Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka dupolka

JAK NAPISAC MAILA DO WYKLADOWCY???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość olka dupolka

CHOLEWCIA NIE POSZLAM NA EGZAMIN!NIC NIE UMIEM,NIE MIALAM CZASU NA NAUKE.Z NICZYM SIE OSTATNIO NIE WYRABIAM.STARA BABA JESTEM I ZACHCIALO MI SIE STUDIOWAC.jAK USPRAWIEDLIWIC SIE PRZEZ MAILA I UMOWIC NA INNY TERMIN.PROSZE POMOZCIE!!!!!!!

Gość dom wariatow...
temat: zapytanie Potem: Szanowny Panie Profesorze .. tu piszesz o co chodzi... Z poważaniem twoje imie i nazwisko, rok studiow i itd

musisz miez zwolnienie, zeby sie usprawiedliwic, ze nie bylo Cie na egzaminie, ja raczej zalatwilabym to osobiscie a nie przez maila. a jak nie masz zwolnienia to tak samo jakbys oblala :(

zamiast profesora powinnas wpisac tytul danego wykladowcy, np panie doktorze, czy panie magistrze- jak juz zywcem chcesz przez maila to zalatwic.

Gość olka dupolka
zwolnienia nie zalatwie,nie ma szans.musze cos wykombinowac

Gość dom wariatow...
ale glupoty piszesz... zalezy jaki jest wykladowca. są tacy co nie wymagają zadnych zwolnien. napisz maila , wytlumacz sie ladnie i czekaj co ci odpisze.

i raczej daj sobie spokoj z usprawiedliwianiem, to zawsze smierdzi ;) nie bylo cie - twoja strata. zapytaj po prostu, czy przewiduje dodatkowy termin egzaminu, a jesli tak, to kiedy.

Gość olka dupolka
no troche mnie teraz pocieszyliscie...

jak nie masz zwolnienia to watpie, zeby byl taki dobry i pozwolil Ci zdawac w innym terminie. przeciez tak moglby kazdy zrobic! wtedy na egzaminie nie pojawilby sie nikt, bo po co. musialby byc aniolem, zeby Ci pojsc na reke.

Gość olka dupolka
Dzieki flamasterka za stresy:P

Gość Toruvielle
A któraś z szanownych pań słyszała o czymś takim jak 2 termin? A potem 3 termin? Ludzie... Jeśli nie ma się zwolnienia lekarskiego za 1 termin egzaminu to się po prostu go traci. Jeśli się ma, to trzeba napisać podanie do dziekana o "Przywrócenie pierwszego terminu egzaminu", załączyć zwolnienie lekarskie i wtedy dalej ma się 3 podejścia. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy ludzie traktują wykładowców jak bezlitosnych drapieżników, którzy koniecznie chcą nie zaliczyć przedmiotu. Bzdura. Wystarczy ładnie się uśmiechnąć i pogadać.