Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki zniszczyły mi zdrowie

Tabletki anty to najwieksze zło dla kobiety!!!!!

Polecane posty

Kiedyś byłam zdrowa....a teraz....rok po odstawieniu - chora wątroba -pryszcze -nieregularne miesi,aczki -torbiele na jajnikach -zrosty na jajnikach - infekcje - grzybice - zapalenia jajników - migreny - i w końcu poronienie upragnionej ciąży.... która z was tez to przezyła????

Gość aja ......jaa
...dlatego ja nigdy nie będę brała tego dzidostwa. Moja mama pracuje w prywatnej klinice i nie raz się napatrzyła na chore dziewczyny, które przez lata brały tabletki anty, a ile poumierało, bo miało zatory żył, itp... Ja stosuję prezerwatywy, a kiedy urodzę dziecko, zdecyduję się na spiralę i już!!! Dziewczyny, opamiętajcie się z tymi tabletkami!!!!! tabletki zniszczyły mi życie---bardzo mi przykro.

a spirala to taka fajna?? leżałam w szpitalu z dziewczyną która miała spiralę... przez nią usunęli jej jeden jajnik:o

ja tak samo nigy nie bede brala tego dzidostwa moja ciocia ma teraz od tego nogi spuchniete jak balony ;/ mama zawsze mi powtarzala prezerwatywy i koniec!

znajoma mojej mamy zaszla niedawno w ciaze a miala spirale i lekarz byl zdziwiony;/

Gość Też ostrzegam
Ja po tabletkach miałam takie kołatania serca, że myślałam że zawału dostane! Tabletki to okropne paskudztwo! Po ich odstawieniu po pewnym czasie wszystko wróciło do normy.

przez lakarza!!!!!!!!!!!!!!! byłam młoda naiwna i miałam problemy z miesiączkami a ginekolog co???? przepisał tabsy!!!!!!!!!!!1miałam wtedy 17 lat z kąd miałam wiedzieć???? brałam je 2,5 roku.....aż znalazłam lepszego lekarza.... pisze ku przestrodze!!!!!!!!!!

bierzesz tabletki i mozesz zajsc w ciaze a dziecko bedzie nienormlane znam takie przypadki znaczy slyszlam

spirale zawieraja tez hormony!!!!!!!! ponadto moga uszkodzic macicę i wcale nie sa takie skuteczne!!!

Gość aja ......jaa
campini Nie, spirala też nie jest super, ale jest lepszym rozwiązaniem, chyba mniej szkodliwym. W temacie antykoncepcji nie ma super rozwiązań, niestety.... ale tabletki-NIGDY!

po co sie truć i to jescze w tak mlodym wieku kiedy organizm jescze dojzewa nie wiadomo jakie bede tego skutki przeciez wystarczy prezerwatywa i dni nieplodne i tylko uwazac trzeba

ja222 a o ufo też słyszałas??:Dzabawna jesteś:) nasłuchałaś sie a teraz pierniczysz glupoty:o

i do tego czytać ze zrozumieniem nie potrafisz... lekarz jej je przepisał na nieregulare miesiączki:o

wez bo to ty mnie rozwalasz daje przyklad mojej ciocii znajomej i chyba wiem co pisze a nie zwracalam sie w mojej wypowiedzi ani do ciebie ani do tej dziwczyny ktorej lekarz przepisal na nieregularne miesaczki i jak masz kreytyjowac wypowiedzi innych to lepeij stad idz ja sie wypowiadam jakie jest moje zdanie i podaje przypadki z cycia wziete wiec nie piernicze!! i odwal sie

:D buziaczek dla ciebie, i nie bulwercuj sie tak bo ci nitka pęknie i ci uszy odpadna:D

ja mam tylko polew z takich wrednych ludzi jak ty ;)

oj chyba ty ty masz kompleksy bo sie tłumaczysz jak dziecko:o idx sie lepiej zapytaj mamuni co na objadek bedzie:D

nom, najlepiej sie bzykać bez żadnego zabezpieczenia!!! będziecie zdrowe i miały nowe dziecko co roku :P:P:P:P

ciesz sie ze ty masz meme wiesz.. bo ja jej nie mam

mi z toba tez bo tacy ludzie sa dla mnie nikim i moze kiedys twoje zycie da ci w dupe i wtedy zmienisz swoje nastawienie do innych ludzi

Kurde,moze trafilyscie po prostu na konowalow ktorzy zapisali wam jakies badziewiaszcze tabletki?Kiedys produkowali takie po ktorych byly choroby ukladu rozrodczego,otylosci,wysyp itd.A teraz troche bardziej zaczeli sie starac.Wystarczy usiasc na necie,poczytac o roznych tabletkach,popytac sie osob zarzywajacych je,pogadac o nich ze swoim ginekologiem.Ja biore ponad rok i nic sie nie dzieje,moja kolezanka 5 lat i rowniez jest z nia wszystko okey.Tylko prosze na mnie nie najezdzac ,wyrazam tylko swoja opinie :P

po trzech zdaniach oceniasz kim jestem?? no teraz przeczytaj swoja ostatnią wypowiedx i pomyśl co napisałas jeszcze raz:D TUMANIE!!!

mam macoche nie mam mamy i od jej wypADKU ZMIENILAM SIE

Gość aja ......jaa
campini ciekawa po co leżałaś w szpitalu, może jesteś mega fanką tabletek, co? i już były skutki tego:( porażka

jak czytam posty to poprostu niekotre dziewczyny sa tak wredne i widac ich to bawi i cieszy ze moga krytykowac ludzi takie ich hobby

A KTO POWIEDZIAŁ ZE JESTEM FANKĄ TABLETEK?? GDZIE TO WYCZYTAŁAŚ?? ja tabletki biorę od kilku miesięcy i za kilka miesięcy je odstawię, kiedy tylko nasza sytuacja finansowa sie ustabilizuje. wyobrax sobie ze istnieją tez choroby ginekologiczne nie wywołane antykoncepcja. a juz zupełnie dziwne jest to ze zapadają na nie takze dziewice, która byłam jak lezałam w szpitalu:p