Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katoro

problem niepewności

Polecane posty

Gość katoro

Witam. Mam nadzieje, że znajdę na tym forum odpowiedź, bądź jakieś uspokojenie na moje pytanie, albo też wręcz odwrotnie. Otóż jakieś dwa dni temu kochałam się z chłopakiem bez prezerwatywy. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że zapomniałam wziąc pigułki, znaczy się wzięłam ale z paro godzinnym opuznieniem. Teraz zastanawiam się, czy dobrze zrobiliśmy kochając się i czy nie wyniknie z tego jakiś mały fant. Trochę się boję. Czy tabletki zadziałały i nie powinnam sie niczego bać, czy jednak powinnam czekać do dnia okresu i zrobić sobie test?

Gość Bealatka
mysle ze nie powinnas sie martwic.wzielas tabletke z opoznieniem ale nie powinnas wpasc. dla pewnosci jednak zrob sobie test bo organizm ludzki lubi czasem płatać figle:)

jaki dzien cyklu przy braniu pigułek?! zwariowalyscie, nie ma cyklu przy pigulkach! autorko, nie martw sie, tabletki dzialaly na 100%

Gość katoro
jakies 5 godzin opuznienia a dzien cyklu byl chyba 19.

Gość katoro
uff kamien z serca, mam nata nadzieje ze tak jest, jak napisalas. dzieki wielkie. ale dla pewnosci chyba zrobie test.

łoj gdybym ja miała takie zaufanie do tabletek jak ty to juz dawno bym brała antydepresanty albo coś. ja zapomniałam kilka razy tabletki, wzięłam ją kilka godzin później i nic. raz było nawet więcej niz 12 godzin