karmisz? opanuj sie....

Gość moja dzidzia
ja mialam przed ciaza A w czasie karmienia D :) a teraz mi zostaly B i jest ok. z tego co wiem to nie ma cudownych srodkow, ja przez cala ciaze,i po i do teraz smaruje sie roznymi kremami,, najpierw zeby nie miec rozstepow, teraz ujedrniajace i to chyba duzo daje, zeby caly czas o siebie dbac anie jak juz jest po fakcie :)

Gość a moja mama miała wielkie
przed ciążą i po ciąży też jej wielkie zostały i do dziś ma rozmiar 70 E więc chyba nie ma reguły;)

pociesz was,ze u mnie po kazdym dziecku od zakonczenia karmienia piersia trwało około rok az piersi wrociły do dawnego okejowego kształtu i jakosci;-) Jest ok.Uszy (nomen omen;-) ) do góry:)

a chemia (czytaj "cudowne" kremy) wg NIC nie dają,nic a nic,to geny i natura:D

Gość mojej kumpeli urosły o 2 rozmi

co do ujędrnienia szorować się szorstką rękawicą- tak samo cycki masować ale nie pierś a nad piersią bo to tam skóra się rozciągnęła na skutek ciężaru koniecznie ćwiczenia pamiętacie z w-fu kurczaczki?? ruchy okrężne rąk?? pomaga owszem ale co do wielkości raczej nie ma szans:) ja kiedyś nosiłam 75 c, d- teraz noszę 70 b......

Gość a moja mama miała wielkie
również moim zdaniem tylko geny mają wpływ na kształt czy wielkość biustu podobnie ma się rzecz jeśli chodzi o elastyczność skóry i podatność na rozstępy, bo przecież za czasów naszych mam nikomu nawet nie śniły się te wszystkie "cudowne" specyfiki do pielęgnacji biustu czy przeciw rozstępom i wiem, że moja mama niczego podobnego nie stosowała, a nie ma ani jednego rozstępu po dwóch ciążach i całkowicie płaski brzuch do dziś;)

Gość DO ike
to musiałaś po prostu sporo schudnąć po ciąży, bo skoro nawet rozmiar POD biustem zmalał Ci aż o 5cm, to normalne, że i miska zmieniła literkę;)

no właśnie niekoniecznie zaczęłam chudnąc przed ciąży i już wtedy zaczęłam nosić 70tkę- po ciąży kaszmar;) ale ostatecznie nie samymi cyckami człowiek żyje;)